Звездни Компромати- Юли'25

• 332 876
  • 3 171
  •   1
Отговори
# 3 150
  • Пловдив
За Д.А. изрично написах, че говоря за работа като актьор.

За баща на произволно бебе залог номер едно е Благо, не Бойко.

# 3 151
Понеже говорите за Памела.
Днес ми се появи такава и много ми хареса. Съвсем далече от измита чиния, направо грее.
Скрит текст:

И с Лиъм

# 3 152
Елън и Порша май се местят в Лондон (от провинцията).

# 3 153
Порша Роси и Елън ✌ купуват по-голямо имение, за да има място за всички коне на Порша.

# 3 154
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Кои са тези две другарки?
Порша де Роси и Елън Дедженеръс.

# 3 155
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Джизъса ако го пуснат в някой квартал в Мумбай,никой няма да разбере,че не е един от тях.

# 3 156
  • Sofia
Преди време гледах интервю на Порша и споделя, че манията на Елън е да се мести. Купува имение, живеят година-две и хайде следващото.

# 3 157
Явор го бяха хванали за марихуана втория път, ама не мисля, че беше шофирал, а просто друсан и в джоба един коз. На самоход, не в кола. Не съм сигурна, но знам, че четох нещо някъде. Иначе не виждам как би отървал кожата.

# 3 158
Александра Тюркмен измисля нови думи.
Скрит текст:

Устните изглеждат потресаващо с това червило и очертаване.

# 3 159
Яворчо го гепиха на Банско пиян и дрогиран да шофира и това е било  рецедив, има една година ефективна и отнемане на книжка ,но не мисля ,че я лежа .
После май го гепиха с някакъв джобен коз на  самоход на Слънчака ,което е нелепо ...там ненакозени  няма ...защо са решили да го джобят....странна работа 😂

# 3 160
Много отпреди да забременее синоптичката я спрягаха за гадже на тиквата.

# 3 161
Ама Димо се жали все едно някой зорлем му е наливал в устата и го е качил в колата?! Кой те иска в затвора, бе пич?! Ти самият си си враг. С условна присъда и пак?! Е колко пъти, докато почерниш нечия майка ли. Оср@л си се до ушите стани и кажи като мъж- виновен съм и ще си понеса наказанието, кво се жалиш като вдовица. Сам си си надробил това. Що не мисли за ангажиментите си, за това че си публична личност?!
На Бахаров как му се разминава е вярно за чудене..
Жаклин, нещо подобно си помислих и аз. Занулил му се бил живота. Ами ако беше убил някого - с чуждия живот, планове, проекти - какво щеше да се случи. Какво стана с живота на Милен Цветков, на момичетата дето ги помете оня, защитен от полицаите, на семейството от Франция и на десетките други безименни.
Алексиев поне има живот, който евентуално да рестартира след 18 месеца.

# 3 162
Тя една година мина вече, мисля, че се приспада. И после за добро поведение току-виж излязъл след 2-3 месеца.

# 3 163
За Явор Бахаров намерих, че през 2020 е осъден на една година лишаване от свобода, след като през същата година вече е арестуван за шофиране под въздействието на алкохол и наркотици, но през 2021 присъдата му е заменена с условна. После през 2023 му отнемат шофьорската книжка за 2 години и свалят номерата на автомобила му, след като отказва тест за наркотици.
Е, аз питам - как са възможни всичките тия еквилибристики със закона?

# 3 164
  • Пловдив
Алексиев поне има живот, който евентуално да рестартира след 18 месеца.
Предполагам, че смята, че той не би го допуснал, щото внимава, добър шофьор е, не знам какво си. Предполагам, че мнозина така смятат, докато не стане. Едва ли и оня наркоман, който утрепа Милен Цветков и се чудиха как да го изкарат умисъл, а според някои конспирации - чак и прикрито планирано и организирано, е допускал, че ще стане, камо ли да е искал да стане. Просто човешката природа е такава. На някои не им пука, де, но повечето смятат, че не биха го допуснали. Доколкото изобщо мислят по въпроса.
Точно затова, разбира се, трябва да отиват и в затвора такива като Алексиев (и всеки друг световно неизвестен пиян или надрусан шофьор по навик) - щото после е късно.

-----

Няма никакви еквилибристики. Присъдата за случката от 2020 г. от първата инстанция подлежи на обжалване, както всяка присъда подлежи на обжалване, и при обжалването е изменена. Към този момент той е вече осъждан, но на пробация, и няма пречка сегашната присъда да бъде условна. Той очевидно е същата работа като Димо Алексиев - смята, че правилата за него не важат, но предходно "условно" наказание не е имал.

За 2023 - отказът да дадеш проба сам по себе си не е престъпление, а административно нарушение, ако не си причинил ПТП. Не е еквилибристика, а едно към едно текстът на закона. Хубав, лош, това е. Говореха да го приравнят като отговорност на положителен резултат, но мисля, че още не са.

Последна редакция: пт, 01 авг 2025, 00:07 от Магдена

Общи условия

Активация на акаунт