Звездни Компромати- Юли'25

• 335 900
  • 3 171
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Бекъм и Еди Редмейн са много елегантни! Алба и тя е свежа, ама роклята И ми се вижда малко по-ежедневна, като за Уимбълдън. Не че трябва да е в супер официален тоалет, но много ми е харесвало как публиката там се старае да изглежда стилно.

# 61
Благодаря за новата тема Two Hearts Свежо оформена и с интересен първи пост! Flowers Hibiscus

За разлика от нашите нацицорени известни личности, Лорън има образование и години кариера в съответното поприще. Не знаех, че е носител на "Еми". А съвпадението с болницата - наистина любопитно.

Луиза Григорова и Бран:
Скрит текст:

# 62
И мен ме кефи, че толкова богат и влиятелен мъж, като Безос, който може да има всяка, без значение как изглежда, се ожени за жена на неговата възраст, както и оценявам, че изглеждат влюбени и хармонични. Но Лорън много готина? Е, верно ли я намирате за неотразима? Ни е Салма Хайек, ни е Ева Лонгория, че и кривогледа, въобще... тц!

# 63
Благодаря за темата! И из харесвам Лорън, не е манекенка, но ги омайва милионерите.

На чия сватба Азис е пускал лайф, а е било забранено? Изпуснала съм.

# 64
  • Пловдив
Ей го Азис...реклама прави за Пееш или Лъжеш.
https://www.facebook.com/share/r/1G4PHMLNxW/

# 65
Експресно начало за 🇧🇬 Григор Димитров на Уимбълдън! Най-добрият български тенисист отвя 🇯🇵 Йошихито Нишиока за малко над час и половина, забивайки 26 аса и 49 завършващи удари (уинъри). 🇧🇬🎾🙌

# 66
На мен са ми симпатични Лорън и Джеф Безос, личи им че се обичат, а и си подхождат много..

Коафьора Георги Русев много подмладява шеф Силвена Роуз.. Уникален в преобразяването, много добър!
Скрит текст:
видео:
https://www.instagram.com/p/DLkFDMSIdJE/
Роу я подмладява и преобразява AI.

# 67
  • Berlin
Лорън си е много добре!
Обаче наистина само тук-там се видяха единични гости на сватбата. Другите някакси тайно са успели да избягат от папараците ли? Или е била скромна сватба, само в тесен кръг от Кардашиян, Иванка Тръмп с мъж и Леонардо ди Каприо.🤔

# 68
  • Пловдив
Противни са ми Безосови. След тази  показност със сватбата още повече ми опротивяха. Можеха да си направят сватбата в някое от именията си като повечето американски богаташи без да блокират Венеция.

# 69
Противни са ми Безосови. След тази  показност със сватбата още повече ми опротивяха. Можеха да си направят сватбата в някое от именията си като повечето американски богаташи без да блокират Венеция.

Показност няма, почти няма снимки на младоженците и гостите, само някой са издебнати и снимани при пристигането им.

# 70
Видях Роу на живо миналия уикенд.
Съвсем нормално изглеждаше, като за годините си, не е като на снимките Simple Smile

Синът на Луиза е бонбон !!

# 71
Хикс-хикс-елка фийлин грейтфул.
Скрит текст:

# 72
Едни си показват бъркина, други пинкото.

# 73
Звезди на Wimbledon - ден 2
Скрит текст:

# 74
Лорън Безос  и 2-те и рокли Dolce&Gabbana от сватбения ден
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт