Звездни Компромати- Юли'25

• 335 941
  • 3 171
  •   2
Отговори
# 2 955
  • Пловдив
Джейми Лий Къртис, голяма любимка ми е Simple Smile и другите от новия и филм...

https://www.facebook.com/share/v/19MuKt75k5/

Памела и Лиъм се целуват...
https://www.facebook.com/share/r/16ukybufRX/

# 2 956
Димо е смелчага. Опъна се на тираничната правосъдна система... Yum

# 2 957
Джоу лайна на тая мома е по- мъжествен от на Блажко… На такъв и Рич Форестър би скръцнал със зъби от завист🫣🫣🤪🤪🤪🤪

# 2 958
До последно не вярвах, но явно наистина Джийзъса е гадже с момичето от предните страници.
Скрит текст:
По татуировките го познах. Trollface
Скрит текст:
Много ръбaта. С тази снимка рекламира работата на специалистката, която посещава. Mask
Скрит текст:

На тази снимка коя от двете е - докторката или Мария Луиза 😀 Тотални близначки са! Преди корекциите беше хубаво момиче, а сега е поредния клонинг с операции на всичко, за което се сетиш.

Скрит текст:

Как ще изглеждат жените в бъдещето или по-скоро е вече настояще…

Скрит текст:

Последна редакция: ср, 30 юли 2025, 22:17 от Haley Scott

# 2 959
И на мен постоянно ми излизат снимки от снимачните площадки с Мерил, Стенли и Ан. Харесвам първия филм, чакам и този. Мерил е просто ❤

Четох и не разбрах и аз за Димо - всъщност е бил в паркирана кола, а не е спрян в движение? Ако не е бил на шофьорското място няма логика в обвинението му. Явно е бил зад волана, за да го изкарат да го тестват. Или твърди, че само е паркирал ли какво? Не разбирам.

Редактирам се, това ми излезе в Капитал и дава обяснение горе-долу: На 12 ноември 2024 г. полицейски патрул проверява Алексиев за алкохол, докато е зад волана на автомобила си. Тестът с дрегер отчита на място 1.49 промила. кръвната проба показва 1.68 промила. Алексиев твърдеше, че не е карал автомобила, а е влязъл в него да си вземе ключовете за дома, когато до него спрели полицаите и го проверили.

Последна редакция: ср, 30 юли 2025, 22:07 от the doors

# 2 960
Да бе! Бил влязал да си вземе ключовете. Тя и Белослава беше отишла за цигари, защото много тежък развод имаше, пък още е омъжена

# 2 961
Димо твърдеше,че тръгнал да се прибира и осъзнал,че не е правилно и паркирал и тогава дошли ченгетата.Според мен е чул сирени и е спрял и се прави на ни лук ял.....
Какъвто и да е Наум,много правилно го е репортнал(ако е истина)Докато си затваряме очите и заравяме главите в пясъка,войната по пътищата ще продължава.Може освен невинен живот,да е спасил и Димовия.Мястото му е зад решетките да си помисли другият път да си викне такси,не бачка за минимална заплата.
Харесвах го,но явно не си е взел поука от условната присъда.

Още една жертва на пластичната хирургия Присила Пресли😬
Скрит текст:

# 2 962
  • На морето!
И аз мисля, че Наум правилно се е обадил на 112. Ако всеки човек реагира така, когато види пиян шофьор или някаква сериозна нередност, то може би като общество ще се справяме много по-добре и животът ни ще е по-подреден и лек.
Наум и фасове като хвърлят от колата им ги връща обратно.

# 2 963
Всичко щеше да е чудесно, ако Юксел Кадриев не съобщаваше с такъв патос новината за Алексиев.
Преди години и той беше спипан с 1,59 промила.

*
Съветът Дръж главата си изправена на изпроводяк към затвора е доста иновативно окуражаване. Много мъдра тази Ралица Паскалева. Да няма сестра, която се казва Калина?

Последна редакция: ср, 30 юли 2025, 22:49 от Аня

# 2 964
Намирисва историята на Димо, ако колата е била топла. Разбирам, че иска да отърве кожата и ще се хване за какво ли не, но лично аз никаква търпимост нямам към подобни неща. А като се сетя за Белослава каква звездна подкрепа имаше и направо зле ми става, то не бяха сърчица, “подкрепа”, и какво ли не й бяха писали във фб. От тогава са ми противни един куп български “звезди”. А ако Белославчето беше отнесла нечие дете някъде какво ли щяха да й пишат?

# 2 965
Някаква (за мен доста тъповата, наистина) реклама на Сидни Суини възпалила интернет пространството, защото си прави заигравка с genes и jeans. Рекламата и според мен е тъпанарска и тролска и ефектът естествено Е търсен, но и стандартните уоук реакции са си истерични (стандартните Хитлер, наци, евгеника). Прави ми впечатление и, че някакси е ненужно сексуална. Жени ли таргетват с тази реклама на мен поне не ми става ясно...
Правят се асоциации с по-проблемната за мен реклама на 14 годишната Бруук Шийлдс "Няма нищо между мен и моите Келвин Клайнс", която е нищо повече от  сексуализация на едно 14 годишно дете, но то на Брук май все така й е вървяло...

# 2 966
Вчера ги видях аз тия грации, ама като освен кацарова ни една не знаех и си викам “дали ще са достойни да ги изплякам в темата” Simple Smile пък те - фурор!
Русото кръгло изкушение в златисто е нотариус Весела Ивчева. Беше ми съседка преди звездния прах.

# 2 967
  • София
Намирисва историята на Димо, ако колата е била топла. Разбирам, че иска да отърве кожата и ще се хване за какво ли не, но лично аз никаква търпимост нямам към подобни неща. А като се сетя за Белослава каква звездна подкрепа имаше и направо зле ми става, то не бяха сърчица, “подкрепа”, и какво ли не й бяха писали във фб. От тогава са ми противни един куп български “звезди”. А ако Белославчето беше отнесла нечие дете някъде какво ли щяха да й пишат?
От тогава съм ги отследвала всички подкрепящи и пращащи гушки и какво ли не. Много от "звИздИте" се оср*ха тогава.
Сидни Суини си е хубава и наистина добри гени са довели до това...ако бяха сложили азиатка или тъмнокожа, нямаха да мрънкат толкова.

# 2 968
Кристофър Уокън за Saint Laurent

# 2 969
И аз мисля, че Наум правилно се е обадил на 112. Ако всеки човек реагира така, когато види пиян шофьор или някаква сериозна нередност, то може би като общество ще се справяме много по-добре и животът ни ще е по-подреден и лек.
Наум и фасове като хвърлят от колата им ги връща обратно.
Откъде е тази новина, че Наум се е обадил?
И кой всъщност младия или бащата?

Общи условия

Активация на акаунт