Звездни Компромати- Юли'25

• 335 965
  • 3 171
  •   2
Отговори
# 2 985
Не ми се връзват заедно Лиъм и Памела, като от различни вселени са. Винаги се сещам за скандалния и имидж, а Лиъм ми изглежда сериозен.
Скрит текст:

# 2 986
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Ако е истина това, което се пише, че Наум се е обадил изобщо не смятам, че го е направил от будна съвест, алтруизъм и гражданска отговорност. Димо няма грам извинение да кара пиян, но Наумчо мисля, че от други чувства се е обадил (ако е той де, това все пак е хипотеза).

# 2 987
Много ми харесват Джесика Алба с гаджето като двойка. Готини са.

Лиъм е вече на 73. През много труден период е минал в личен план и само може да ме радва, ако е харесал Памела. Няма да учат атомна физика с нея все пак заедно.

# 2 988
В тази група в инстаграм преди качваха за Наум и Теа, че карат след като са пили

https://www.instagram.com/p/CXlKPaFo4Ng/?utm_source=ig_web_copy_ … =MzRlODBiNWFlZA==

# 2 989
Лиъм изглежда зле. Но мисля, че не заради Памела. Дано да му вдъхне някакъв живец тази любов, че изражението му и цветът на лицето му ми навяват едни не особено приятни асоциации.

# 2 990
Памела свети на снимките, но Лиъм не изглежда щастлив. Сякаш насила е вкаран в маскарад, с който не иска да има нищо общо, но се налага по някакви съображения да участва в него.
Съжалявам, но на мен и двамата на тази конкретно снимка ми изглеждат като ексхумирани.
Много харесвам Памела, но това с ходенето без грим ми е малко... как да кажа, поза. Няма нужда да се залита в крайности - или шпакловани и пълни с филъри, или като сварени пилета.

# 2 991
Много точно Like_Smoke.

# 2 992
Лиъм не е млад вече, мисля, че просто изглежда малко уморен. Той е над 70 все пак, не може да пърха от щастие и едва ли не да заеква от радост.

# 2 993
Памела ми прилича на Яна Маринова на тази снимка

Скрит текст:

# 2 994
Което не е комплимент за Яна, защото е поне 15г по-млада от Памела

# 2 995
Промотират филм, съмнявам се във всичко. Ще се разбере след време.

# 2 996
не ми харесва памела така. зорлем се състарява.
яна маринова преди време я видях наживо. ами в лицето не е много добре наистина, повяхнала е доста.
катрин зита джоунс ми е твърдо не с този тоалет и грим. в никакъв случай не трябва да слага гол гръб.

# 2 997
Много се коментираше преди няколко години, когато детенцето на Шопови беше още мъничко, как Теа пие вино на обяд, после се качва и отпрашва с колата, с детето на задната седалка. И то не от очевидци, да рече човек ЕЖК, а самата Теа качвала такива сторита. Не бяха едно и две. Дори реално да не е консумирала алкохол, всичко да е било само поза (все пак говорим за ИГ), какъв пример се дава по този начин на всички, които ще видят заснетото и представено като случило се?
В този ред на мисли- хубава беше идеята на темата за инфлуенсърите, защото разкостваха фалшивите им житиета и битиета.
Но и че се минаха доста граници там, заради което мина трайно на абонамент при Бачорски, също е така.

# 2 998
Аз не ги следя тези хора, но имам приятелка инфлуенсър (от доста известните) и всичко, което снима, е пълна сцена. Нито го ядат, нито пият. Дори една хапка не поглъща примерно. Разбира се, това е при нея, другите не знам как са.

# 2 999
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Аз не ги следя тези хора, но имам приятелка инфлуенсър (от доста известните) и всичко, което снима, е пълна сцена. Нито го ядат, нито пият. Дори една хапка не поглъща примерно. Разбира се, това е при нея, другите не знам как са.
Още по зле Grinning

Общи условия

Активация на акаунт