Звездни Компромати- Юли'25

• 335 892
  • 3 171
  •   1
Отговори
# 3 015
Продуктите не че са гадни… просто едва ли ядеш кренвирши, а си Виктор Ангелов. Те са просто лица.

# 3 016
Чудна вест - Кели Райли очаква първо дете с дългогодишния си партньор!
Скрит текст:

# 3 017
Лиъм Нийсън май харесва едрогърди блондинки. Поне такива са предишните му съпруги. Няколко години е бил женен за Хелън Мирън (която на младини е точно сочна блондинка). Тя му е най-тамън и по излъчване и по възраст и по интелект, но не е проработило за съжаление.

Не е бил женен за Хелън Мирън-гаджета са били само.

# 3 018
Това казвам, че цялата реклама, особено пък инфлуенсърите на по-ниско ниво, е измама. Те рекламират всичко, което им изпратят безплатно, но и тези на средно ниво не могат да устоят, ако искат да се развиват. Всичко е много скъпо, самолетни билети, ризорти, дрехи…

# 3 019
Още помня как Теа си "купи" кола, снимаха как излиза от шоурума с нея. Много се радваше бла-бла и никой, никъде и никога повече не видя и чу за тази кола. Не защитавам Димо, но е долно, ако Наум се е обадил, защото го е направил от чиста злоба. Имало е как да бъде спрян и по друг начин. Шопови не правят нищо, ако не е спонсорирано.

# 3 020
  • София
Долно? Долно? Наум може да е спасил човешки живот, какво ви става, хора?
Да ги оставим пияниците да си вилнеят по шосетата?
Не мога да повярвам какво чета.

# 3 021
Ева Лонгория я бяха хванали да ползва спирала, различна от рекламираната от нея и я разкостиха по онова време. Няма как да я сравняваме с нашите “създатели на съдържание”. Най- малкото, тя е подписала договор с определена компания за определен срок от време и няма мърдане, неустойки- има.
А нашите “звезди” са като фурнаджийска лопата. Който дал- за него ще снимат, днес. Утре- следващия.
О, далеч съм от мисълта да сравнявам Ева Лонгория с нашенските инфлуенсъри, просто пример за реклама на продукт. Едва ли тя да ходи да си купува въпросната боя от местната дрогерия и се маже в къщи като немалка част от таргета потребители на продукта.
Договорите им също са несравними. Не защитавам нашите инфлиуенсъри, но кой бранд може да им плати достатъчно голяма сума, за да не правят реклама на друго и да се издържат само от този договор?
В крайна сметка, те търсят някакъв начин да се издържат и са го намерили. Не знам как изобщо някой може да се чувства измамен, че Теа не се маже с еди си кой крем или Наум не пие еди си коя напитка, която рекламира. Явно е нужна по-широка потребителска култура.

Колкото до Димо, категорично смятам, че трябва да си понесе последиците. Харесвам го по принцип, но това не му е първа издънка. Не трябва да има никаква толерантност към подобни постъпки, особено на фоната на постоянните катастрофи и огромния брой загинали и пострадали.
И в други теми съм срещала коментари, които определят сигнали срещу нередности като "доноси" и "подлост". Много изместени ценности, много странни разсъждения. После се чудим ама защо при нас така, пък навън иначе.

# 3 022
Виждаш, че някой пие и после се качва на кола и вместо да го спреш, се обаждаш да го докладваш. Това е долно. Против съм карането пил, против съм "святкането" на фарове, за да предупредиш... Ама к'во да ви обяснявам, който разбрал-разбрал.

# 3 023
  • София
Може да е опитал да го разубеди, но да не е успял. Няма как да знаем. Какво да прави, да се сбие с него ли?

# 3 024
Как да го спреш, ако не иска? Евентуално да му вземеш ключовете, но не винаги е възможно. При такива ситуации лесно може да се стигне до конфликт, който да ескалира. Далеч по-добре е да се сигналира на съотвените органи. Нищо долно не виждам, точно обратното - долно би било да знаеш и да не реагираш.

От някои коментари оставам с впечатление, че съфорумките са присъствали лично на събитията Simple Smile Пък как се е случило, пък с какви точно мотиви е действано по този начин. А реално даже не знаем със сигурност дали има подаден сигнал и дали Наум го е подал.

# 3 025
Хахаха пробвали ли сте да спрете арогантни "почерпани"хора ,щото аз да и хич не ми се е получавало...много правилно е постъпил Наум ...

# 3 026
  • София
Много харесвам Димо Алексиев и като актьор и като водещ, но си заслужава наказанието.
Наум е постъпил както е счел за редно, а и не знаем дали не са се опитали да го спрат. С пиян човек трудно се излиза на глава.
Хубаво е, че никой не е пострадал.

# 3 027
Ама Ралица Паскалева ограничила кой може да ѝ коментира публикацията в подкрепа на Димо, защо? Страх я е от неудобните коментари на хората ли?!
Тогава защо споделяш такава снимка с подобно неадекватно послание. Човек, който е могъл да прегази твоето дете… не се ли замисля. Срам и позор са ми всички, които го защитават. И именно понеже е публична личност укоримостта трябва да в много по-голяма.
Нея нито като актриса, нито като водеща съм я харесвала, антипатична ми е, но сега ми стана тройно по-противна.

# 3 028
  • Пловдив
А някъде вземат книжки и слагат глоби за малко превишение на скоростта:

35-годишната Ема Уотсън, която изигра главната роля на Хърмаяни Грейнджър, бе глобена за превишена скорост, а шофьорската ѝ книжка е отнета за шест месеца. Уотсън е била заловена да шофира с 38 мили/час при позволени 30 мили/час в Оксфорд.

https://www.bgnes.bg/otneha-shofyorskata-knijka-na-ema-uotsan-za … revishena-skorost

# 3 029
Една моя любимка днес става на 60 г.,не бих и ги дала никога 🥰.
Дж.К.Роулинг 📚.
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт