Какво ще купя отново - 11

• 67 158
  • 723
  •   6
Отговори
# 540
  • При децата ми
Всички продукти на Братя Пееви засега не са ме разочаровали. Техният кашкавал и масло са ми любими. Сиренето на Добротица също е фантастично

Подкрепям казаното за кравето масло на "Братя Пееви". Не ми харесва само, че му вдигнаха цената скоро и вече е 25 лв. за килограм. Онзи ден купих сирене на "Лесидрен". Хареса се вкъщи.

# 541
Ние също харесваме продуктите на Лесидрен.

# 542
  • Sofia
Сетих се да похваля колбасите, с марка "Жика" – мъжът ми много ги хареса.

# 543
  • Свети Влас
Не си спомням тези дали съм ги хвалила, но на мен лично много ми харесват, а рибата тон е с много материал.

# 544
  • Телиш/Плевен

# 545
Киселото мляко предполагам е от някакви местни магазинчета, че в големите вериги не съм го виждала.

# 546
Ох,това "хайверче" и аз го харесвам много 😁

# 547
  • Свети Влас
Скрит текст:
Киселото мляко предполагам е от някакви местни магазинчета, че в големите вериги не съм го виждала.
Не съм сигурана, в магазина където работя беше заредено и в Бургас съм сигурна, че го има ( В супермаркет Перла ), който е от Бургас.
На Крина харесвам и ориза в пакетче, което се вари и е готово. Не знам дали ме разбрахте, хахаха.

# 548
Млякото го има в магазин "Хора от народа". Проверете дали имате в града.

# 549
Не си спомням тези дали съм ги хвалила, но на мен лично много ми харесват.

В магазин "Хора от народа" - гр. Бургас го има. Отдавна му се каня, но понеже пазаруваме от Лидл основно и затова не съм си купила. Благодаря за отзива. Simple Smile

# 550
  • Свети Влас
Може. Не съм от Бургас и знам, че само в магазинът, който работех го има.

# 551
  • на Мелмак
Показаната тарама и от мен има палче, мммм Animal Pig

# 552
  • София
Имам предвид пазар Ситняково, където има магазинче на Елби, а съвсем наблизо е месарница Бошнаков. Тя е много по-малка от Партньори, но овкусената им кайма е много добра, поне на мен ми харесва. Както каза мой близък, че кюфтетата са като от ресторант.
  Poni 69 тази кайма е феноменална!!! Чак вчера успях да мина и хупих - кюфтетата станаха ТОП! Наистина като от ресторант са! Става любимото ми място за овкусена кайма. Жената похвали и яйцата им, че са много хубави също. Бяха свършили, но тия дни ще мина да купя да пробвам и тях.

# 553
Имам предвид пазар Ситняково, където има магазинче на Елби, а съвсем наблизо е месарница Бошнаков. Тя е много по-малка от Партньори, но овкусената им кайма е много добра, поне на мен ми харесва. Както каза мой близък, че кюфтетата са като от ресторант.
  Poni 69 тази кайма е феноменална!!! Чак вчера успях да мина и хупих - кюфтетата станаха ТОП! Наистина като от ресторант са! Става любимото ми място за овкусена кайма. Жената похвали и яйцата им, че са много хубави също. Бяха свършили, но тия дни ще мина да купя да пробвам и тях.

Каймата за пържени кюфтета ли е?

# 554
  • София
Аз ги опекох и станаха една идея по-сухи! Пържени ще са нещо страхотно!

Общи условия

Активация на акаунт