👁 Знаете ли кого видях - 46 тема

• 55 765
  • 334
  •   1
Отговори
# 315
  • Варна
Владо Карамазов, пазаруваше си в Кауфланд, в северните квартали на София. Поостарял, но все така чаровен.

Уф, завидях!

# 316
А. Сърчаджиева. Филтрите са голяма работа...

# 317
  • София
Честно казано незнам. Мисля, че съм чувала , че е родом от квартал Илиенци. Но е било одавна, незнам до колко е вярно.
Абсолютно вярно е. И там си живее.

# 318
Жоро Игнатов в Кауфланд Крива река. Не беше дошъл да прави циркове 🤣 пазаруваше си човекът.

# 319
Днес Анелия в Банско

# 320
Малко си е страшно да срещнеш Жоро Игнатов 🤗

# 321
Жоро Игнатов в Кауфланд Крива река. Не беше дошъл да прави циркове 🤣 пазаруваше си човекът.

Аз съм го засичала на касите в Билла, "Хиподрума". Касиерката буквално забрави, че има и други клиенти. Настана голямо вълнение.

# 322
Преди дни в Парадайс - Нели Сано. Съвсем нетихо обсъждаше по телефона с някого Антоанет Пепе. В същия мол и Светлана Гущерова с двама мъже.
Днес в южния парк бременната журналистка Ана Мария и Пеканов.

# 323
В положителен смисъл ли я обсъждаше? Wink

# 324
Малко си е страшно да срещнеш Жоро Игнатов 🤗
А като е без микрофон и камера край него няма нищо страшно 😁

# 325
  • Враца
Жоро Игнатов съм го виждала и в районния съд, и наоколо. Направил ми е добро впечатление, защото когато някой го заговори и опита да му се оплаче, той обръща внимание много любезно, търпеливо и уважително.
За разлика от един друг водещ на предаване , разследващ журналист - ако го помните, Васил Иванов- при аналогична ситуация врътна очите и помоли да не го занимават.
Естествено, възможно е и двамата да съм ги видяла просто в такива моменти- единият кисел, другият- в добро настроение, но все пак такова впечатление имам.

# 326
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Познавам  една от бившите жени на Васил Иванов, този човек е абсолютен г@з в личен план.

# 327
  • Бургас
Познавам  една от бившите жени на Васил Иванов, този човек е абсолютен г@з в личен план.

Подкрепям с две ръце!

# 328
Вчера видях Калина Паскалева. Устата и не е като на Дамата (това да се приема като комплимент)

# 329
Атанас Бачорски в Геритидж

Общи условия

Активация на акаунт