👁 Знаете ли кого видях - 46 тема

• 55 906
  • 334
  •   1
Отговори
# 300
Камен Воденичаров около 10 сутринта на “Раковски”, ами…  симпатяга е… Simple Smile
Силвия Лулчева малко по-късно. Прекрасна.
Привечер - Пламен Димов посока Сатирата/Хепи/Народен.

# 301
Няколко пъти виждам Звезди (Ахат) около щанда с турски сладки в халите.Върти се, снима витрината.Може да е негов бизнеса.Пак в халите вчера Силвия Кацарова със служителка на магазина, идваха от паркинга.Силвия беше с огромни цветни  колие и обеци.Дребничка е и въпреки високите токчета, несъразмерно някак, бижутата отдалече се набиват на очи.
На ''Пиротска'' политик, чието име ми се губи, но си спомням, че го наричаха Лупи-вълка.Поостарял, куца, в елегантен  костюм с врътовръзка, ходеше напред, назад говорейки по телефона.

# 302
Александър Томов е Лупи.

# 303
Жената на П. Пантев и Тошко Славков - Силвия. Не е толкова едра както изглежда на снимки

# 304
  • София
Ивайло Нойзи Цветков.
Мале, много зле изглежда! Висок е, но няма никаква стойка, явно има проблеми с краката, слаб, болнав, блед като призрак. Не си ги представям с Мария като двойка.
Съжалявам за личното излияние, но му бях голяма фенка едно време.

# 305
  • Glasgow
И аз му бях голяма фенка, явно имаме идеализиран образ за мъжете зад "Егоист".

# 306
  • софия
Драго Драганов. Много е отслабнал, но не му седи добре.

# 307
И аз вчера го видях. Наистина изглежда потресаващо зле.

# 308
Хоакин Финикс, ама от алиекспрес видях днес
Никога не съм го харесвала, но сега е надминал себе си. Блатечки си е ошишкан и запуснат чичак

# 309
  • Glasgow
Скоро някъде из форума се мяташе негова снимка гол от плакат за представление, беше фит😅 чак нереално

# 310
  • София
Филтрите са голяма работа!
Нойзи Мария го е изкарала в Инста целия в тен, все едно е бил с нея на море, а реално е бял като гипс.

# 311
  • Glasgow
Рамацоти, а според теб има ли 1.80м, че в съседна тема спорихме преди време 🤔

# 312
  • София
Владо Карамазов, пазаруваше си в Кауфланд, в северните квартали на София. Поостарял, но все така чаровен.

# 313
  • София
Той нали в Надежда живее?

# 314
  • София
Честно казано незнам. Мисля, че съм чувала , че е родом от квартал Илиенци. Но е било одавна, незнам до колко е вярно.

Общи условия

Активация на акаунт