👁 Знаете ли кого видях - 46 тема

• 117 131
  • 694
  •   3
Отговори
# 360
  • Бургас
Евгени Минчев видях днес по обед до Докторската градина. Краката му са тънки като солети. Направо е страховит. Дори деца се обръщаха след него. Брррр…

# 361
  • софия
Диляна Попова днес в книжарница на Графа, търсеше учебна тетрадка. Ненатрапчива, вежлива, без грим. Има чар, но годините и личат.

# 362
  • Sofia
Деница Гергова близо до БНТ, Илияна Раева до Спортната палата. Раева изглежда чудесно без грим, не знам защо се плеска по разни изяви и защо позволява да се обработват снимките й. Гергова ме изненада, че не мяука говорейки и я няма една особено дразнеща престореност в гласа й. Тя две деца ли имаше от Гергов?  Останала съм с впечатлението, че не учат в България, а явно все пак има дете в училищна възраст тук.

# 363
Оня ден Жоро пентаграма излизаше от една кооперация на Шипка.

# 364
Вчера пред Спортната палата видях актьора Димитър Баненкин с две жени хапваше.

# 365
  • Sofia
Явор Дачков с жена си и Владо Пенев в софийското метро. Дачков колкото и да не го понасям не мога да му отрека едно - излъчва галантност и грижовност към жена си.

# 366
Асен Блатечки сутринта на полета от Виена. Стоеше до мен на летището, исках да оставя куфарите за малко и да отида до тоалетната и му казвам "Искам да помоля да наглеждате багажа ми за 5 минутки, но приятелките ми ще ме убият, ако разберат, че съм срещнала Асен Блатечки и всичко, което съм му казала, е да ми наглежда багажа". А той се смее и вика "Иди бе, ще наглеждам". И добавя "Аз всичко мога Simple Smile". "Е, казвам му, сега вече приятелките ми ме убиха!"
Беше симпатичен, добронамерен и усмихнат.

# 367
  • София
Сутринта по Витошка се разминах с Василена Винченцо, която беше с двете си деца - явно водеше едното на ясла/ градина, а другото беше в слинг/ раница. Самата тя ми се видя много нежна и свежа.

# 368
  • софия
Деян Донков, в погледа му личи, че му е приятно да го разпознават.

# 369
Понякога му е приятно, но аз почти винаги не ги гледам директно известните.
Радина видях днес с новото кученце

# 370
А пък аз видях Иван Лечев как си маха за поздрав с Косьо Цеков (също ФСБ) - на двата отсрещни тротоара на "Стефан Караджа"! Обожавам и двамата, както и ФСБ!

# 371
Преди малко Валери Йорданов
в "Гео Милев". Трудно се справи
с огромния си автомобил.
Много слаб и остарял.

# 372
  • София
Видях Андрей Чорбанов с жена около НДК - паун, общо-взето.
Пак там - Мирослав Димитров - беше водещ на предаване за туризъм по БНТ, не знам сега къде работи. Беше с малко момиченце, самият той е хубав мъж, а детенцето - бонбон.

# 373
В офис на Еконт, мъжа на Камелия със сина им, много сладко дете.

# 374
  • софия
На Раковска, фолк певецът Илиян. Остарял доста ми се струва.

Общи условия

Активация на акаунт