👁 Знаете ли кого видях - 46 тема

• 55 959
  • 334
  •   3
Отговори
# 60
Джулиана бременна ли е ?
Не, почти всеки ден я засичам в Пловдив. По-плашеща е отколкото бременна.

# 61
Фифо от Игри на волята с жена си и бебе

# 62
  • София
Момчетата от група "Молец" и себеподобни по стил в едно кафе. Там ги виждам много често. Много са ми симпатични, но всеки път стила им на обличане ме оставя безмълвна. Wink

# 63
  • София
Прясно, прясно от последния час - Петя Бу(юклиева) пред кола с отворен багажник, предполагам пред дома и. Забелязах я по ярката и проскубана коса. Жената беше с домашно облекло и без грим. Направи ми впечатление, че е елегантна, или поне така изглеждаше - аз поне си мислих, че е доста по-едра.

# 64
  • София
Ако сте я видяли в Стрелбище, там живее.

# 65
  • София
Не, в Лозенец я видях. Не знам къде живее, просто предположих, предвид колко неглиже беше.

# 66
  • София
В парка често съм я виждала, в Стрелбище - никога, а аз живея там, не че е гаранция, де. Също съм си мислила все, че живее в Лозенец.

# 67
Само в Лозенец съм я виждала.
Влизат откъм "Арсеналски" в Южен парк с мъжа ѝ, облечени за ходене, чак спортно не, и пак оттам излизат.

# 68
  • София
Тя и във Вип Брадър нещо за Лозенец все говореше, че го наричали Луксозенец.

# 69
  • софия
Тото за поредна вечер. Живеем в един квартал.

# 70
  • Пловдив
Видях Виктор ергена от последния сезон в Мол Пловдив, на кино и с мацка. Изглеждаше по същия начин като по тв.

# 71
На живо на мен ми харесва ,доста е секси с тази присадена коса Smiley  ,а и зъбите като си е оправил .

И аз наскоро го видях на живо и на мен ми е секси. Винаги ми е харесвал визуално и според мен се облича готино, макар и да е по-нестандартно.

# 72
Павката от Павел и Венци Венц.

# 73
Павката от Павел и Венци Венц.
Къде ,в Дранкулак ли ?Smile

# 74
Зорница Линдарева, в квартала днес, върти крачки всеки ден.

Общи условия

Активация на акаунт