👁 Знаете ли кого видях - 46 тема

• 57 680
  • 347
  •   3
Отговори
# 75
Зорница Линдарева, в квартала днес, върти крачки всеки ден.
Тя е била на погребението на Т. Славков

# 76
  • София
Валери Божинов явно живее в нашия квартал, все  на отсрещния тротоар го виждам. Много му отива прошарена коса, нисък е. Приятелката му я засичам няколко пъти, но само в гръб…много слаба и прегоряла и с дълга проскубана руса коса.
В кварталното магазинче една от сестрите Толеви - много слаба, същата като на снимките.
Петър Денков на излизане от Била - доста дребен и слаботелесен ми се видя
Филип Буков - висок и с мазна усмивчица
Христо Гърбов - вървеше с две чанти в ръцете, на лицето му е изписано просто, че е голям зевзек, същия като по телевизията
Лиляна Павлова засякох пред офиса на Еконт, с хубава синя рокля и прическа, по-късно през деня със същата рокля я видях по бтв. Засичала съм я и на детската площадка с мъжа ѝ и двете деца, надменно се държеше тогава, но само веднъж е било, не знам дали е обичайното ѝ състояние

# 77
  • sofia
Виждам Ивана влогърката всеки ден - живее в моя квартал - много  е слаба

# 78
  • Sofia
Елена от първия Биг Брадър. Тя има ли семейство след онзи Миро? Тогава ми се виждаше толкова красива и фина, сега...нормална жена, след която не бих се обърнала. Беше в доста неугледен вид, може и затова да е.
Цветето Стратиева пред БНТ. Трябва да спре с филтрите по снимки и видеа, че самочувствие така не се бори.

# 79
  • София
Елена от първия Биг Брадър. Тя има ли семейство след онзи Миро? Тогава ми се виждаше толкова красива и фина, сега...нормална жена, след която не бих се обърнала. Беше в доста неугледен вид, може и затова да е.

Мисля, че има дете, за мъж не знам. Наскоро я видях в магазина на Peek&Cloppenburg в мол Парадайс, там работи, помолих я да ми покаже едни дрехи къде са и беше много мила.

# 80
  • Deutschland
Императорът има приятелка? И коя е?

# 81
  • София
Днес в Сердика мол кака Лара, вероятно с дъщеря си- добре изглежда.
Пак там първият телевизионен ерген- ма много нисък ми се видя този човек! Хайде, не чак много нисък, но по снимки ми изглеждаше като висок мъж, а на живо- никак.

# 82
Дани Каназирева с много тренирано телО. Не ми харесва. Миналото лято беше доста отслабнала, но сега е предозирал с фитнеса

# 83
# 84
# 85
Райна Караянева с двете деца в манастирски ливади.

# 86
  • София
Голяма драма бяха Миро, Елена и Мъро май се казваше третия.
За съжаление Миро почина.

# 87
Дани Каназирева с много тренирано телО. Не ми харесва. Миналото лято беше доста отслабнала, но сега е предозирал с фитнеса

Бих я помолила да ми помогне в моето отслабване/стягане. Явно ще да е мотивирана.

# 88
Вчера видях Атанас Колев , Димчо , Боро Първи и Криско . Уникално земни , и доста чаровни .

# 89
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Императорът има приятелка? И коя е?

Явно си пада по жени с дълги,руси коси. Денси има съвсем реални шансове за следващото му гадже.

Общи условия

Активация на акаунт