👁 Знаете ли кого видях - 46 тема

• 80 590
  • 497
  •   4
Отговори
# 90
  • Балчик
В неделният вчерашен ден на плаж семейно Искрен Пецов видях.
Хубаво семейство, личи си че са сплотени.

# 91
Уикенда в Зазу Даниела от Ергенът, Атанаска Бачорска празнуваха РД на една тяхна приятелка Вероника. Страшно лигави, превзети, изкуствени, не знам дали от снимане и пози изобщо нещо празнуваха де факто. Даниела не е толкова зле на живо, даже е симпатична. Атанаска - с ужасна уста и нос, иначе в тяло е добре.

# 92
Хилда Казасян, Теодоси Спасов и Васил Петров имаха концерт на о.Св.Анастасия в събота. Хилда на живо е заприличала на жената-котка.

# 93
Гери Малкоданска в Ойшо. Много красива (изящна) ми се видя на живо. Висока, много слаба, спортно-елегантно облечена и доста гримирана, но й отиваше (изискано гримирана, не гротеско като някои), кожата й изглеждаше порцеланова. В предаването хич не ми се стори красива, доста зъблеста и ухилена ми беше, но на живо ме впечатли визуално.

# 94
  • София
Ивен Лалова + детенце на летище.
Много симпатична, усмихната и любезна. Гледа си детето с любов.

# 95
Антон Стефанов в Приморско, дребен много препечен. Беше си напазарувал нещо от супермаркета и говореше разпалено по телефона.

# 96
На бензиностанция ОМВ. Винаги съм смятала, че има нещо престорено в тази жена. Иначе изглежда супер за годините си. Естествено беше със слънчеви очила и от лицето много не видях, но фигурата й е чудесна.

# 97
  • София
Гери Малкоданска съм я виждала без никакъв грим и наистина е със страхотна кожа и много нежна жена, по-красива е на живо.

# 98
  • на последния етаж
Вчера Румяна Коларова в аптеката. Снощи се разминах и с Тагарев, който разхождаше куче.

Последна редакция: пт, 01 авг 2025, 10:49 от Лита

# 99
Деян Донков в община Красно село в петък

# 100
  • София
Вчера в публиката на "Клетниците" Любомир Ковачев.

# 101
Вчера Митко Андонов и съпруга. Той е първият мъж на Мара Отварачката, ако някой не се сеща Joy Жена му все със забрадки ходи, не мина ли тази мода?

Днес министър Караджов. Винаги е много мил и внимателен с близначките си, а жена му също ми направи добро впечатление

# 102
  • София
Рапърът Кристо

# 103
И аз в четвъртък се разминах с Деян Донков по Графа.

# 104
  • София
Брат Аргиров с бялата коса във Фантастико, с черни дрехи.
Нямаше да го позная, ама беше единствения с тъмни очила вътре в магазина.

Общи условия

Активация на акаунт