Пазаруване от LC Waikiki - тема 10

• 3 762
  • 63
  •   1
Отговори
# 60
Здравейте! Поръчки направени онлайн не могат да бъдат върнати във физически магазин, нали?
В последната ми голяма поръчка има допусната грешка и вместо яке са ми изпратили най-обикновена грейка. Артикулният номер на грейката съвпада с този на якето в описанието му в сайта, т.е. при тях е грешката още с въвеждането на информацията явно. Писах им във формата за контакт и обясних, но ми позволи да приложа само една снимка, на която нямаше как да се види, че е грейка и какъв й етикетът отблизо. Та, имали ли сте подобен казус? Ще ме отразят ли изобщо?

# 61
  • sofia
Да, ще ви отразят.Ще можете да върнете артикула за тяхна сметка, ако не отговаряте на условията за безплатно връщане. Няколко пъти съм имала такъв случай, но аз поръчвам онлайн поне от 5 години. Възможно е да ви поискат по мейл още информация.

# 62
Здравейте, купих набързо маратонки и парфюм, но размислих и искам да ги върна. Купих ги от физически магазин вчера и имам касова бележка. Дали мога да ги върна днес или утре? Всичко си е с етикети/опаковки.

# 63
Здравейте, купих набързо маратонки и парфюм, но размислих и искам да ги върна. Купих ги от физически магазин вчера и имам касова бележка. Дали мога да ги върна днес или утре? Всичко си е с етикети/опаковки.
Да, може. На касовата бележка трябва да пише, че има 30 дни да върнеш покупката.

Общи условия

Активация на акаунт