(4) Фенчета на Шербета / Kızılcık Şerbeti

• 12 187
  • 426
  •   1
Отговори
# 420
Женско царство е било днес в къщата на Омер и Къвлъджъм.

Кемал с Джемрето 😭

# 421
Утре ще има снимки в фирмата по плaн най-вероятно.Изядох един спойлер пак но ще го запазя в тайна.

Фрагмана мисля ,че пак е някакъв сън на Йомер.

Това маце влиза като приятелка на Чимен

# 422
Блеки мислиш че Омер пак ще скрие от Киво този инцидент?? Не го ли виждаш човека се мъчи затова май пак са на същото място дето се разделиха и се събраха отново...

# 423
Блеки мислиш че Омер пак ще скрие от Киво този инцидент?? Не го ли виждаш човека се мъчи затова май пак са на същото място дето се разделиха и се събраха отново...
Да мисля го не е нещо което не е правил и много ме ядосват всички как вярват сляпо на Асил който е един шарлатанин ама какво общо има с пастата и Ъшъл се чудя?

# 424
Играе комбина с Мусти Grinning

Да и аз мисля че не го е направил, но в момента той се мисли за убиец за това момиче и затова ще си признае на Къвълджъм. Вече от там нататък не знам как ще са нещата при тях. Въпроса е нейното поведение какво ще е.

# 425
Скрит текст:
Да мисля го не е нещо което не е правил и много ме ядосват всички как вярват сляпо на Асил който е един шарлатанин ама какво общо има с пастата и Ъшъл се чудя?

Изключително неприятен ми е Асил. Не знам за какъв се мисли, но съм сигурна, че Фатих ще му намери майстора, и ще го срита. Как се изгаври с Доа, нямам думи. И, нейните истерични изблици стават все по непоносими. В ситуацията в ресторанта Фатих наистина нямаше нищо общо. И, изобщо аз не разбрах защо така изведнъж го намрази Доа. Единственото  което ми хареса от Асил, че изнудва Ишил. Не знам как е разбрал, но имам чувството, че и любовника Лео е в комбина с Асил. Искам, тази да я видя  в затвора. Мустафа, като едно добро дете.

Последна редакция: пн, 06 окт 2025, 12:26 от Камея63

# 426
Тя го предизвиква да избухне пред нея и да се държи зле с нея буквално натиска всички копчета само да каже - махай се и ако миналата серия имаше надежда в него тая серия тотално я зарови.
За Асил ще си намери майстора.

Общи условия

Активация на акаунт