(4) Фенчета на Шербета / Kızılcık Şerbeti

• 16 120
  • 593
  •   1
Отговори
# 510
Голяма грешка беше че показаха това с Доа и Фираз в края на епизода , ако беше само с доа и ишъл и изтритите сцени после  щяха да държат публиката , но не го направиха Grinning Grinning

Къвълджъм в болница??? Че те от къде знаят това, чак толкова напред ли са със сценария????

Аз наистина мисля че Омер ще стане лош в буквален смисъл, няма да е добрия както бе преди Grinning Grinning Ако го пребият в затвора ще ми е мъчно но и като знак какво забърка Къвълджъм. Grinning Grinning

# 511
Някой викаше ,че сценария на Йомер ще вземе Фатих а този на Фатих - Йомер тоест каквото е станало. Ако е така какво следва Йомер ще се мъчи да вземе детето ахах и може би Фатих ще легне наистина болен от работа и пукници тия диалози с здравето на Фатих не ми харесват 2 епизода наред.
Аз чакам вече като ненормална едно разчистване на сметки между двамата братя извинявам се но Мустафа застреля Фатих и дори и да е било не в плановете му и се държи като лалав какво направил ,че не можел чак да прости от срам към себе си нямаше го направя туй и ръмжи като бясно хъски като говорят с Ниляй
Впрочем имаше слух ,че фирмата ще стане изцяло на Мустафа. ;д

# 512
Аз очаквам Омер да направи това което Фатих направи на Доа да вземе детето и така евентуално Къвълджъм да е в болница примерно Grinning Grinning Омер да е животно Grinning Мелзей нямат акъл и пишат един и същи неща.

# 513
Аз очаквам Омер да направи това което Фатих направи на Доа да вземе детето и така евентуално Къвълджъм да е в болница примерно Grinning Grinning Омер да е животно Grinning Мелзей нямат акъл и пишат един и същи неща.
Там беше друго ама Фацо си ги искаше обратно и вярваше в тази кауза момента в който го плюх беше докато не го видях в колата с малката като вика аз,ти и мама ще бъдем много щастливи...
Добре ,че е Севтап да я прати там иначе кой знае какво щеше да се случи а той издържа фронта с Дефне ама тогава си обичаше женичката и не го правеше на луда калинка. Сега е друго.
Йомито лош искам го видя бана не...

# 514
Вярвам че Омер ще е лош Grinning. Въпроса е колко лош или ще прости по един или друг начин на Къвълджъм и да си живят с бебока.  Grinning

# 515
Вярвам че Омер ще е лош Grinning. Въпроса е колко лош или ще прости по един или друг начин на Къвълджъм и да си живят с бебока.  Grinning
Те я обявиха за втора Ейшан без да му е изневерила - смятай. ;д

Умирам от кеф като сравняват Кумсалче с екранните мама и тате

С тази красота пожелавам лека нощ
https://x.com/lareinatriste/status/1982881545787715802

# 516
Лека, утре може пак да пишем Grinning

Сладури. И Баръш и бебе Джан са лика прилика. 10/10 за каста за бебетата.

# 517
Дано пуснат бързо снимките и озета да не се туткат.

Добре виж това виж на каква двойка пишат сцени куче-котка

Вече наистина отлитам.

# 518
Новости със Съла

От сета в понеделник

https://x.com/evenstar_sly/status/1983491254630449528

Сет - Ниляй

Снимат се сцените с затвора на Йомер

110 зад кадър

# 519
Блеки видя ли Бату и тая дето играе Ишъл си тръгват. 😁😁
Айде пак Нурсема след поредния съпруг пак сингъл 😁
Апо пак ерген 😁

Според слуховете Съла и Емрах също ще напуснат Шербета заедно с Батухан(Фираз) и Едже Иртем (Ишъл)
Бирсен щяла да пише до ден два дали е така.
 Накрая Фейза Шербет 😁
Дано и Еврим и Баръш си тръгнат също.
Да я видим Фейзиту какво ще прави ако наистина това е вярно, Еврим със сигурност ще си тръгне и тя ако я няма и Съла.

Последна редакция: чт, 30 окт 2025, 19:23 от itshristina

# 520
Няма слухове чакаме да потвърдят на Бирсен до дни

Видеото което дойде което пуснах е много странно но вече съм сигурна какво цели Фейза

# 521
Не знам какво цели, но каквото и да е, целта е почти изпълнена да бъде унищожен Шербета с главно лице Фейза 😁😁

# 522
Не знам какво цели, но каквото и да е, целта е почти изпълнена да бъде унищожен Шербета с главно лице Фейза 😁😁
Фейза иска да е партньорка на Доукан.

# 523
Мойте уважения към Доку, но ако наистина стане това, това ще дъното за него.

# 524
Мойте уважения към Доку, но ако наистина стане това, това ще дъното за него.
Приятелските им отношения ще свършат на бързо в които грам не вярвам и мисля ,че са за мама и компания. Чакам Нурсема и Асил... Wink

Някакво парти снимат

Общи условия

Активация на акаунт