Когато обичаш – се грижиш с внимание. Като Bosch.

• 9 705
  • 437
  •   1
Отговори
# 210
За мен качественият уред е този, който съчетава няколко важни аспекта, а именно: икономичност — да пести енергия и вода, което е и по-екологично и по-изгодно финансово; лесна употреба — интуитивен контрол, ясни програми и възможности за персонализация; функционалност — да предлага подходящи програми и опции, които отговарят на конкретните нужди.
          При пералнята най-често ползвам стандартната програма за памучни дрехи, както и деликатни, когато пера по-нежни материи. Понякога използвам и бърза програма, ако съм в спешна нужда. При сушилнята най-често ползвам програма за синтетични или смесени тъкани и програма с по-ниска температура, за да не увреждам дрехите.
         Най-важните ми изисквания към уредите са добро изпиране и сушене, без да повреждат тъканите, лесно управление и възможност за програмиране.

# 211
> Какво за вас означава „качествен уред“ – повече функционалности, икономичност, дълъг живот или нещо друго?
За мен качествен уред е уред, който има дълги години живот, не иска чести ремонти, икономичен  и лесен за употреба.
> Кои програми на пералнята си или сушилнята най-често ползвате и какви са най-големите ви изисквания към тези уреди?
Харесвам кратките програми, които ми позволяват да пера по-често, специализираните програми за вълна, деликатни тъкани и спортни.

# 212
1. Да пести енергия.
2. Пералнятя в къщи може да избирам различна степен на центрофуга и това много ми е удобно.

# 213
Какво за вас означава „качествен уред“ – повече функционалности, икономичност, дълъг живот или нещо друго?

Качественият уред за мене означава, да е издръжлив на по-често използване, икономичен, да издържи години наред, без да налага поправка или използване на гаранция. Да е с повече избор от програми, повече функции, добрата марка, доказала се с годините също е много важен фактор.

> Кои програми на пералнята си или сушилнята най-често ползвате и какви са най-големите ви изисквания към тези уреди?
Най-често пускам пералнята си вкъщи на програма за памук 40 градуса, около час и половина, на 1200 оборота. Пералнята вкъщи се пуска в седмицата най-малко 3 пъти и е много ценен помощник. Иначе използвам и другите си перални спрямо това което ще пусна, използвам програма вълна за вълнени дрехи през зимата, използвам деликатна за бельо и хавлии, на по високи градуси. Също така ползвам и програмата за замърсено пране, имам функция, която аз настройвам, според това колко силно е замърсено прането. Обичам и кратките програми, когато ми трябва нещо набързо да освежа и да изсъхне. Имам и сушилня, която използвам предимно зимата, когато пера якета и връхни дрехи.

# 214
Какво за вас означава „качествен уред“ – За мен качествен уред означава да е всичко това в едно -  функционалности, икономичност, дълъг живот.
Кои програми на пералнята си или сушилнята най-често ползвате и какви са най-големите ви изисквания към тези уреди? - Използвам най-кратките програми. Изискването ми е единствено да е тиха, икономична и дрехите да излизат наистина свежи.

# 215
1. и 2 : Качествен уред - интуитивно управление, икономичност, безшумна работа, наличие бърза эфективна програма и възможност всеки момент изключване и добавяне на дрехи или препарат за пране при дълга програма. Важно е безопасност за деца като заключване на бутони и предпазване от високи температури.

# 216
Какво за вас означава „качествен уред“ – повече функционалности, икономичност, дълъг живот или нещо друго?
Всички уреди са ни клас поне А+, така че икономичността си е важна. Другото важно е да е надеждна марка и да има функциите, които ни трябват.
> Кои програми на пералнята си или сушилнята най-често ползвате и какви са най-големите ви изисквания към тези уреди? Пералнята трябва да има функция да се включи сама по зададен час, а също и различни програми, за да избирам спрямо дрехите, които ще пера. Също ми е важно да не е много шумна докато работи.

# 217
Качественият уред да има дълъг живот и функционални бързи програми. Не обичам по пералнята ми да върти по три часа. Използвам доста по-кратка програма 45минути. Сушилнята я пускам на по дълга програма защото обичам дрехите ни да са на 100% сухи и меки разбирасе. Бързи програми и добро качество+дълъг живот!

# 218
За мен качествен уред означава  гаранция за по-дълъг  живот,икономичност-пестене на енергия,с по-голяма функционалност.
Най-големите изисквания: по-голям избор на програмите,по-чисто пране,мекотата и свежеста на дрехите да се запазват за по-дълъг период след прането,функция против намачкване.
Използвам програмите според типа,материите  и вида на замърсяванията и петната.
За сега не използвам сушилня.

# 219
В избор на домакински електроуреди най-важно за мен е функционалност и продължителност на живот! Изключително съм доволна от пералнята и сушилнята на Bosch, които ползвам повече от 7 години. Най-често използвам цикъла за деликатни материи. Благодаря Ви Bosch за удоволствието да ви имам!

# 220

Дълъг живот без ремонти, да функционира по предназначение.

При пералнята пране Quick 40, памук 60 и 90 градуса, вълна и центруфуга. Сушилня не ползвам през лятото,но зимата е задъпжителна

# 221
За мен е важно един уред, който се ползва всекидневно, да е икономичен, да е възможно по-тих, да има нужните за мен конкретно програми (например аз ползвам много опцията отложен старт, пералнята и сушилнята трябва да са с достатъчно големи барабани за обемен текстил).  Важна ми е и гаранцията.

Най-често на пералнята използвам програмата на 40 градуса за памучни дрехи. Регулирането на температурата и оборотите са ми много от полза. Няколко пъти в годината използвам програмата за деликатно пране за пердетата и парогенератора за дрехи от предходен сезон.
За сушилнята използвам зимата на програма за шкаф - харесва ми да са изкушени, но не до степен колосани. Дори и да има някоя дреха нужда да изпръхне - не ми е проблем.

# 222
  • София

За мен е важно да има дълъг живот и много функции.

При пералнята използвам почти всички програми,най-често тази за памучни дрехи.
При сушилнята според материята,общо взето всички!  😀

# 223
За мен качествен уред е този който работи дълго, икономичен е и има функциите които предпочитам.
Когато пера използвам най-много програмите за бързо пране, памук и смесени тъкани.
При сушилнята, отново памук и смесени, а също и допълнителни за сушене на ниска температура за определено време.
И при двата уреда има доста програми които не използвам.

# 224
За мен качествен е този уред, който е здрав достатъчно дълго и работи без проблеми. Когато има повече функционалности, това е още един плюс. Ако икономисва ток и (или) вода, ме спечелва още повече. Аз съм жена пенсионер с ограничени доходи, затова ми е важно всичко посочено по-горе.
   Що се отнася до пералнята, най-често ползвам програма за комбинирано пране бяло и цветно. Не предпочитам много дългото пране, няма време. Сега има качествени препарати, които изпитат и на по-късно програми, харесвам че перат и със студена вода дори. Всичко това си е икономия, нали?
   Лично за мен е важно пералнята да е безшумна, предпочитам да пере с повечко вода, макар, че съвременните перални перат много икономично. Важно е да има отложен старт, да има бърза програма, не държа на много високи обороти на центрофугата, и не ползвам такива. Също немаловажно е колко кг..пране ще пере, в зависимост от нуждите на семейството. Да не пропусна програмата, която предотвратява намачкването, и като сложа омекотител, и рядко гладя - още един плюс!
    Преди години имах пералня Бош, бях доволна! Препоръчвам  на всяка домакиня !

Общи условия

Активация на акаунт