Когато обичаш – се грижиш с внимание. Като Bosch.

• 9 698
  • 437
  •   1
Отговори
# 270
За мен качественият уред не трябва да се счупи веднага след изтичането на гаранцията, основното е да има дълъг живот.
Ползвам кратки и дълги програми в зависимост от времето, с което разполагам и степента на замърсяване на дрехите, най- често на 40 градуса. При сушилнята използвам най- често програмите за памук, спално бельо и връхни дрехи.

# 271
От 5 години имам пералня Bosch и съм много доволна - безшумна, икономична, с различни програми (не че ги използвам всичките...😆). Прането е безупречно чисто, разбира се, има значение и качеството на перилните препарати, а аз лично с това не правя икономии и компромиси. Така, че гласувам с две ръце за Bosch - безупречен помощник на всяка домакиня.

# 272
Какво за вас означава „качествен уред“ – повече функционалности, икономичност, дълъг живот или нещо друго? Комбинация от всички тези характеристики ми е представата за качествен уред - Доказана марка, нови функционалности, надежден и бърз сервиз при нужда за клиента.
> Кои програми на пералнята си или сушилнята най-често ползвате и какви са най-големите ви изисквания към тези уреди? На пералнята най-често ползваната от мен програма е quik mix 40°. Много удобна, бърза програма и качествено изпиране.Пералната и сушилната  изпират и сушът без проблеми . Bosh e качествен помощник на всяко домакинство .

# 273
Какво за вас означава „качествен уред“ – повече функционалности, икономичност, дълъг живот или нещо друго?

За мен качествен уред е такъв, който съчетава  дълъг живот в т.ч. качествена изработка с  подходящи за моето домакинство функции, лесно и интуитивно управление/в т.ч. през приложението/.

Кои програми на пералнята си или сушилнята най-често ползвате и какви са най-големите ви изисквания към тези уреди?

Най-често ползвам програмите за памук и синтетика на пералнята и сушилнята. От време на време за връхни дрехи. Ползвам и  опцията  за съкращаване на програмите, когато прането е малко. 
Харесвам и функцията за спиране и добавяне/изваждане  на пране. Почти непрекъснато ползвам i-dos.
Моите уреди  са тихи и удобни за управление. Перат и сушат перфектно за кратко време и без намачкване. Харесвам дизайна им.  Приложението на Бош също е направено  удобно  за ползване, разбираемо.

# 274
Качественият уред е с дълъг живот, енергийно ефективен и с подходяща функционалност.
Използвам най-често програма за пране на памук на 40 градуса.
Имам комбиниран уред и използвам често функция със сушене.

# 275
> Какво за вас означава „качествен уред“ – повече функционалности, икономичност, дълъг живот или нещо друго?
Качествен уред за мен е дългия живот. Не е лесно да подмениш пералня или сушилня, а още по-лошо е да се счупят за по-дълго време, така че гаранционното обслужване и удължената гаранция са от първостепенно значение.Функционалността също е важна, но това не се отразява на мнението ми за качество.

> Кои програми на пералнята си или сушилнята най-често ползвате и какви са най-големите ви изисквания към тези уреди?
Най-често използвам бързите програми и на двата уреда. Обикновенно дрехата ни "трябва" веднага Simple Smile Много ми е важно да съществуват тези две функции. Те са и на-често използваните програми. Друго изискаване ми е да имат функция за деликатно пране и сушене, която аз ползвам за обувки. Харесвам и функцията за спиране - добавяне/изваждане на пране, но не е от първостепенна важност.

# 276
Качествен уред за мен е икономичен в дългосрочен план на вода и електроенергия, дълъг живот и лесен за ползване.
Най-често ползваме икономична, за памук и за деликатни на пералнята, а на сушилнята за цветни и бърза програма и лесно гладене.

# 277
1. Качествен уред за мен е този, който ще ми служи безотказно дълъг период от време без да ми създава излишни грижи.

2. Най-често използвам програмата за пране на памук на 40 градуса, а сушилня все още нямам.

# 278
„Качествен уред“ за мен означава предимно  дълъг живот и икономичност.
Най-често използвам програмата за деликатно пране и памук 40 градуса. Нямам сушилня. Когато си купувах пералня, важен беше размера й, поради ограниченото място вкъщи, където има възможност да стои. Оказа се,че предлагането на такива перални е сведено до минимум.

# 279
За мен качествен уред е комбинация от дълъг живот и достатъчно функционалности. Имам комбинирана пералня със сушилня от 2г. и ползвам 2 програми - Eco и Бърза 3 часова програма.

# 280
  • Велико Търново
> Какво за вас означава „качествен уред“ – повече функционалности, икономичност, дълъг живот или нещо друго?
Доказана марка, икономичен.
> Кои програми на пералнята си или сушилнята най-често ползвате и какви са най-големите ви изисквания към тези уреди?
Ползвам за памук, деликатни тъкани, смесено пране. Когато избирам тези уреди гледам да са на доказана марка като Вашата, да са икономични, да са с ниски dB и по дълга гаранция.

# 281
> Какво за вас означава „качествен уред“ – повече функционалности, икономичност, дълъг живот или нещо друго? - Качествен уред за мен означава на първо място дълъг живот. Разбира се от значение е и функционалността, също и енергийната ефективност.
> Кои програми на пералнята си или сушилнята най-често ползвате и какви са най-големите ви изисквания към тези уреди? - на пералнята най-често използвам програмата за пране, която трае около 1ч., сушилнята ползвам рядко, особено през летния период. Изискванията ми към пералнята са- да има високи обороти на центрофуга, за да изсъхват дрехите по-бързо; също да бъде тиха, тъй като се намира на гърба на спалнята ни.

# 282
За мен качествен уред е многофункционалният, важно ми е и да има дълъг живот, да е възможно по-безшумен, да е удобен за употреба.
Важно при пералнята ми е да мога да регулирам температурата на пране, да има кратки програми, да не е много шумна, да е икономична на електроенергия.

# 283
1. Какво за вас означава „качествен уред“ – повече функционалности, икономичност, дълъг живот или нещо друго? - Дълъг живот, повече програми, нисък разход на енергия, удължена гаранция би била плюс и разбира се чудесен резултат;
2. Кои програми на пералнята си или сушилнята най-често ползвате и какви са най-големите ви изисквания към тези уреди? - ползвам дълги програми,които изпират добре.

# 284
  • София
Качественият уред е този, който върши работата си добре, без да създава проблеми. Този, който не се чупи веднага след като му изтече гаранцията. Да е и икономичен на енергия. Да има не много, но полезни функции за моето домакинство.

Най-често използвам  еко програмата, а също и специализираната за пране на спортни дрехи.

Общи условия

Активация на акаунт