Когато обичаш – се грижиш с внимание. Като Bosch.

• 9 695
  • 437
  •   1
Отговори
# 285
  • Варна
Нямам пералня на бош, но имам други уреди. Засега за мен марката вдъхва доверие.
Уредът да си върши работата колкото се може по-дълго. Щом съм го взела, значи харесвам параметрите и ми върши работа.

# 286
  • София
Какво за вас означава „качествен уред“ – повече функционалности, икономичност, дълъг живот или нещо друго?
   "Качествен уред" за мен е този който хората са го оценили най-високо, има добри характеристики като пестене на енергия, вода има разнообразни програми, и да се работи лесно с него!
> Кои програми на пералнята си или сушилнята най-често ползвате и какви са най-големите ви изисквания към тези уреди?
 Имам пералня със сушилня комбиниран уред, програмите за пране използвам за памук и синтетика, а за сушене опцията готови за гардероба, важно за мен е да изпира добре дрехите и да не се мачкат след сушене и да ухаят добре! За мен не е важна цената, качеството на уреда, да е с дълга гаранция като прекрасните уреди BOSH! 💟

# 287
  • София
> Какво за вас означава „качествен уред“ – повече функционалности, икономичност, дълъг живот или нещо друго?
За мен качествените уреди са тези, които имат повече живот от посочената гаранция.

> Кои програми на пералнята си или сушилнята най-често ползвате и какви са най-големите ви изисквания към тези уреди?
Използвам програма 40 градуса за цветно, бяло, или черно пране, също и за вълнено пране.

# 288
  • Пловдив
> Какво за вас означава „качествен уред“ – повече функционалности, икономичност, дълъг живот или нещо друго? - За мен качествен уред означава машина, която улеснява живота ми, отговаря на нуждите ми и работи безотказно.

> Кои програми на пералнята си или сушилнята най-често ползвате и какви са най-големите ви изисквания към тези уреди? - Най-много използвам кратка едночасова програма,  на 40 градуса. За съжаление нямам сушилня,  но пералнята се използва ежедневно  и ми е нужно да има кратки програми и такива за деликатни тъкани, тъй като не обичам да пера на ръка.

# 289
Какво за вас означава „качествен уред“ – повече функционалности, икономичност, дълъг живот или нещо друго? - Дълъг живот, функционалности и да ми харесва дизайна.
Кои програми на пералнята си или сушилнята най-често ползвате и какви са най-големите ви изисквания към тези уреди? - Най-често използвам дълги програми, отделно изплакване и центрофуга.

# 290
  • София
За мен най-важното при избор на качествен уред е доказана марка, на която имам доверие и функции, които ми влизат в употреба. Най-използваната от мен програма на пералнята е 30 минутната, а на сушилнята Mix и Delicate. От години съм с пералня и сушилня на Bosch,от които нямам оплаквания и съм повече от доволна.

# 291
> Какво за вас означава „качествен уред“ – повече функционалности, икономичност, дълъг живот или нещо друго?

качествен уред е този, който отговаря на заденото от производителя качество и функционалности, и след обявената гаранция.

лятото това са кратките програми, тъй като дрехите не са особено замърсени;
зимата - обичайно тези за плетива и цветно;
изискванията - бързо и качествено изпиране - сушене.

# 292
  • София
Икономичност и дълъг живот.
Памук - 60* /40*; микс - 40*; черно - 40*
Extra dry cotton- сушилнята

# 293
За мен качествен уред е този, който издържа повече от 5 години (или веднага след гаранцията му).
Пералнята я използвам на кратка програма. Ако пера нещо силно замърсено - на дълга и на 60 градуса.
Не използвам отделните програми за дънки, ризи, деликатно пране...

# 294
Качествен уред е този който се държи еднякво през годините използване, има дълъг оивот и поведението му е очаквано и добро!

Ползвам повечето програми, най-често памук, кратки програми. На сушилнята ползвам само една, която е памук. Моят уред е комбиниран, спестява място определено

# 295
За мен качествен уред е този,който има дълъг живот и независимо от експлоатацията му не се амортизира след 2 години.
Пускам пералня на кратки програми 15-40 минути, в зависимост от вида на дрехата и замърсяването ѝ. Сушилнята я пускам на две програми - синтетика + памук или чаршафи.

# 296
Качествен уред за мен означава преди всичко да работи добре,  да има дълъг живот и да е икономичен. За пералнята и сушилнята са ми важни и килограмите, които събира, както и по- тихия режим на работа. Доказаната марка на пазара е водеща.
Основно използваме програмата микс.
Най - големи изисквания нямам, защото се съобразявам и с цената, но съм готова на компромис, заради марката, качеството на работа и добрите отзиви от потребителите.

Последна редакция: сб, 19 юли 2025, 00:08 от CasaDelSol

# 297
Един уред ,за да е качествен трябва трябва да извършва функциите си перфектно поне за десетина години.Имам съдомиялна машина на Bosch,която оправдава всички мой очаквания всеки ден.Страхотна е и препоръчвам марката на всеки близък.

# 298
Качествен уред за мен означава с дълъг живот.
Използвам основно 3 програми на пералнята: деликатни тъкани, смесено пране - памук и синтетика, бърза програма. Изискването ми е капацитета на пералнята и икономичност.

# 299
Здравейте,

участвам с удоволствие:

Качествен уред за мен означава определено уред с дълъг живот, икономичен и най-вече безшумен. Другото важно нещо е да не се "разхожда" из стаята докато центрофугира Simple Smile

Използвам предимно програмата за деликатни тъкани, често регулирам оборотите или температурата според съответните дрехи. Важно за мен е и лесната поддръжка на уреда (регулярно почистване с/без препарат и без дрехи, смяна/почистване на филтри ако изобщо е необходимо).

Поздрави,
Тихомира

Общи условия

Активация на акаунт