Когато обичаш – се грижиш с внимание. Като Bosch.

• 9 690
  • 437
  •   1
Отговори
# 300
Аз съм от домакините, които обичат домашната работа. Обичам да ми е чисто и свежо. Уредите искам да са качествени и да са в моя помощ. Често ползвам програма с отложен старт. Важно ми е също така, те да са икономични. Никой не обича високи сметки.

# 301
1. Какво за вас означава „качествен уред“ – повече функционалности, икономичност, дълъг живот или нещо друго?

Като семейство с дете, за нас качественият уред означава преди всичко надеждност и безопасност. Уредът трябва да е стабилен, лесен за използване и да издържа на по-честа употреба. Важно е да бъде икономичен, защото пералнята и сушилнята работят почти всеки ден. Дългият живот и лесната поддръжка също са ключови – не искаме да се тревожим за повреди. Функционалностите са полезни, стига да са смислени и практични – например, програми за детски дрехи, антиалергични режими, заключване за деца и т.н.

2. Кои програми на пералнята си или сушилнята най-често ползвате и какви са най-големите ви изисквания към тези уреди?

Най-често използваме:
   •   Програма за памук 40°C – за детски и ежедневни дрехи
   •   Антиалергична програма / изплакване с повече вода – особено за бебешки дрехи и чаршафи
   •   Кратка програма – когато времето ни притиска
   •   При сушилнята – програма за деликатни или детски дрехи, която не ги прегрява и не ги свива

Основните ни изисквания са:
   •   Чисто и хигиенично изпиране
   •   Щадене на тъканите – особено важно за детски дрехи
   •   Тиха работа – за да не буди детето
   •   Нисък разход на вода и ток
   •   Удобен интерфейс и сигурност (заключване за деца)

# 302
> Какво за вас означава „качествен уред“ – повече функционалности, икономичност, дълъг живот или нещо друго?
- За мен, качествен уред , означава - дълъг живот, безшумен, икономичен, с избор от всякакви програми, които да отговарят на нуждите ми.
> Кои програми на пералнята си или сушилнята най-често ползвате и какви са най-големите ви изисквания към тези уреди?
- Харесвам дългите щадящи програми, които проникват в дълбочина и изпират качествено. Не използвам кратки програми. Възползвам се от всички екстри и ми харесва да има програми за пердета, за спортно, за одеяла и завивки, пране с пара и всякакви новости, защото обичам да познавам пералнята си и да ми служи със всичките си екстри.Обикновено пускам еко програмите.

# 303
  • Благоевград
> Какво за вас означава „качествен уред“ – повече функционалности, икономичност, дълъг живот или нещо друго?

Качественият уред за мен е този, които отговаря на нуждите ми. Има дълъг живот, достатъчно функционалности и "издържа" на честа употреба.

> Кои програми на пералнята си или сушилнята най-често ползвате и какви са най-големите ви изисквания към тези уреди?

Сушилня нямаме у дома.
Най-честите програми, които ползвам при пералнята са:
- програма за пране на 40 градуса - нея я ползвам ежедневно
- програма за пране на деликатни тъкани
- и бързата програма 30-40 минути, за леко замърсени дрехи и когато времето не притиска.

Най- големите ми изисквания са:
*Нисък разход на вода и електричество
* Да са максимално тихи
*Барабанът да е достатъчно голям, за да отговаря на нуждите ми
*Да изпират добре
* Уредите да са от утвърдени на пазара производители

# 304
  • София
Дълъг живот,икономичност и достатъчно функции. Имам пералня, сушилня и миялна на Bosch и се преродих от както ги имам. Не съм простирала от десет години.. с изключение на някои много деликатни материи дрехи.  Нищо не мия на мивката, разхода ми за студена вода падна значително, а маникюра ми е все така хубав Simple Smile) За мен това са най-необходимите уреди в едно домакинство и не знам как съм оцелявала без тях.
> Кои програми на пералнята си или сушилнята най-често ползвате и какви са най-големите ви изисквания към тези уреди? Харесала съм си две програми -  Down и Easy care, a когато пера обувки пускам 30 минутна. На сушилнята ползвам Mix и оставям да се саморегулира за време на сушене.
Изискванията ми са да е икономична, тиха, да има достатъчно програми, да събира 8 кг пране, да е качествена за да не се налага ремонт и да има дълга гаранция.

# 305
  • до най-прекрасния мъж
Какво за вас означава „качествен уред“ – повече функционалности, икономичност, дълъг живот или нещо друго?
Качествен уред е този, който изпълнява безпогрешно функциите за които е предвиден - изпира, суши, измива чинии, почиства. Също така частите в него да са надеждни, за да ми служи възможно най-дълго. Избирам уредите си внимателно и разчитам да не ги сменям често. Не държа на последен писък на модата. Рационалният избор, без излишно консуматорство, е правилният за мен.
Използвам активно почти всички програми на пералнята и сушилнята си - за памук, за спално бельо, за връхни дрехи, за дънки, за деликатни тъкани, за спортни материи. Държа и двата уреда да осигуряват качествено и надеждно почистване, без да водят до повреда в тъканите.

# 306
> Какво за вас означава „качествен уред“ – повече функционалности, икономичност, дълъг живот или нещо друго? - съвкупността от дълъг живот, функционалност и икономичност прави уредите качествени, според мен.
> Кои програми на пералнята си или сушилнята най-често ползвате и какви са най-големите ви изисквания към тези уреди? - ползваме комбинирана пералня и сушилня, бързите програми са ежедневие, както и памук+сушилня е неизбежно с 3 малки деца. Изискванията са базови - да изпита/ изсушава, да не мачка дрехите, нисък ш разход на ток и вода.

# 307
Дълъг и безпроблемен живот без ремонти.
> Кои програми на пералнята си или сушилнята най-често ползвате и какви са най-големите ви изисквания към тези уреди? Пера основно на 40 градуса , с програми за кратко пране. Най-много час продължителност. Държа да има програма за финно пране. Ползвам основно програма миксирани дрехи на сушилнята , дрехите да излизат сухи и готови за директно прибиране в гардероба.

# 308
Качественият уред е този, който ще мога да ползвам дългосрочно без да ми създава проблеми. Ще върши работата си без проблем. Да има полезни функции за моето домакинство.

Най-често използвам програмите за памук, както и тази за спортни дрехи.

# 309
  • София
Здравейте!
Какво за вас означава „качествен уред“ – повече функционалности, икономичност, дълъг живот или нещо друго?
Качественият уред е този, който върши работата си добре, без да създава проблеми. Този, който не се поврежда  веднага след като му изтече гаранцията. А ако става дума за по-голяма техника - да е и икономичен откъм ток. Не обръщам чак такова внимание на броя функции, защото при избора на техника си преценявам дали ще ми върши работа или не.

Кои програми на пералнята си или сушилнята най-често ползвате и какви са най-големите ви изисквания към тези уреди?
Когато ползвам сушилнята и пералнята, най-често използвам програмите за експресно пране, синтетика, памук.  Да са икономични и надеждни.

# 310
-  Дълъг живот и икономичност.

> Кои програми на пералнята си или сушилнята най-често ползвате и какви са най-големите ви изисквания към тези уреди
-  С малко дете сме и ползваме постоянно пералня и сушилня . Използвам програма за памук и микс. Много държа уредите да са икономични и с минимален шум при използване.

# 311
За мен качествен уред е този, който извършва добре функциите, за които е създаден. Работи дълго без повреда.
Използвам най-много програми за освежаване, пране на памук и пране на обувки.

# 312
  • БГ
Bosch е любимата ми марка електроуреди, от опит, разбира се! 👌 Хладилник, съдомиялна, пералня, сушилня, прахосмукачка ми служат вярно, повече от 10 години! 🤗 Иновативни, икономични, практични, качествени, красиви! Кратките програми са ми фаворит! Без необходимост от сервиз досега!

# 313
„Качествен уред“ – за мен това е "всичко" в едно: икономичност; дълголетие; нужните функционалности...

Трудно е в съвремието да намериш това равновесие- винаги едно от това е за сметка на друго...

У дома сме с пералня Bosch на 15г- само профилактика на уплътнения и основни неща на моменти и служи вярно!

Използваме най-вече кратката програма и понякога за детето- за замърсено доста пране.
Всичко е качествено изпрано; без проблеми и захабяване на дрехи.

… Какво повече да иска човек...? Expressionless
Може би Bosch да предложат нещо, където и само простира... Satisfied

# 314
Качествен уред за мен означава всичко изброено – повече функционалности, икономичност, дълъг живот, лесен за използване.
У дома пералнята и сушилнята са на Bosch и най-често ползвате програми са за смесено пране и пълно изсушаване. Освен горните изисквания, трябва и да са тихи когато работят.

Общи условия

Активация на акаунт