Когато обичаш – се грижиш с внимание. Като Bosch.

• 9 701
  • 437
  •   1
Отговори
# 255
  • Бургас
Какво за вас означава „качествен уред“ – повече функционалности, икономичност, дълъг живот или нещо друго?
Икономичен и с възможно най-дълга гаранция.

> Кои програми на пералнята си или сушилнята най-често ползвате и какви са най-големите ви изисквания към тези уреди?
Бързо пране - изискванията да има кратка програма, за не много замърсени дрехи, за е екологичен.

# 256
  • Пазарджик
> Какво за вас означава „качествен уред“ – повече функционалности, икономичност, дълъг живот или нещо друго?
За мен качественият уред означава надеждност и дълъг живот – уред, който работи безпроблемно години наред, без да се налага чести ремонти. Разбира се, икономичността също е важна – нисък разход на ток и вода прави голяма разлика във времето. Не държа на прекалено много функции – важно е основните да работят отлично и да са лесни за използване.От две години ползвам пералня Bosch- разликата е огромна .Предишните много ме ядосваха,че при центрофуга целите вибрираха и се местеха с все сушилната отгоре.Сегашната веднъж не е заклатила или залюляла сушилнята.Веднага се видя разликата и качеството.
> Кои програми на пералнята си или сушилнята най-често ползвате и какви са най-големите ви изисквания към тези уреди?
Най-често ползвам бързата програма (30 или 60 минути), защото е удобна за ежедневни дрехи, както и програма за деликатни тъкани. При сушилнята – основно използвам "суха за гардероб", защото искам дрехите да са готови за носене. Най-големите ми изисквания са: да перат и сушат ефективно, без да повреждат тъканите, да не са прекалено шумни, и разбира се – да пестят енергия.

# 257
  • София
> Какво за вас означава „качествен уред“ – повече функционалности, икономичност, дълъг живот или нещо друго? Комбинация от всички тези характеристики ми е представата за качествен уред - да ми служи дълги години без необходимост от ремонти, да изпълнява отлично основната си функция, да има възможности да се избере програма, която максимално да отговаря на конкретните нужди, сметката за ток да не хвръква в небесата при ползването му и т.н.
> Кои програми на пералнята си или сушилнята най-често ползвате и какви са най-големите ви изисквания към тези уреди? Пера най-често на 40 градуса на програмата за памук, суша на основната програма на сушилнята на степен дрехите да излизат напълно сухи и готови за директно прибиране в гардероба.

# 258
  • На брега на реката
> Какво за вас означава „качествен уред“ – повече функционалности, икономичност, дълъг живот или нещо друго?
За мен, качествен уред означава, да е надежден, да върши безупречно дейността, за която е създаден, да има програми за всякакви материи, които да се ползват при нужда, да не е шумен и по възможност енегргийноикономичен.

Най-често използвам програма за памук, като добавям екстри към нея. Другите използвни от мен програми са за смесени материи, спортни, деликатни и т.н. Обичам да има различни видове програми и да имам избор. При всички случаи, не използвам всички програми, но това не пречи да ги има!

Имам съдомйиялни Бош, фурна, индукционен плот, хладилник. Изключително съм доволна от всички споменати уреди!

# 259
Какво за вас означава „качествен уред“ – повече функционалности, икономичност, дълъг живот или нещо друго?

-Качествен уред за мен е преди всичко дълга употреба. Това означава, че години наред ще бъде използван безпроблемно. Също така възможността за много функционалности е символ на качество.

Кои програми на пералнята си или сушилнята най-често ползвате и какви са най-големите ви изисквания към тези уреди?

-Често използвани са програмите, които са със сравнително кратка програма, в рамките на 40-50 минути на пералнята. По отношение на сушилнята избирам програма, която не мачка дрехите, за да се избегне гладенето.

# 260
  • Sofia
Ползвам пералня Бош както и кухненски робот на марката. Изключително доволна съм и от двата уреда. Кухненския робот закупих пред 2014 година и смело мога да кажа, че робот с такава качествена купа от неръждаема стомана на друга марка няма -масово са от тънка стомана и имат и други особености. Радва ме факта, че за толкова години кухненския робот работи все така добре, а го ползвам често за разбиване на смеси, също така ползвам и приставките за рязане на зеленчуци, сокоизтисквачката, месомелачката.
Пералнята ми Бош закупих през 2016 година. Ползвам около 5-6 програми в зависимост от тъканите, които пера. За мен факта, че пералнята работи и след изтичане на гаранцията е много важен, както и системата Aqua stop.

# 261
За да е качествен един уред, трябва да си върши работата на ниво, да е издържлив във времето. За пералнята най-важно ми е да пере качествено и неразхищително, а сушилнята да не свива дрехите и да не ги мачка прекалено.

# 262

- Икономичност и използване много години са символ на качество за мен. Разбира се, наличието на много програми също е важно.

Кои програми на пералнята си или сушилнята най-често ползвате и какви са най-големите ви изисквания към тези уреди?

-Често използвани от мен са програмите, които са със сравнително кратък режим.По отношение на сушилнята за мен е важно да се "свива" дрехите и да не ги мачка много. И за двата уреда е важно да са безшумни и с модерна визия. Не на последно място функционалности като работа от разстояние са изключително полезни.

# 263
За мен най-важните характеристики в един уред са той да е практичен, лесен и удобен за работа, с висока производителност и качествена изработка, за по-добра издръжливост.
Като функции на пералнята най-често използвам опцията daily wash, а на сушилнята mix. Изискванията ми към пералнята е тя да изпира качествено, като програмата за изпиране при висока температура да е с оптимална трайност, т.е има перални с доста продължителна програма за висока температура, което за мен е недостатък. Друго изискване към нея е да има опция за самопочистване и да е максимално безшумна. По отношение на сушилнята също ми се иска да е по-безшумна и да има вградена функция за отдалечен контрол.

# 264
За мен качествен уред е този, който е здрав, икономичен и има дълъг живот. Случвало ми се е да закупя пералня и тя да се развали точно 1 месец след гаранцията и поправката и да е половината от сумата, която съм дала. Не е приятно. А за функционалностите не гледах преди, защото предимно пера на 30 и 40 градуса и не ми е било нужно нещо по-специално. Но сега с въвеждането на умните уреди ще ми е много полезно, ако и пералнята ми е смарт и мога да я пусна и спра по всяко време с телефона си. Така ще се улеснят и майките с малки деца, които бързат да свършат много неща наведнъж. И ще е много удобно например докато готвиш да пуснеш и пералнята. Или да си на пазар и да изключиш пералнята, да не върти излишно Simple Smile

Изискванията ми към уредите ми са да работят качествено и добре, а вече и да са по-безшумни, защото ми се струва лукс да не чуваш как бучи прахосмукачката или върти пералнята. А сега с малките ми деца гледам за уреди, които могат да се "заключат", за да не пипат копчета или дисплея децата. Защото не веднъж са ми изключвали пералнята като са натискали копчета. Дизайна на уреда е бонус.

ПС: Знам, че такива умни уреди затрудняват по-възрастните хора, които са си свикнали със старите модели, но за младите и заети хора "Умните" и многофункционални уреди са предимство и необходимост.

# 265
За мен най- важното е качеството на продукта и качеството на работата, използвам кратките програми за пране и зимата суша със сушилнята. Искам пералнята да е безшумна и да не мачка дрехите Simple Smile

# 266
1. Какво за вас означава „качествен уред“ – повече функционалности, икономичност, дълъг живот или нещо друго?
За мен качественият уред е този, на когото мога да разчитам дългосрочно. Не е нужно да има стотици функции, които никога няма да използвам – важното е да върши работата си ефективно, да е икономичен и да не ме изненадва с повреди точно когато най-много бързам. Тихата работа също е голям плюс.

2. Кои програми на пералнята си или сушилнята най-често ползвате и какви са най-големите ви изисквания към тези уреди?
Най-често ползвам кратки и еко програми – обичам бързото пране, но не за сметка на добрия резултат. При сушилнята държа най-вече на това дрехите да излизат сухи, но не скапани – без излишно свиване или намачкване. Уредите трябва да са лесни за използване и с интуитивно управление – нямам време да чета упътвания всеки път

# 267
качественият уред е с достатъчно дълъг живот (да не се повреди за 1-2 години или веднага след изтичане на гаранцията), енергийно ефективен и с подходяща за нас функционалност.
ползвам най-често програма за пране на памук на ниска температура.
имам комбиниран уред и използвам рядко напоследък функция със сушене, но за хавлиени кърпи е незаменима.

# 268
Най често ползвам пералня, важно е да пере идеално белите дрехи, иначе пера най често на 1час, прахосмукачка също обичам да ползвам, важно е да дърпа(смуче) хубаво,да е мощна и да има дълъг живот..

# 269
  • Сф
> Какво за вас означава „качествен уред“ – повече функционалности, икономичност, дълъг живот или нещо друго? Комбинация от всички тези характеристики ми е представата за качествен уред - Доказана марка, нови функционалности, надежден и бърз сервиз при нужда, надеждни комуникационни канали на марката и клиента.
Нямам сушилня. На пералнята най-често ползваната от мен програма е quik mix 40°. Много удобна, бърза - не за сметка на качественото изпиране; Смесвам всякакви дрехи по цвят и няма проблем!

Общи условия

Активация на акаунт