Когато обичаш – се грижиш с внимание. Като Bosch.

• 9 703
  • 437
  •   1
Отговори
# 240
Качествен уред за мен означава здрав уред, който ще служи дълги години без да се разваля, да е икономичен и тих.

Относно пералните не държа на множеството функции, защото ползвам 2-3 само. Държа да има ежедневна програма (до 60 мин.) на 30-40 градуса. Също така да мога лесно да нагласям температурата на прането и оборотите на центрофугата, без това да увеличава много времетраенето на програмата.

# 241
  • Пловдив
Уредът  да не се развали в момента, в който му изтече гаранционния срок. Също така искам да е икономичен и да пести енергия и да има различни програми.

Обикновено ползвам програмите за бързо пране и искам да бъде икономична. При сушилнята ползвам най-често програма за сушене на кърпи и за деликатни тъкани. Тук изискването ми е уредът да пести енергия и да е с ниски нива на шум.

# 242
> Какво за вас означава „качествен уред“? - уред с повече програми, по-нисък разход на енергия, удължена гаранция.
> Кои програми на пералнята си или сушилнята най-често ползвате и какви са най-големите ви изисквания към тези уреди? - основно използвам кратките програми; да има повече програми.

# 243
> Какво за вас означава „качествен уред“ – повече функционалности, икономичност, дълъг живот или нещо друго?
За мен качественият уред е онзи, който преди всичко работи качествено. И една функция да има да си я изпълнява както трябва. Също и да има дълъг живот. За това ми е важно да има и хубав сервиз. Вкъщи почти всички уреди са на Бош и ми се е налагало да ползвам сервиз няколко пъти. Е винаги са били много бързи и коректни.

> Кои програми на пералнята си или сушилнята най-често ползвате и какви са най-големите ви изисквания към тези уреди?
Обикновено избирам някоя мултифункционална, която не е много дълга. Това за повечето дрехи. И рядко за нещо по-специфично.

# 244

> Какво за вас означава „качествен уред“ – повече функционалности, икономичност, дълъг живот или нещо друго?
Винаги при избора на уред залагам на качеството, да е висок енергиен клас - А, функционалност на прожрамите, естетически красив, и съотношението цена/качество да съотвества. Не обичам да купувам евтини уреди, които да се чупят и да си хвърлям парите за ремонти.

> Кои програми на пералнята си или сушилнята най-често ползвате и какви са най-големите ви изисквания към тези уреди?
Пералнята основно пера на програма памук, микс, кратка програма.
Сушилнята основно Памук и спорт, както и на програма "outdoor".
Изискването ми е към всички ел.уреди, висок енергиен клас - А, ефективност и функционалност, и от най-висок ценови клас.

# 245
  • Варна
1. Функионалоности и дълъг живот, а не колкото да изтече гаранцията и да се развали .
2  най-ползваните програми са за пране на цветно и на бяло пране.За мен е важно да работят безшумно.

# 246
Качествен уред за мен означава само и единствено уредът да е лесен и безпроблемен при употреба.

Използвам най-вече две програми на пералнята - за час на 40 градуса и 30 градуса за 20 минути. На сушилнята използвам дълга програма за 2 часа и 20 минути и програма за спортно пране.

# 247
И двата ми уреда са Bosch .Избира съм ги да са тихи ,икономични практични .Пера на 40 градуса а почиствам пералнята на 40градуса .Препоръчвам марката с две ръце

# 248
Качественият уред е комплекс от функционалност и дълъг живот. Вкъщи покрай децата ежедневно ползваме почти всички електроуреди и първостепенно значение е дългия живот.
Като програми ползвам дълги такива с високи градуси и максимално почистване заради петната.

# 249
Дълъг живот. Избрала съм уред по някакви характеристики, които ме устройват и качестен е ако го използвам дълго време и безаварийно.
Използвам често програмата 1 час/40 градуса. Важно ми е да е безшумна.

# 250
Вкъщи домакинските уреди са ми като дясна ръка – без тях просто не мога да смогна с всичко. С две деца, училище, тренировки, пазаруване и работа, всяка минута е важна.

🔸 Какво означава за мен „качествен уред“?
За мен качественият уред е този, който върши работа бързо, икономично и надеждно. Не гоня непременно най-много функции, а по-скоро търся лесна употреба, енергийна ефективност и издръжливост. Да не се разваля през няколко месеца и да не харчи ток като ламя – това ми е приоритет. Много ценя и тихата работа, защото вечер често включвам пералнята, а децата вече спят.

🔸 Кои програми на пералнята/сушилнята ползвам най-често и какви са ми изискванията?
При пералнята най-често ползвам бърза програма (30 минути) за ежедневните дрешки и програма за памук за чаршафи и хавлии. Понякога пускам и антиалергична, защото синът ми има чувствителна кожа. Сушилнята я обожавам – спасява ме, особено зимата. Най-често ползвам програма за смесени тъкани и деликатно сушене за детските дрехи. Най-важното ми изискване е да не съсипва дрехите, да изсушава добре без да ги свива и да не оставя дрехите на топка.

Накратко – техниката у дома трябва да улеснява, а не да създава грижи. Ако мога да разчитам на нея, значи си струва всяка стотинка.

# 251
1. За мен качествен уред е този, който изпълнява предназначението си, икономичен е и екологичен.
2. Най-често използвам програмите за памук и деликатни тъкани. Пералнята трябва да има повечко програми, да е икономична и естествено да е енергийно ефективна. За сушилнята-енергийно ефективна, с термопомпа и да суши добре, без да намачква твърде много дрехите.

# 252
Миялната ни е на Bosh и абсолютно единственото нещо, което имам като забележка е, че се почиства трудно в зоната, където вратата е захваната за тялото. Само с четка за зъби Joy Харесва ми, че има еко опция, пълна програма и програма за почистване Simple Smile За следващата ще търся опция да се отваря след като приключи, удобно е за пътуване, за да не трябва да чакаме да приключи Simple Smile

Търся уреди, които са създадени да работят щадящо за природата, без излишни глезотии, с кратки, еко и пълни програми и по възможност без да трябва да ги сменям щом изтече гаранцията.

Пералнята не прави изключение - използвам програма за ежедневни дрехи, кратка, деликатна и памук на високи градуси. За съжаление нямам само изплакване, би било удобно, вместо това трябва да пускам кратка Simple Smile

# 253
  • София
"качествен уред“ – за себе си и семейството гледам да има повече функционалности, икономичност,  удължена гаранция и красив външен вид Grinning
 Кои програми на пералнята си или сушилнята най-често ползвате и какви са най-големите ви изисквания към тези уреди? - използвам икономичните и бързи програми, не препълвам уредите за да са максимално ефективни.

# 254
Какво за вас означава „качествен уред“ – повече функционалности, икономичност, дълъг живот или нещо друго?
- За мен, качествен уред , означава - дълъг живот, безшумен, икономичен, с избор от всякакви програми, които да отговарят на нуждите ми.
- Нямам сушилня, на пералнята харесвам дългите щадящи програми, които проникват в дълбочина и изпират качествено. Не използвам кратки програми. Възползвам се от всички екстри и ми харесва да има програми за пердета, за спортно, за одеяла и завивки, пране с пара и всякакви новости, защото обичам да познавам пералнята си и да ми служи със всичките си екстри.

Общи условия

Активация на акаунт