Аблация на сърцето - 13

• 8 318
  • 343
  •   1
Отговори
# 120
Първите 3 години, Айзен, понеже отказвах да пия лекарства, имах на моменти много кратки епизоди, като начало на пристъп, но не се получаваше. После вече не. Сега с Конкорчето съм си екстра. Simple Smile

# 121
Аз всъщност никога ме съм получавала кризите, за които чета тук. ПМ ми го откриха при профилактичен преглед- нямах никакви симптоми- нито високо кръвно, нито учестен пулс, само аритмия, която изобщо не усещах…. Пих един месец кордарон по схема, но не се повлиях по никакъв начин . Тогава се насочихме към Шалганов, който препоръча електрошок и антиаритхмична терапия от 4 до 6 месеца. Тогава Стоянов защо реши след месец да ми направи аблация така и не разбрах….. Съгласих се защото исках да се спасявам по- бързо от този проблем…. Е да , отървах  се, но не за дълго….

# 122
Макадамия, а кръвните ти изследвания как са? Желязо, хемоглобин?
Майка ми беше с тежка анемия и беше извън ритъм, с ПМ. Кардиоложката назначи антиаритмици и антикоагуланти. Обаче като оправихме анемията, след лечение от хематолог, сърцето си влезе само в ритъм, което беше изненада дори за кардиоложката. И до ден днешен си е добре, синусов ритъм.

# 123
Всичко си е в норма- малко висок холестерол, но с храненето ще го оправя…..

# 124
Пушиш ли? Цигарите много пречат.

# 125
Пушиш ли? Цигарите много пречат.
Никога през живота си не съм палила цигара…..

# 126
Трииии годиниии ли чух Deva??! Малеее значи аблацията не е премахнала онова чувство гадното ох...

# 127
Три години имах висок пулс, не пристъпи. Съвсем различно е. Среден пулс 90.
Тези моментни притупвания са били малко на брой и за секунди. Пристъпи след аблацията не съм имала. Това ми е много важно.

# 128
Здравейте! Преди 10години си направих аблация при проф. Трайков, но след 2-3години отново започнах да излизам извън ритъм, но пристъпите са доста по кратко, няма и минута. Преди 2 месеца за първи път в живота ми получих екстрасистоли, които не минаха два дни и много се притесних. Върна се постоянното ми безспокойство и напрежение кога ще се случи пак. Явно положението се влошава и реших отново да видя форума. Сега видях, че доста от вас са претърпяли и втора или трета аблация и реших, че ще ходя пак на преглед. След двумесечно чакане днес успях да си запиша час за проф. Шалганов. Искам да питам в платформата пише заплащане от пациента. Някой може ли да ми каже каква е цената на прегледа, че не намирам информация!

# 129
Здравейте! Преди 10години си направих аблация при проф. Трайков, но след 2-3години отново започнах да излизам извън ритъм, но пристъпите са доста по кратко, няма и минута. Преди 2 месеца за първи път в живота ми получих екстрасистоли, които не минаха два дни и много се притесних. Върна се постоянното ми безспокойство и напрежение кога ще се случи пак. Явно положението се влошава и реших отново да видя форума. Сега видях, че доста от вас са претърпяли и втора или трета аблация и реших, че ще ходя пак на преглед. След двумесечно чакане днес успях да си запиша час за проф. Шалганов. Искам да питам в платформата пише заплащане от пациента. Някой може ли да ми каже каква е цената на прегледа, че не намирам информация!
Здравейте! През януари беше 145 лв. Но може да уточните като се обадите на регистратурата.

# 130

С каква диагноза сте били?

# 131
Надкамерна тахикардия!

# 132
flavie_pipi, моята аблация е преди три години, ПМ и ПТ, и аз скоро получих екстрасистоли за два дена, после минаха и се обаждат пак по 5-6 на ден, ходих на холтер и отчете само една надкамерна. Хубаво ще идеш на преглед, ама дали ще хване нещо в този ден. Но определено екстрасистолите, които усещах, не са това чудо, което имахпреди аблацията. Мисля, че вече няма как да объркам мъждене и трептене с каквото и да е.

# 133
Преди година, като ходих на преглед, цената също беше 145 лв

# 134
Надкамерна тахикардия!

М-ММОЛЯЯ и се е завърналоо... О неее това е ужас, няма ли отърване от тази гад...

Общи условия

Активация на акаунт