Аблация на сърцето - 13

• 7 604
  • 338
  •   1
Отговори
# 330
Форгет, в предменопаузата и менопаузата има такива епизоди. Ако си в съответната възраст направи консултация с гинеколог и ендокринолог. Скоро си правих холтер точно заради такива епизоди, кардиолога ми каза, че няма данни за рецидив и от предменопаузата стават такива неща.

# 331
ForgetMeNotBg, имах нещо подобно. След сутрешната тренировка просто реших да измеря кръвно, показанията бяха нормални, но апарата изписука като за проблем и проблемът започна на секунда. Пулсът се ускорил, настъпи паника. Отидох веднага с такси до окръжна болница. Казаха, че не виждат проблем и ми предписаха SyressClean complex. Тези паники са най-гадното нещо в цялата история. И аз прибрах надалече апарата за кръвно. Но разбира се при неразположение и притеснение посещение при кардиолог няма да навреди.

# 332
Аз се чувствам най - добре след тренировка или много ходене. Във вторник така се събудих с ускорен пулс, но постепенно отмина- та да и ЕГН- то има голямо значение- и да отидете на гинеколог и ендокринолог - ако там всичко е наред с хормоните, пак на кардиолог ще ви пратят, а той проблем няма да види, или ако не пиете лекарства ще ви предпише Конкор. Просто трябва да се изтърпят едни 2-3 години да се наместят хормоните в женското тяло.

Последна редакция: нд, 21 сеп 2025, 14:41 от macadamia

# 333
Форгет, в предменопаузата и менопаузата има такива епизоди. Ако си в съответната възраст направи консултация с гинеколог и ендокринолог. Скоро си правих холтер точно заради такива епизоди, кардиолога ми каза, че няма данни за рецидив и от предменопаузата стават такива неща.

На 40 съм, не че е невъзможно да влизам вече в менопауза, но знам ли... Рано ми се струва още 😃 Или поне ми се иска да е рано. Ей сега пак меря, пак пулс 98-100 в покой. Тази година не съм ходила на контролен преглед при кардиолог, ще взема да намина, да ми е мирна главата.

# 334
Да не се разболяваш? На мен винаги ми се вдига пулса, по това познавам, дори още да нямам други симптоми.
Също преди цикъл.
Не се шашкай.

# 335
Да не се разболяваш? На мен винаги ми се вдига пулса, по това познавам, дори още да нямам други симптоми.
Също преди цикъл.
Не се шашкай.

Месец и половина ме мъчеше сезонна алергия, още носът ми е полузапушен, но освен това друго няма. На мен много ми влияят магнитни бури и разни природни катаклизми. Тогава още преди нещо да се е случило, съм така - пулсът се ускорява, става ми необяснимо тревожно. Ще видим утре как ще бъда и ако пак съм като днес, във вторник звъня за направление. ЛЛ поне не се цънцари за това, особено след аблацията 🤣

# 336
А кога беше твоята аблация?…и да, рано ти е за менопауза, изчакай до 48 😊
Някакви медикаменти за сърце приемаш ли?

# 337
А кога беше твоята аблация?…и да, рано ти е за менопауза, изчакай до 48 😊
Някакви медикаменти за сърце приемаш ли?

Преди 3 години. Нищо не пия за сърце, след аблацията казаха, че няма нужда и после на профилактичните прегледи моят кардиолог също каза, че съм напълно добре и нямам нужда от лекарства

# 338
Предменопаузата е около 10 години, по време на нея стават най-големите промени. 40 никак не е рано. Има хормонални тестове за това, може да се направят.

Общи условия

Активация на акаунт