Бременна съм и ще се разделям с бащата

• 13 236
  • 421
  •   1
Отговори
# 330
Нормално майка му да не е във възторг от ситуацията. Лошо е, че го подстрекава срещу доведеното дете.

Последно кое е, че звучи много двусмислено?
Нормално или ненормално е майка му да приема разведена жена с дете?
А между другото най-лесният начин да се отърве от нея е като разкара първото й дете.
Чиста работа - за това размътва мозъка на сина си.

# 331
Не била виновна тя, че няма грам мозък, но до толкова й стигна, че свекървата да й е виновна за кашата, която е надробила. Когато някой е крайно безотговорен или тъп все някой друг му е виновен. Най-лесно свекървата. Има късмет, че мъжът явно е супер нежелан от жените по принцип.

# 332
Не била виновна тя, че няма грам мозък, но до толкова й стигна, че свекървата да й е виновна за кашата, която е надробила. Когато някой е крайно безотговорен или тъп все някой друг му е виновен. Най-лесно свекървата. Има късмет, че мъжът явно е супер нежелан от жените по принцип.

А мъжът с пистолет опрян до главата ги е приел?
Нали се е противопоставил на майка си и въпреки възраженията й жената се е нанесла там с детето си?
Явно, че мъжът не е чак толкова безгръбначен.
Свекървата обаче май не е очаквала в картинката скоро да се появи и бебе.

# 333
Нали вече установихме, че и мъжът не е стока и никоя друга не би го взела. Да си седят двамата, само да не тормозят момченцето, а да го пратят на психолог, и дано има късмет с приятелите, че с такова семейство един ден ще се пита някоя жена защо е такъв. Вижте какво гледат като деца, и после какви възрастни стават пълни с емоционални проблеми, и оттова страдат още хора и се завърта един безкраен кръг.

# 334
Така първо той искаше бебето и е казвал че иска бебе и стана случайно,  презерватива се скъсва и ние разбрахме вече след самия акт. Второ мисля че и майка му има пръст в това защото отначало детето като се събрахме му викаше тати я тя беше против това и все казва че детето се държало един вид много лошо иначе се прави на много мила но според мен по скоро е лисица и той е много прияързан към майка си и нейното мнение е много важно. Колкото държанието на детето аз си го обяснявам от това което то преживява и просто е свикнало много с мен. Но и мъжа ми един вид е с детски акъл защото детето било казало че то е шефа ама то е дете може да каже че е и космонавт. За сега уж сме заедно но за напред ще видим , осигуровката ми е над 2000 хиляди така че ще взимам добро майчинство. А бившия ми мъж не праща пари за детето.

Силно съм скептична, че 6-7-8-годишно дете ще вика "тати" по собствена инициатива на непознат мъж, при който току-що са го нахендрили. Това не е бебе или дете на 1-2 години, а пораснало дете, което помни достатъчно добре собствения си баща. Добър, лош, на тази възраст имат достатъчно самосъзнание кой им е бащата и със сигурност не биха наричали друг мъж, който едва познават, "тате". При повече въобще не би се стигнало дотам, че да наричат "татко" пастрок, с който се запознават в ученическа възраст, някои може след дълги години да започнат да го наричат "татко", ако биологичният им баща изобщо липсва в картинката.

# 335
Майката е направила каквото е било по силите й, за да спаси себе си и детето си от домашно насилие.
При ограничените избори пред нея това е било по-малкото зло, в противен случай наистина е трябвало да остави детето си за осиновяване и да се спасява сама.
Не знам дали институция за деца би била не толкова травмираща от живота с майка му.

# 336
Пълни глупости, каза че е осигуряване на повече от 2 хиляди, взема си квартира и с толкова голямо дете спокойно може да работи. Или да живее при дядото.

# 337
Пълни глупости, каза че е осигуряване на повече от 2 хиляди, взема си квартира и с толкова голямо дете спокойно може да работи. Или да живее при дядото.

И с 2000 лв. с дете и новородено ще цъфне и ще върже.
Сама и без издържка за първото дете - живот ли бе да го опишеш.

# 338
А можеше въобще да не ражда и едно дете! Затова нека се нахалдури при някого, този като я изгони да хване и двете деца и да с нахендри при трети и да роди и от него.

И да, много правилна констатация, че толкова голямо дете трудно би казало тати ей така, може тя да е го накарала с цел манипулране на мъжа. При такива снахи разбирам чудесно свекървите.

# 339

И с 2000 лв. с дете и новородено ще цъфне и ще върже.
Сама и без издържка за първото дете - живот ли бе да го опишеш.

Ами с 2000 лева много семейства гледат по две деца, а новородено изисква по-малък финансов ресурс от дете над 2 -годишна възраст. Даже и личните разходи намаляват, защото си ограничен от "забавления".

# 340
  • Варна
Айде да не й правим сега сметка и на парите. Ситуацията е каквато е. Добре, че е закрепила нещата със сегашния. Проблеми ще има, то е ясно. Но поне засега имат покрив над главата. Дадоха й се добри съвети, да спестява и да внимава с раждането, те са основните.

# 341
Скрит текст:

Съветвам всички мои познати жени да не заживяват с мъж поне до годежа и точна дата за сватбата ако държат на брак. Като му е вече в къщата, той няма мотив да се старае. Началните изисквания дават на мъжа да разбере колко е взискателна и строга жената и шкартират несериозниците и нехранимайковците.

Невена, това е най-глупавият съвет, който можеш да дадеш на жена, защото след като се оженят (при положение, че никога не са живели заедно) разводът им е в кърпа вързан.
Ще попиташ защо?
Ще ти отговоря - защото докато си "играете на гаджета" всеки се представя в перфектна светлина. Не го знаеш как действа в битови ситуации, може ли две яйца да си изпържи или майка му притичва през уикенда да му сготви и да му изглади дрешките?
Все неща, които няма как да разбереш докато не заживееш с някого.
Пък и да бъдем честни - сериозно ли смяташ мъжете за толкова малоумни, че да предлагат брак само и само, за да заживеят с някаква жена?
Скрит текст:
Било е така вероятно преди 30-40 години. Сега времената са други.
Всъщност имам позната, която точно така е направила. Има дете от предишна връзка. Гаджосва се с мъжа й, ходят две години, той иска вече да живеят заедно, да имат общо дете. Тя казва, че много го обича и с удоволствие, но ще го направи само след подпис и сватба. Женени са от около 5-6 години и изглеждат много добро семейство. Тя точно това казва, че повечето мъже трудно предлагат брак дори и след години съжителство, ако изобщо, затова и предложението за брак от мъжа Е важно и сочи някаква отговорност, жената му е приоритет.

Забелязала съм, че колкото повече един мъж обяснява, че съжителството без брак е супер и нищо не значело някаква хартийка, толкова по-важен и значителен е всъщност за него.

# 342
С две хиляди на месец и с две деца не я виждам на квартира. А може да се наложи да помага и на дядо си. Всички знаем какви цифри са наемите в момента.

# 343
А можеше въобще да не ражда и едно дете! Затова нека се нахалдури при някого, този като я изгони да хване и двете деца и да с нахендри при трети и да роди и от него.

И да, много правилна констатация, че толкова голямо дете трудно би казало тати ей така, може тя да е го накарала с цел манипулране на мъжа. При такива снахи разбирам чудесно свекървите.

В качеството си на каква казваш кой трябва и не трябва да ражда?
Я по-кротко.
Нито една жена не забременява с идеята:
"Дано да не стане пияница и насилник след като родя!"
Защото както всички знаем след появата на децата проблемите избуяват.

# 344
Ариел, имаш много сериозни личностни проблеми, обърни си внимание.

Общи условия

Активация на акаунт