Медицина или АМВР

• 3 920
  • 84
  •   1
Отговори
# 75
За да те запишат в АМВР трябва да представиш уверение, че си отписан от друг ВУЗ. Това е заради субсидиите на университета от МОН.

# 76
За да те запишат в АМВР трябва да представиш уверение, че си отписан от друг ВУЗ. Това е заради субсидиите на университета от МОН.
Заради субсидиите от Министерството на вътрешните работи по-скоро е така.

# 77
  • София
Не може да си налагат мнението родителите тъй като после те няма да и работят работата нито ще и живеят живота. Явно и до сега не го правят и са я оставили да вземе сама решение за живота си... Стига да може.

# 78
Сигурно е голямо наказание да не знаеш какво искаш.

# 79
Не пожелавам на никой да иска силно две неща, но да трябва да избере само едното, без да намира отрицателното в другото…

# 80
Хората си променят приоритетите.Светът е динамичен.

# 81
Здравей! Пиша с голямо закъснение, но все пак ще се включа в случай че има и други хора, които са изправени пред сходна дилема. Аз съм курсантка в първи курс от факултет ПБЗН и искам да кажа, че лично за мен няма по-добро място от академията  - обстановката е супер динамична, занятията са разнообразни, ти сама спомена и финансовите предимства, много лесно завързваш приятелства покрай общежитието. Със сигурност това не е място, където фокусът е върху зубренето. Тук се набляга върху практиката, върху това, което ще ти бъде необходимо да знаеш при упражняване на самата професия. Адреналинът е голям, учиш и се развиваш с интерес, има ред и дисциплина.
П.С. Това е моята гледна точка, аз оценявам и другите специалности, казвам нещата през моите очи, защото всеки хвали ВУЗ-а, в който учи. Но аз съм изключително доволна от мястото, където уча и виждам потенциал за кариерно развитие след време. Всяка година имаш стаж в областта, от която идваш (провежда се септември месец) и по този начин се запознаваш с професията си отблизо.

# 82
  • София
Здравей! Пиша с голямо закъснение, но все пак ще се включа в случай че има и други хора, които са изправени пред сходна дилема. Аз съм курсантка в първи курс от факултет ПБЗН и искам да кажа, че лично за мен няма по-добро място от академията  - обстановката е супер динамична, занятията са разнообразни, ти сама спомена и финансовите предимства, много лесно завързваш приятелства покрай общежитието. Със сигурност това не е място, където фокусът е върху зубренето. Тук се набляга върху практиката, върху това, което ще ти бъде необходимо да знаеш при упражняване на самата професия. Адреналинът е голям, учиш и се развиваш с интерес, има ред и дисциплина.
П.С. Това е моята гледна точка, аз оценявам и другите специалности, казвам нещата през моите очи, защото всеки хвали ВУЗ-а, в който учи. Но аз съм изключително доволна от мястото, където уча и виждам потенциал за кариерно развитие след време. Всяка година имаш стаж в областта, от която идваш (провежда се септември месец) и по този начин се запознаваш с професията си отблизо.

Ужас, това звучи като реклама на Ефтерпа, т.е. ниско бюджетна.
Колко да е голямо това закъснение ?!
2 месеца след началото на учебната година, голям опит е натрупала "авторката" за това време.

# 83

Ужас, това звучи като реклама на Ефтерпа, т.е. ниско бюджетна.
Колко да е голямо това закъснение ?!
2 месеца след началото на учебната година, голям опит е натрупала "авторката" за това време.
Споделих това, което виждам през моите очи. За два месеца съм минала достатъчно занятия и дежурства, за да си изградя мнение и да споделя как ми понася. Защо трябва да отговаряме остро на всичко в днешно време? Всичко може да бъде обяснено по спокоен начин, без опит за подигравка. Мисля, че сме зрели хора.

# 84
  • София
Защото ние тук доматите не ги ядем с колците.
Защото написаното е като евтина реклама.
Защото можем да смятаме и сме наясно, че 2 месеца са нищо и не е възможно да се запознае някой с обучението (да не говорим че от информацията явно не се налага много да се учи).  Не е достатъчно зряло (ако е истински поста) да се правят изводи за такъв малък период от време, че даже и закъснение имало.

Общи условия

Активация на акаунт