Сто и шеста плетаческа тема

• 17 788
  • 571
  •   1
Отговори
# 375
Аз няма да се излагам с "творчеството си" след тези красоти. Прекрасни са!
Само ще предложа, ако някога се видим на живо, по ноктИте да се разпознаем Simple Smile
https://www.youtube.com/shorts/fTvX9oypgXE

# 376
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Благодаря, момичета.
Blush

# 377
Вчерашния урожай от Hobiyarn Пловдив 😍

# 378
И аз искам да обикалям по магазините, бе че имам нужда от прежди, но е зареждащо.
Какъв ти е проекта?

# 379
Още няма такъв. Всъщност аз никога не купувам прежда за определен проект, а точно обрагно - избирам си мотив за определената прежда.

# 380
И моите запаси не са за определена цел. Харесва ми нещо, а после се, когато му дойде реда, чудя откъде да намеря още за да довърша започнатото. В обратния вариант може да се измисли нещо. Като одеалото звездичка от всички зеленикави.
Joy

Напредвам добре. Става по-бързо с прежда в два ката.
И все повече ми харесва.

# 381
Мимоза, много вдъхновяваща снимка Heart
Веднага си помислих, е сега днес да приключа двата почти готови проекта, и ще мога и аз да почна нещо ново Grinning
Добри, това е любимата ми плетка за бебешка пелена, и красиво, и пухкаво, и меко, и леко. И преждата е подходяща.
Когато плета от няколко ката аз предварително спрягам преждата, и я пренамотавам на кълбо поне два пъти, за да се усуче и да не се виждат нишките поотделно. Всеки ... с номера си, хаха, явно вид ОКР при мен ... Joy

# 382
Да споделя последният ми завършен проект. За незавършения няма да говоря - той си отлежава и чака да събера смелост да го продължа.

Скрит текст:

С две различни прежди е - на мен ми харесва да се виждат "поотделно" Simple Smile

# 383
Чудесно комплектче. Изглежда меко и пухкаво. Идеално за зимата.

# 384
Чудя се какъв още цвят да отмъкна 🫣

# 385
Това сивичкото от снимката със запасите ли е? Добре изглежда. Simple Smile
Много интересно започваш. А знам само бабешката Blush

# 386
Да, светлото от снимката е, цвят 9036 - Wheat. Не е сиво. Отивам към магазина да си избера и друг цвят.
Тази алпака е просто чудесна! Съжалявам, че не съм я пробвала по- рано, но ще наваксам.

# 387
При предишно намаление си бях купила светло перлено сиво - 9020 и много ми харесва. Днес си разхождах жилетката от него, на 2 ката я изплетох, около 700 грама.  В Хобиярн не го виждам, има го в Креатива.
Имам и малко над кило тъмно зелено и се чудя на какво да стане - идеята ми беше жилетка и пуловер на 1 кат. Имам по малко и от други цветове. Всиките им цветове са много хубави, ако някой се чуди.

Добре става с този релеф. Аз пробвах с няколко плетки, но не ми хареса, не се открояваха и се отказах.  
Но да знаеш, че доста се скубе  алпаката.

# 388
  • Sofia
mimoza, много красиво се получава с тази плетка! А цветът ми е любим!

# 389
Да, виждам, че остава мъх по мен докато плета, но не след дълго пада сам, въпреки, че е фин. Това няма да ме откаже 😁
Плета го на една нишка.
В Кретатива само картелата им е останала - не излизат наличности от месеци. Има единични бройки от 2-3 цвята.
В Хоби се изчерпаха доста, но пък във физическия им магазин в Пловдив има богат избор.
Много харесвам сивото като цвят, но по неизвестна за мен причина не мога да го плета съответно вече не купувам.
Зелената сресана алпака я върнах - не е моята и на нейно място взех цвят 607 от чистата.
Добри, ако визираш ластика
https://pin.it/xP0pCnlJK
С тази разлика, че моя е 2х2. Мотива също взех от два модела, иначе няма да съм аз 😂

Последна редакция: вт, 21 окт 2025, 12:37 от •mimoza•

Общи условия

Активация на акаунт