Що е то "женкар" и какво се случва в главата му?

• 9 666
  • 283
  •   1
Отговори
# 135
Благодаря, дами.
Единственият вариант да ме намери е да дойде на работното ми място, в което силно се съмнявам. И се надявам да съм права, че няма да го направи.

# 136
Женкар определено не е, ама защо пък чикиджия? На вас не ви ли се е случвало да разкарате някой след няколко срещи или месец два комуникация,щото не ви привлича достатъчно или сте осъзнали, че няма да се получи? Не разбирам защо е всичката драма, след като такива неща се случват при всички. Дори е постъпил сравнително адекватно, щото ако я беше изчукал и тогава зарязал щеше да и е още по гадно. Именно и аз разсъждавах по същия начин, за едното е**не, което и без това няма да е нещо особено като няма тръпка, не си струват после всичките сълзи и сополи като я отрежеш тогава. Дали са ми хвърляли клетви и всичкото дето се излива тук при подобни случаи ми е абсолютно все тая, аз за мен съм си постъпвал правилно.

# 137
  • Пловдив
Чудя се на акъла  .......Колко трябва да си смотан ,че постоянно да си в някакви драми , да си в ситуация иди ми -дойди ми. Постоянно да си на тръни .......

Ми като не те устройва нещо , вдигаш патардия и го получаваш, ако не го получиш значи не ти трябва.
А пък аз това му казах ,той това ....пък той се одръпна , пък аз избягах.........кому е нужно това?
Баси като не стане ..........закриваш се с чаршафа , ревеш колкото е нужно и започваш да живееш отново.

Ама нон стоп драма?!..........предпочитам качественият скандал с обиди и със скъсване на всякакви вероятни възможности, откокото времето да си тече и аз нищо да не разбирам от това.

# 138
Благодаря, дами.
Единственият вариант да ме намери е да дойде на работното ми място, в което силно се съмнявам. И се надявам да съм права, че няма да го направи.
Няма да го направи. Такива мъже не желаят да полагат и минимални, истински усилия. Обаче можеш да очакваш, като разбере, че вече не желаеш да му чешеш егото,  да се обърне срещу теб и да започне да говори гадости по твой адрес. Зарежи го и се радвай, че си се отървала.

Женкар определено не е, ама защо пък чикиджия? На вас не ви ли се е случвало да разкарате някой след няколко срещи или месец два комуникация,щото не ви привлича достатъчно или сте осъзнали, че няма да се получи? Не разбирам защо е всичката драма, след като такива неща се случват при всички. Дори е постъпил сравнително адекватно, щото ако я беше изчукал и тогава зарязал щеше да и е още по гадно. Именно и аз разсъждавах по същия начин, за едното е**не, което и без това няма да е нещо особено като няма тръпка, не си струват после всичките сълзи и сополи като я отрежеш тогава. Дали са ми хвърляли клетви и всичкото дето се излива тук при подобни случаи ми е абсолютно все тая, аз за мен съм си постъпвал правилно.
Ама той не я е разкарал! Това е огромната разлика, той я е държал на една ръка разстояние, да му е удобна и да му е резерва ако не му се получи с другите. И не, не е адекватно такова поведение, нищо, че не е правил секс с нея. Правилно би било да се отдръпне като разбере, че тя е привлечена от него, а не да се вижда с нея постоянно и през останалото време постоянно да я  държи в чата. Между другото, той точно затова я е държал в чата, за да ѝ обсеби максимално времето и вниманието и тя да не може да поспре и да се запита какво се случва, а също така - да не може да се вижда с други хора и МЪЖЕ. Този я е залъгвал в продължение на много дълго време, включително тя като се е отдръпвала, той отново я е прикотквал. Той умишлено я е държал в такова половинчато положение - хем не е обвързан истински с нея, хем тя му дава отношение като към гадже. Е, да, сексът липсва и точно затова твърдя, че е че*иджия, защото ако не беше посредствен че*иджия, щеше поне да я нае*е.

Последна редакция: пн, 14 юли 2025, 13:47 от Acid_Burn

# 139
Не забелязах нещо баш такова, тва че си е писал с нея и са ходили на кафенца не значи, че са гаджета. А как тя го е възприемала вече е отделен въпрос. Не разбрах да и е говорил сладки приказки и да и е обещавал светло бъдеще, сега че не е преценил навреме дали иска или не вече си е грешка, негова. Нейна грешка си е, че се е увлякла и е чакала прекалено дълго, може би е трябвало по рано да постави нещата или или.

# 140
Не забелязах нещо баш такова, тва че си е писал с нея и са ходили на кафенца не значи, че са гаджета. А как тя го е възприемала вече е отделен въпрос. Не разбрах да и е говорил сладки приказки и да и е обещавал светло бъдеще, сега че не е преценил навреме дали иска или не вече си е грешка, негова. Нейна грешка си е, че се е увлякла и е чакала прекалено дълго, може би е трябвало по рано да постави нещата или или.
Авторката няколко пъти му е говорила за чувствата си и се е опитвала да се отдръпне, той като ѝ е казвал, че няма чувства към нея. И въпросният няколко пъти е успявал да я "придърпа" отново уж да са си приятели, ама реално тя да му е emotional supply и да му чеша жалкото его. Това НЕ Е почтено поведение, не е мъжко поведение, това е поведение на страхливец или както вече няколко пъти го нарекох - че*иджия.

# 141
Той я е сложил в това положение, да се увлече по него-той е на ясно с това тя авторката в разговор лице в лице е говорила с него за чуствата си!Там той дава задна с уж оправданието “да не си разваляме доброто приятелство”.Поставя я в много лошо за нея положение и егото му е до небето. Знае и се наслаждава на факта че има опция чакаща и готова за него и милите му приказки в чата24/7 така той храни егото си.Много добре са те посъветвали авторке-радвай се че не е искал секс-за теб щеше да е още по зле! Блокирай Гоя чат и започни да живееш свободно и правилния човек ще дойде без уговорки , без чат, без да те върти, ще си го почустваш! То това не е и приятелство тук.Сподели ако искаш с нас продължават ли чатовете? След толкова коментари тук ти промени ли нещо, той как реагира?

# 142
Мама Селена, блокиран си седи, нямам и намерение да го отблокирам.
Рф22, не съм на 13, че гаджелъка ми да са кафенце и мохабет в някое чат приложение.. Тук си говорим за споделени дни, планове за почивка, събития.. Как да възприема нещата в един момент. Виж, наистина е грешка, че чаках.
Ейсид, вярно се е случвало като не отговоря малко повече време на съобщение, да звънне.. С насмешка го приемах и се шегувах, че не може да диша без мен.. Иначе за сега лошо не съм чула. Ще се разбере, достатъчно общи познати имаме.

# 143
Ейсид, вярно се е случвало като не отговоря малко повече време на съобщение, да звънне.. С насмешка го приемах и се шегувах, че не може да диша без мен.. Иначе за сега лошо не съм чула. Ще се разбере, достатъчно общи познати имаме.
Именно! Защото е свикнал да получава emotional supply от теб и като не му го дадеш, усеща липсата. И нали виждаш - била си убедена, че си му необходима, в такива моменти жените, които сме по-емпатични, си мислим, че ето - още малко и той окончателно ще проумее, че ти си човекът за него и ще започнем връзка. Ах, как те е държал на кукичката само защото ти не си развратна и не си склонна веднага да скочиш в някое легло, ами търсиш първо емоционалната връзка! Не ти трябва такъв мъж, такива са неспособни да бъдат глава на семейство и на тях да може да се разчита. Те искат жена, която да пърха около тях, а те да се правят на неотразими, да са душата на компанията и да обират женските въздишки, докато жените им стоят в ъгъла и се терзаят, от ревност и от чувството, че не са забелязани. Такива са празни отвътре и нямат какво да предложат нито като чувства, нито като отношение, нито като нищо. Ще ти дава толкова, колкото да стоиш с него, но нито трошица повече.
Колкото до злословенето - не казвам, че е задължително, но имай предвид, че може да се случи, за да не си много неприятно изненадана.

# 144
Точно @икиджия е.
Събира материал от контакта с нея и после иде и мързеливата у тях лъска.
Без да си дава зор за ангажименти, секс, потене. Па и нея да задоволява. Ехейй много искаме вече. Мързеливи и пасивни станаха немалко мъже

# 145
Извинявайте, не го хвалете този колко е адекватен. Аз с приятел, който си е направил грешен извод от това, че ми е симпатичен и мога да си говоря приятно с него и опитва друго, повече не се виждам. Защото нямам желание да се пробва някой, който не ме привлича. Нито да заблуждавам хората.

# 146
Точно @икиджия е.
Събира материал от контакта с нея и после иде и мързеливата у тях лъска.
Без да си дава зор за ангажименти, секс, потене. Па и нея да задоволява. Ехейй много искаме вече. Мързеливи и пасивни станаха немалко мъже
Анджък! Хем я е погледал (защото тя сигурно е хубава), хем се е порадвал на отношение и после вкъщи - вярната десница. Както го иска, колкото дълго иска и без да се грижи за чуждото удоволствие.

# 147
На мнението на Ейсид съм. Или е просто чикиджия, или е избрал друга, по-смотана, за да може той да изпъква и да си помпи егото.

LittleWolf, радвай се, че не се е стигнало до секс. Сигурно щеше да си много разочарована.

# 148
Не дочетох всички коментари, ама за мен този мъж дори не е точно женкар. Той си е че*иджия. Попадала съм на такива, уж сте много близки, уж чатове по нощите, уж се ходи насам-натам, уж ти търси мнението по всички въпроси, уж те гледа с "дълбок" влажен поглед, ама в един момент си хваща някоя, която му е лееееко под нивото, някоя, която няма да го изложи, ама няма и да го засенчи и която му е много удобна да му подсигурява бита. И първата стои и се чуди, околните стоят и се чудят, всички са потресени, обаче на въпросния си му е много добре и като му се потърси сметка за отношението към първата, чупи пръсти и обяснява как нищо нямало. Да, бе, да! Нищо нямало! Авторке, зарязвай го тоя и хич не му мисли! Аз те уверявам, че след някой и друг месец, пак може да реши да се присламчва към теб, ама едновременно с това да си пази "гаджето" (която, уверявам те, също не е в пълноценна връзка, нищо че прави секс с въпросния), а ти да си му back-up и отново да му чешеш егото.

Право в целта! Бях попаднала в такава ситуация в миналото, най-добрият вариант е прекратяване на комуникацията от всякъде!

# 149
Рокстар заложи 5 лева за сексуални проблеми, присъединяваш ли се към облога, Дева? Joy

Ейсид, не знам според на кой представите съм хубава или не, но се старая да се поддържам. Спортувам, храня се добре.

Очертава се да го видя на края на месеца, почудих се одеве дали да не откажа покана за рожден ден. Приех в крайна сметка, близка ми е приятелката на рожденника. Та, дами и господа, ще се провери колко акъл имам. Joy

Общи условия

Активация на акаунт