Отговори
# 615
Кой цвят избирате - синьо или червено?
Или и двата Simple Smile

Усмихваш ме - червено избирам. Simple Smile

# 616
  • Яко в Матрицата...
И аз съм за червеното Heart Eyes

# 617
Няма грешен избор тук.🧿🤍

# 618
Труден избор Simple Smile
Обаче, червеното май надделя Wink

# 619
Добър вечер,момичета ! Heart
И двата цвята ги избирам Simple SmileПърво погледа ми засича червеното и много ми харесва после обаче виждам и синъто и то ми харесва така че просто избирам и двете Simple Smile

# 620
Бирса е писала за още едно попълнение към "Нищо няма да ни се случи". Юсра Гейик ще играе ролята на Харе, която ще бъде ПР-ката на Актан.🤪

https://www.birsenaltuntas.com/dizi/bize-bir-sey-olmazin-haresi- … geyik-oldu/61150/

Последна редакция: чт, 24 юли 2025, 23:15 от Lilia*

# 621
Бирса е писала за още едно попълнение към "Нищо няма да ни се случи". Юсра Гейик ще играе ролята на Харе, която ще бъде ПР-ката на Актан.🤪

https://www.birsenaltuntas.com/dizi/bize-bir-sey-olmazin-haresi- … geyik-oldu/61150/
Много харесвам тази актриса, още от Опасни улици. В Семейство също направи много добра роля. Каста засега ми харесва, пък ще видим 😁.

# 622
Диче  ,тази актриса в "Семейство" играеше сестрата на героинята на Серенай, нали? Ако е тя и аз я харесвам .  Simple Smile Мале мале много мацки ще го налазят Актан ,хубаво ,че има поне един приятел та да има къде да се скрие като стане напечено.  Simple Smile

# 623
Диче  ,тази актриса в "Семейство" играеше сестрата на героинята на Серенай, нали? Ако е тя и аз я харесвам .  Simple Smile Мале мале много мацки ще го налазят Актан ,хубаво ,че има поне един приятел та да има къде да се скрие като стане напечено.  Simple Smile
На Актан ще му е добре, но не знам новата изгора как ще гледа спокойно тези кадри.

Включвам се късно, но съм твърдо за ЧЕРВЕНОТО.

# 624
Диче  ,тази актриса в "Семейство" играеше сестрата на героинята на Серенай, нали? Ако е тя и аз я харесвам .  Simple Smile
Да, точно тя е - сестрата на Девин.

# 625

На Актан ще му е добре, но не знам новата изгора как ще гледа спокойно тези кадри.
Simple Smile Е то мацето нали учи в Англия трябва да е по-отворена към такива работи. Simple Smile Трябвало е първо да му провери творчеството и после да се загаджва с Мерт .Ма то тогава още от първите кадри на "Голота " и трябваше да бяга на далеч или пък може да си е казала охаааааа машала бе Мерт я ела да ги пробваме тия упражнение за възрастни  Simple Smile Ох шегата на страна ама може и  да и е трудничко да ги приеме кадрите ,че тия от Дисни хич не са срамежливи от към тая част ,Мерт и той е отворен към такива сцени  та да видим какво ще става.Но в крайна сметка  такова е положението или тя ще свиква или Мерт в зависимост колко я харесва и тя колко натиск оказва или ще си свие сърмите или ще и каже да си гледа работата .Thinking

# 626
Eny87, хареса ми коментара ти.
Действително момчето ни си пада по подобни сцени. Още в "Голота" го видяхме, а беше млад артист.
Мацето ми се струва, че не е съвсем "маце" и може, като по улегнала да е малко по резервирана към работата му.
А, Мерт като нищо , ако е много влюбен ще се кротне и изпълнява това което му заповядат/лоялността му към Дияр в сериала/. При тези млади и красиви колежки малко ще му е трудно, но ще чакаме ...
Хайде да идва август и да се започват снимките и на 22 да се запознаем с Баран.

# 627
Добро утро. Стори от Афи 🌹🧿

# 628
Добро утро,момичета.Да ви кажа,че в Нетфликс това откъсче с Баран и Лидия е малко по-дълго.На практика това е запознанството им.Появиха се и баткото и каката.Не мога да ви кажа,макар и малък откъс как го изигра Мерт.Наистина видях един опустошен млад човек,безразличен,безчувствен,такъв празен поглед.Жив мъртвец,дето се вика.И се чудя как от Ферит,знаем,че снима по време на ваканцията от "Рибарчето" успя да изиграе това.Но дублажа под всякакво ниво.Отвратителен.Гледах го с руски субтитри и дублаж на английски.Нищо общо с гласа и изказа на Мерт.Жалко,че не е със субтитри и ефекта от изпълнението му малко се губи.Ами "хамелеон",какво да кажем.В някакво интервю беше казал,че иска да е зад камера,като сценарист,режисьор,нещо такова.Дано не е скоро защото ще е жалко да се крие тоя талант.Ядосвам се и с "похватите" на Онур да крие проекта  и актьорите сякаш е държавна тайна.Не можем да се докоснем до героинята на Афра.Дано дублажа там не е като в Нетфликс,та да можем максимално да се насладим на нейната игра.А,че ще е "огнена стихия" нямам никакво съмнение.И в комбинация с топлия и усмихнат Фуркан явно той ще е "водата" която ще гаси този "пожар".Ами харесвам го тоя Фуркан и никакви си там мистър не знам си кой могат да го засенчат.

# 629
Добро утро, момичета!😊

Един от профилите в Х на които вярвам е писал, че Актан ще бъде много сложен, харизматичен и доста детайлен персонаж. Писал е, че сериалът няма да бъде клиширана любовна история и сценария бил изключително добре написан.

Нагито много рано отива на работа.😃

Общи условия

Активация на акаунт