Политиката в България - Епизод седми, част втора

• 384 171
  • 13 233
  •   9
Отговори
старата тема

Последна редакция: нд, 13 юли 2025, 10:30 от bubanka

# 1
Всъщност някой запознат може ли да напише тук Асен Василев присъства ли официално в казуса вече или е още "един неизвестен депутат"?

# 2
И , че освободиха под гаранция само от 6000 лв. задържаните?  Или за тях може?
Обвинени са за притежание на акцизни стоки (акцизни цигари според журналистката Joy) без бандерол в особено големи размери.
Нищо няма да излезе от кравефермата. Това е строено заедно със сградата отгоре.

В доста големи количества. А машините за производство, генератори за ток, подвижната платформа за вход, са само дизайнерски решения за обстановката.
Леглата и кухнята, явно са за краварите.
За това става дума, двойният аршин, с който мери прокуратурата.
Да,  нищо няма да излезе. Те са "проспали" изграждането, предупредили са ги да изчезнат и сега няма нищо да им направят.

# 3
Не присъства. Само е споменат.

За това, какво се е случило в съдебната зала, за прокурорите, съдията, доказателствата и абсурдите https://m.youtube.com/watch?v=WYT8dvwtnbA
Сигурно и тоя адвокат се излага.

# 4
Как би могъл да присъства? Не са ли задължени първо да му поискат и съответно снемат имунитета, за да разследват, ако има съмнение за него? Въпреки че то на какво ли не сме се нагледали.
Смятам, че само го пускат като слух, за да се насажда в съзнанието на хората, като пачките и пуделите. Някой знае ли какво стана с тия пудели? Или с прословутите пици с кристали?

За случая “Ало, Ваньо” е изтекла давността, мернах някъде.

# 5
Пачките, пуделите и кристалите бяха само за да може Феноменът да ги използва в публичните си изказвания. Понеже друго не може да сътвори мисловно, на всеки въпрос отговаря с "Пудели, пачки". Нещо като "Краставицата съдържа 98% процента вода" на Мирча Кришан, по-старите колежки от форума ще ме разберат за препратката.

# 6
  • София
Нито е поискано сваляне на имунитет, нито има каквито и да е доказателства за корупция, освен на пламенка приказките.
Няма законова причина да се гледа делото в София. Очевидно е скалъпването, както и машинацията да е в петък в полунощ.

# 7
Абсурдно е хора да се задържат под стража и да се съсипва кариерата и живота им, заради "една жена каза". Да, започнете разследване при сигнал, търсете доказателства, ако намерите - арестувайте.
При Иванчева поне се бяха постарали пари да сложат, нещо черно на бяло.

# 8
Пачките, пуделите и кристалите бяха само за да може Феноменът да ги използва в публичните си изказвания. Понеже друго не може да сътвори мисловно, на всеки въпрос отговаря с "Пудели, пачки". Нещо като "Краставицата съдържа 98% процента вода" на Мирча Кришан, по-старите колежки от форума ще ме разберат за препратката.

Или ще слушаме за пачки и пудели от едната страна, или за кюлчета и чекмеджета от другата. Репертоара си е един и същ постояннно.

# 9
На мен ми е интересно и задържането на съсобственика на фирмата по държвната поръчка. Първо, смешно ми е, че не са посмели да задържат сина на Дерменджиев, ама това не е голяма изненада. Второ, тя Пламенка своите претенции към фирмата ги е изложила пред КЗК, от тях вече има отговор. Така като гледам, няма доказателство, че те са давали подкупи или са били рекетирани.

# 10
Някъде гледах едно изказване на АВ пред съдебната палата по повод името му. Там той обясни, че застава зад Коцев и сие, и че няма да допусне да се петни както тяхното, така и неговото име и чака да му бъде поискан имунитета. И че ще съди пламенка. Т.е. името му се е спрягало в съдебна зала.

Да, собственикът на спечелилата фирма е привлечен като участник в организирана престъпна група и той. Защото е спечелил поръчката и това е било доказано след жалбата на пламенка, която е била отхвърлена. Т.е. поръчката е била таргетирана като основателно спечелена от въпросната друга фирма.

# 11
  • София
Абсурдно е хора да се задържат под стража и да се съсипва кариерата и живота им, заради "една жена каза". Да, започнете разследване при сигнал, търсете доказателства, ако намерите - арестувайте.
При Иванчева поне се бяха постарали пари да сложат, нещо черно на бяло.

Тя тази жена го каза, защото е накарана. Явно и си мечтае пак да вземе поръчка, за да продължи да трови деца и болни.

# 12
Адвокатът от линка горе, завърши с думите Мъчно ми е за нас като общество.

# 13
  • София
Адвокатът от линка горе, завърши с думите Мъчно ми е за нас като общество.
Де да имахме общество.

# 14
.

Последна редакция: пн, 14 юли 2025, 09:20 от DNT177

Общи условия

Активация на акаунт