Политиката в България - Епизод седми, част втора

• 607 727
  • 21 128
  •   15
Отговори
# 19 350
  • София
Радев ще изяде от гласовете на ПП в частта, в която хора са гласували за тях, но като по-малкото зло и против Герб, например. БСП загинаха и някои от техните гласове отиват за ПП, а и многократно беше набивано в главите, че ПП са към президента, което не е вярно, но пък сега работи срещу тях. Много интересно колко назад ще паднат.
А ако се коалират с Радев директно могат да закриват и да последват ИТН.

# 19 351
  • София
Крум Зарков е заявил, че няма са участва в проекта на РР. Този човек е изключително достоен. А такива в БСП са рядкост, или поне тези, които са били от първите редици.

Това не е добра новина. Защото, ако ще ни управлява Радев, то по-добре в екипа му да има хора, като Зарков, Пеканов, Никола Стоянов, Галин Цоков и т.н.

# 19 352
Няма да ни управлява Радев. А Зарков дано не е никъде. Не знам какво му харесвате Simple Smile

# 19 353
Eвгени Минчев във фейса с подкрепа за Радев.

# 19 354
Радев ще изяде от гласовете на ПП в частта, в която хора са гласували за тях, но като по-малкото зло и против Герб, например. БСП загинаха и някои от техните гласове отиват за ПП, а и многократно беше набивано в главите, че ПП са към президента, което не е вярно, но пък сега работи срещу тях. Много интересно колко назад ще паднат.
Аз съм такъв избирател. Не знам как реши, че Радев ще ми изяде гласа. Нула шанс.

# 19 355
Леви и десни партии в България няма. Има русофилски (90%+ които се мъчат да хванат най-простите избиратели), про-европейски (които никой извън София не могат да хванат), нацоналистически които не са русофилски (които не могат да влязат защото не са достатъчно екстремистки), клиентелистки (ДПС и ГЕРБ), удобни (ИТН, МЕЧове и подобните) и там някои заблудени зелени.

# 19 356
  • София
.Сред предложенията е вотът върху хартиените бюлетини да се отбелязва с "кръгче", вместо с досега използваните "хикс" или "тикче"    . От опозицията предупредиха, че това би могло да обърка избирателите. Предлага се и изчистване на мъртвите души от списъците и да се гласува по данните от последното преброяване на Националния статистически институт.

Ето това подчертаното е най-важното решение. ОМГ - в тази комисия е пълно с олигофрени (без извинение). И за тази върховна, гениална идея, взимат пари над заплатите си.  Знам, че ще ме изтрият, обаче това е пълен абсурд.

# 19 357
С БСП май е свършено, може и да не влязат при по-висока избирателна активност.
И със сигурност РР ще дръпне най-много от тях и Възраждане. И от ПП ще дръпне, но може би по-малко.
Но главния въпрос е доколко ще мобилизира негласуващите.
Имаше вече един опит като лансира ПП, да видим сега как ще е. Личното ми мнение, че нямаше да хвърли кърпата, ако не е убеден,че има сериозен мегдан за него.

Интересни ще са разбивките след изборите, да видим как преливат.

# 19 358
  • София
Аз съм такъв избирател. Не знам как реши, че Радев ще ми изяде гласа. Нула шанс.
И аз съм такъв избирател, но не съм бивш избирател на БСП. Дочети поне докрая. Има различен тип такива избиратели и по-левите ще си отидат при Радев. Няма как аз да отида при Радев.

# 19 359
  • София
В "Референдум": 64% одобряват оставката на президента Радев

https://bntnews.bg/news/v-referendum-64-odobryavat-ostavkata-na- … Q22VElwym1c9aHbOg
Аз също я подкрепям. Никога не сме имали по срамен президент.

Защо пропускаш марионетката Плевнелиев, от когото и Путин се плаши?

# 19 360
БСП такива поразии ни направиха през всичките тези години, че е добре, че залязват. Дано е завинаги.

# 19 361
  • София

Познавам група баби - приятелки на моята баба. Те са бивши гласоподаватели на БСП, които не харесваха Корнелия Нинова. От както ПП им вдигнаха пенсиите гласуват само за тях. Но всички харесват Радев - до една. И точно вчера коментирахме с баба ми, че сега всички те ще гласуват за него. Вярвам, че има и доста други такива - едва ли са само те.

# 19 362
  • София

Познавам група баби - приятелки на моята баба. Те са бивши гласоподаватели на БСП, които не харесваха Корнелия Нинова. От както ПП им вдигнаха пенсиите гласуват само за тях. Но всички харесват Радев - до една. И точно вчера коментирахме с баба ми, че сега всички те ще гласуват за него. Вярвам, че има и доста други такива - едва ли са само те.
Разбира се, че не са само те, просто казвам, че Радев ще изяде малко от ПП, колко – никой не знае.

# 19 363
Eвгени Минчев във фейса с подкрепа за Радев.
Laughing
Консерватор и защитник на традиционните ценности.

# 19 364
  • София
https://www.facebook.com/share/r/1Bkv58oL4B/?mibextid=wwXIfr
Мъск за машинното гласуване.

Общи условия

Активация на акаунт