Политиката в България - Епизод седми, част втора

• 650 703
  • 22 581
  •   2
Отговори
# 20 070
Политически калкулатор, аз лично бях изненадана коя партия се покривала на 98% с възгледите ми. Голяма част от въпросите са подвеждащи обаче, което е типично за такива калкукатори
https://bgpoliticalcompass.org/?fbclid=IwY2xjawPgRMpleHRuA2FlbQI … XrC8brHAh4U-7l_1A
Интересно ми беше, при мен резултатът се припокрива на 92 % с партията (коалицията), за която гласувам.

# 20 071
  • София
Политически калкулатор, аз лично бях изненадана коя партия се покривала на 98% с възгледите ми. Голяма част от въпросите са подвеждащи обаче, което е типично за такива калкукатори
https://bgpoliticalcompass.org/?fbclid=IwY2xjawPgRMpleHRuA2FlbQI … XrC8brHAh4U-7l_1A

Проблемът на калкулатора е, че е базиран на обещанията на политическите сили, а не на действията им.

Иначе и при мен се покри на 99%.

# 20 072
  • София
И аз не съм изненадан от резултата и той е очакван на хартия :

# 20 073
Този калкулатор е менте, най - близо съм до ППДБ, а най - далеч от Възраждане, а все ми се повтаря, че съм русофил.Simple Smile

# 20 074
  • Разпиляна във въображението
Не е лошо Simple Smile

# 20 075
Хаххаха, че то и на мен ми даде Най-близо си до: ПП–ДБ (93%), на всичко отгоре огромен процент уж си съвпадам и с идеите на Радев, дето никой не ги знае какви са. Не ми върши работа тоя калкулатор, май всички към ПП и Радев отиват Simple Smile Иначе пък най-назад са ми Възраждане, ама гледам при всички май е така Simple Smile

# 20 076
Успяла жена в политиката е само Маргарет Тачър. Йотова е Никоя.

Е, как! Как само коленичеше и целуваше ръка на Гундяев.

Верно, това го бях забравила.

# 20 077
  • 🌊
Мен ме даде на 94% за Румен Радев, което е странно при положение, че този човек нито партия има, нито е заявил цели, нито нищо.
Изненадана съм, че изобщо се появиха Спаси София предвид какво мисля за София.
Но след Радев ми нареди МЕЧ, Възраждане и останалите.

# 20 078
В интерес на истината на мен ми липсваше отговорът.. зависи.
Защото за голяма част от въпросите не може да се изкажеш категорично.
Аз съм ППДБ-95%   РР-77% . Между тях Синя България и Спаси София, надолу ГЕРБ и вече всички... останали.

# 20 079
  • Буркина Фасо
започва се със забогатяването. Grinning

https://www.pbnovini.com/balgariya/2026/novite-zaplati-v-mvr-do- … 7INvnh8iOCOOam9rw

# 20 080
Калкулаторът поне е ясно от коя партия е разработен хахаха

# 20 081
И аз съм съгласна с резултата, горе-долу така ги подреждам. Само ИТН трябва да е по-назад, ама те тези лъжци кой знае какво са обещавали, никога не съм се интересувала от тъпотиите на Слави...

# 20 082
Като гледам няма нужда да го ползвам тоя калкулатор,  все на ППДБ бие, даже за хора, които очевидно няма как да гласуват за тях Simple Smile

# 20 083
Абе, всички сте ППДБ, ще си признаете Joy Шегичка. Не съм правила теста, не съм гледала въпросите.

И аз мисля, че Йотова има шанс да спечели.
Според мен Томислав е нужен на Герб заради опита и експертизата си, няма да го засилят за президент.

# 20 084
  • До хладилника, който обичам
Хаххаха, че то и на мен ми даде Най-близо си до: ПП–ДБ (93%), на всичко отгоре огромен процент уж си съвпадам и с идеите на Радев, дето никой не ги знае какви са.
Същата работа. СС, ПП-ДБ, аха да кажа, точно така е, и Радев ми излезе.

А въпросите са така зададени, че според мен могат да излязат само два профила от теста - кървящи либерални сърца или неонацисти.

Общи условия

Активация на акаунт