Тренировки в домашни условия - 124

• 30 679
  • 714
  •   1
Отговори
# 510
  • на острова на мечтите
NadyaT,👌❤️чудесно изглеждаш! Благодаря за видеото!
Лека полека и аз се върнах към тренировките. Не много интензивно, защото имам куп работа из къщи и двора с градината и гаража, разни техници и накрая съм гроги съответно. Добре че сте вие тук и се ентусиазирам .
Приятно авсчер!

# 511
Надя 🙂
супер

И ние много ценим бананите

# 512
  • Варна
Дух, съня при теб явно е големият проблем, а не храната. Все повече се пропагандира, че не часа, а общото количество е фактор. Така ме щом банана ти влиза в дневния прием-ами яж си го. Заложи си едни 200 калории и хапни.
Протеин и то бавен, казеин(както е скира) с нещо мазно, за да се усвои по-добре и бавно(орехи примерно) и малко банан, защо не. Забъркай си една купичка и си я хапни.

Vetrena, не ме е страх от въглехидрата, не става без него както и без минимума протеин и мазнини. Просто реших, че ако здраво го орежа ще сваля още малко, но не би.

No_frame bitch, била съм 55-56 и повече се харесвах, защото брича ми беше по-изчистен, макар че беше доооста отдавна и преди раждане, когато ханша ми доста се промени и тази визия няма да докарам. Целта ми беше тези килограми, за да изчистя на макс и после да почна да качвам чисто. Кантарът е просто цифра за мен, а и ако искаш мускул той тежи. Ако става на въпрос и 52 съм била, но тогава мускул нямаше, а само кокали и кожа-грозна история.

Днес почивка. Утре видях, че ме чака leg day, така че мисля добре направих. Там Карълайн не прощава.

Сега ще изчакам няколко седмици докато спра да свалям пак и качвам на поддържащи калории. Тялото ми просто иска храна, това е. Като не ги сваля после няма да ги качвам и бавно ще ги обръщам на мускул. След няколко месеца пак дефицит и така.

Дух,
Скрит текст:
идея за шоколадово кремче, което обаче не е бъкано със захар и е полезно. Можем още по-добро да го направиш с извара или по-добър котидж от този в рецептата.

Последна редакция: чт, 28 авг 2025, 22:28 от eli70o0

# 513
Vetrena - прекрасно казано! Едно ядене, за да е балансирано и да не огладнееш след час, трябва да се състои от 50% салата или зеленчуци, 25% протеин и 25% въглехидрати. Разбира се важно е какви са въглехидратите и могат да де заменят с такива, които примерно не вдигат толкова нивото на захарта.

Записвам се с тренировка вчера. След тренировката ми миналата седмица, цялото ми тяло беше като разглобено и почти цяла седмица имах зверска мускулна треска.

# 514
Идвам да се отчета с щастлива тренировка Ден 33 Heart
Страхотна, страхотна тренировка за гърди и корем. Лицеви с широк хват за цялата тренировка ми се събраха 116, и то хубави, + 3х12 трицепсови от колене.

Започнах Седмица 17.
Във сряда беше ден за цяло тяло, но не бях възстановена в раменете, и спрях тренировката на 12тата минута, и направих моя, за крака.
1. БГ клек 3х15  с 2х5кг
2. Заден клек (с лост зад врат) с 20кг, за първи път тази година 4х15
3. Тяга с прави крака 25кг 4х13
4. спъната тяга 13кг 2х13, и за първи път  с 15.5кг 10, за мен това е супер успех, да е жива и здрава Каролин!
5. суингове с 12кг (страх ме е още от 18кг) 4ж20, но е време да вдигна
6. elevated глутеус мост на стъпало, собствено тегло 3х15
7. Кон, изометрия  Joy 3х на макс над 90сек, почти 2мин

Много съм доволна от развитието на нещата. При мен винаги успехът в тренировките е водил до по-добро хранене. Вчера се наградих с 2 прекрасни панталона, 2 топа, и пуловерче за есента.
От Лидъл взех детски ученически дневник, да си планирам тренировките в него. Стара школа съм, обичам хартия, и физически да записвам нещо.

# 515
Дух хич не ти е лесно Hug С толкова малко сън ти се възхищавам, че изобщо тренираш. Ще мине и този период, гледай ако можеш през деня да поспиш , тренировките няма да избягат.
Дез много свежа ми звучиш Blush
Аз откакто понамалих тежестите се чувствам повече заредена, отколкото изтощена. И не съм озверяла за джънк, храната ми е перфектна без да ми е трудно тази седмица. Та си мисля да правя по 4 Каролайн тренировки на седмица, а не 5. И да включа една пилатес или мобилност. Все пак така почнах и със Сидни, и с Хедър. По 3-4 на седмица, после 4-5 и като стигнах до 6 минах на КГ. Та не знам защо се хвърлих на супер тежко и по 5 Joy

Последна редакция: пт, 29 авг 2025, 14:46 от Costa

# 516
8 мин батут за лимфен дренаж ,10 мин пилатес ,10 клекове за мобилност с мацката на Дез и 30 мин гребане .След малко ще ходя да плувам+ гимнастика във вода.
Решила съм да правя три силови и два пилатес + кардио дни в седмицата.Ще ротирам въглехидратите съответно,силови дни повече ,пилатес по-малко.
Броя на недъзите  ми се увеличава 😂
Десният ми крак е видимо по -дебел от левия в бедрото,а с точност разликата е 1,5 -2 см в зависимост дали е сутрин или вечер.
Гънките ми също не са симетрични.
Ще разследвам септември по- обстойно със кръвни и съдов хирург да видим какво е .

# 517
Благодаря ви, момичета Heart

# 518
  • Варна
Дух, върна ме 20 години назад.
Нощното ми хранене беше спрайт с фъстъци 🫣.
Ноу фрейм, при мен разликата е 2 сантиметра, мислех че е нормално.

# 519
  • Варна
Ден 17, епик 2. Някой тук ми каза, че напред програмата става по-интересна. Така е! За пръв път попадам на тренировка едно упражнение 20-40-60-40-20секунди. Готино беше. После 15 мин abs и това е за днес!

# 520
Нощем обаче се дъня понякога. А понякога много се дъня. И там не знам как да оправя работата.
Дух, съчувстваме ти, всички сме били там! Аз им викам "моите зомби години" - зомбирана, недоспала, истерясала. Мда!

Опитвай се преди всичко да намираш начин да почиваш и през деня дори и за 15-20 мин. Минимизиране на стреса, минимизиране на кортизола. Любима класическа музика бавна, любима и позната аудио книга, ако се налага някакви медитации слушай. Каквото помага, та ако ще да е просто плацебо ефект!

Ето това например го слушам понякога, когато съм правила йога вкъщи по време на шивасаната, мен лично безкрайно много ме отпуска и успокоява, тембърът на този глас не ме дразни:
https://www.youtube.com/watch?v=BW8AriOpkcQ

Този тип "музика" също е много релаксиращ:
https://www.youtube.com/watch?v=3bfvKaXA9qs&list=PLAiKhPLPw7 … 7L3NlPwnyWmt5KAO8

^^^ разбира се, ако вярваш, че всичко това са глупости едва ли си заслужава да инвестираш време!

Скрит текст:
Mind-Body Connection
🧠
Engage in activities that trigger the relaxation response, such as meditation, yoga, tai chi, or creative expression, to activate the parasympathetic nervous system and release healing hormones like oxytocin and endorphins.

🤝
Seek nurturing care from healthcare providers, as feeling tended to and cared for can significantly enhance the placebo effect and promote healing, as demonstrated in Ted Kaptchuk's Harvard study.

Stress Management
😌
Practice stress-reduction techniques regularly to counteract the chronic stress response, which can lead to disease by triggering the release of harmful stress hormones like cortisol and epinephrine.

Positive Mindset
🎭
Cultivate positive beliefs about your health to harness the placebo effect, which has been shown to improve outcomes in seemingly incurable illnesses like stage 4 cancers and autoimmune diseases.

Social Connection
👥
Prioritize social interactions and activities you enjoy, such as laughter, sex, and playing with animals, which have been scientifically proven to reduce stress responses and promote healing.

Physical Activity
🏃‍♀️
Incorporate regular exercise into your routine, as it has been demonstrated to reduce stress responses and increase relaxation responses, contributing to overall health and well-being.

Последна редакция: пт, 29 авг 2025, 17:31 от Agent Provocateur

# 521

Видимо ли е при теб? Как го откри?
Аз имам леко изтръпване и мравучкане ,което повече ме притеснява...и ме навежда на мисълта за лимфен ,венозен или неврологичен проблем .

# 522

Видимо ли е при теб? Как го откри?
Аз имам леко изтръпване и мравучкане ,което повече ме притеснява...и ме навежда на мисълта за лимфен ,венозен или неврологичен проблем .
НФБ, мравучкането е класически симптом при менопаузата бтв 👍

# 523
Да намалее жегата и излизам да си направя днешната тренировка. Движа се по график, доволна съм от себе си.

Дез, чакам момента в който ще качиш снимка 1:1 с Каролин. Много си надъхана, браво 💪

Неспането пие силите, но и такава моменти има в живота. Супер е че не спираш Дух

# 524
Е ...да бе ...ама мравучкането е само в единия проблемен крак ...

Общи условия

Активация на акаунт