Битата родилка в Майчин дом София

• 51 722
  • 1 342
  •   1
Отговори
# 1 320
  • Be realistic - plan for a miracle.

Кое в цялата тая история е истерията?

Истерията е Шикова. Тя е направила точно това, в което обвинява момичето - истерясване, в случая избило в нерви, крясъци и шамар.
Истерията продължава и в момента със съдебни дела и т.н.

# 1 321
И всичко това щеше да се размине ако Антония си беше платила "избор на екип", ама защото не е, отношение с викове и шамари... Ама нали е жива и здрава там какво толкова...
Точно това щях да напиша. Всички тук които споделят прекрасни отзиви от израждащия екип, включително и от Шикова са си платили немалки суми за тая работа. Което е отвратително, ако нямаш пари, ядеш шамари и те измъчват. На мястото на Антония бих подала насрещен иск, дано има кадърни адвокати.

# 1 322
  • София
Аз съм плащала избор при Жекова, която не се слави като милозлива, и ми крещяха да напъвам повече, но крещенето ми беше последен проблем точно в онзи момент. После се шегуваха, че много силно съм ритала Simple Smile Имам предвид, че човек понякога трябва да бъде опазен от самия себе си.
Лошото е, че тази Шикова явно не си владее нервите. Ако беше в частна болница, с това поведение колко време щяха да я изтърпят...

Последна редакция: пн, 22 дек 2025, 15:34 от Cuckoo

# 1 323
  • София
Отворих да и видя ревютата за МЦ Шикова, ами ето , вижте преди месец оставено мнение, тя продължава да си е същата...

https://share.google/3nPGDKEY1W9z65pS4

# 1 324
Отворих да и видя ревютата за МЦ Шикова, ами ето , вижте преди месец оставено мнение, тя продължава да си е същата...

Ако скролнеш из ревютата на центъра й, далеч не е единственото такова ревю. Надолу е пълно с 1 звезда и всички коментират държанието и отношението. Сега дали ще ходи да подава искове срещу всички с негативно мнение? Simple Smile

# 1 325
  • До хладилника, който обичам
Не, екипът ѝ минава да замазва след ревютата.

# 1 326
  • София
аз съм я чела още преди скандала, че тук от кюретажаната темичка изпусна една мацка с извънматочна, тя даже и тук се разписа май, и още тогава тя и остави негативно ревю и Шикова и беше звъняла да я овиква...

Но ето факт, че тя си изпуска нервите, продължава да го прави... И после се обясняват че вайбър не било официален канал за комуникация... а овикването по телефона е?

# 1 327

Казала е на пациентката, че е нормално. Повече - в бг мама. Че и тук ги овикват такива, уникални.
За качеството на един лекар се съди по статистиките, другото е бошлаф истории, като за форум или терапевт. И не е информиран избор, не повече от решения, основани на хороскоп.

# 1 328
  • France
Много неща не влизат в статистиките - натискане по корема, епизиотомия, раждане в удобна за теб поза... откъде да ги вземем тези статистики, като болниците не ги правят?

# 1 329
Аз съм чувал, че е честа практика доктор да скача по стомаха на родилката за да изтика бебето. Ако на някого му се стори невероятно и изключено - уви, май не е. Така че 1-2-3 шамара са технически подробности.

Последна редакция: вт, 23 дек 2025, 06:22 от BCD

# 1 330
  • София /Абсурдистан
При мен беше така и в резултат имах пукнати ребра, които заздравяваха бавно и болезнено. А и шамарите тогава си бяха норма. Това беше в края на соц-а, но мислех, че вече се е променило. Май не е напълно.

# 1 331
  • До хладилника, който обичам
Има толкова по-добри начини да се овладее ситуация при раждане. Имам две раждания в България и едно в чужбина. В България раждах с близка акушерка, което много помогна да се намалят грубите ситуации (но даже това не помогна да ги избегна напълно). Третото раждане в чужбина беше предизвикано. Болеше повече от всичко, което до тоя момент съм изпитвала. Виех от болка, не се шегувам, при положение, че имам сравнително висок праг на болка и ми даваха маска с газ в активната част на раждането. Просто не можех да си събера акъла, така силно болеше, което говори нещо, при положение, че преди това съм имала две раждания без обезболяващи. Може би удивително, но лекарката вместо да ми шибне шамар, ми хвана ръката и ми каза сериозно, "Бу, чуй ме, слушай ме, опитай да не викаш сега, опитай да насочиш енергията в избутването на бебето!" Успях да го направя.
Просто е време и хардкор привържениците на здравословния шамар да разберат, че има и други, по-адекватни начини да се помогне на раждаща жена.

# 1 332
  • Be realistic - plan for a miracle.
Ама моля ви се, нали сте живи, баси.
Всичкп друго са глезотии, не разбрахте ли. 👌

# 1 333
  • София /Абсурдистан
По времето на соц-а не слагаха обезболяващи на всеки, само на тези, които са с връзки. Другото беше грубиянство, скачане по коремите и шамари. Не за всички де, само за масовката.  Но пък след раждане се стоеше в болница 5- 7 дни, след секцио - 7 -10, според зависи.

# 1 334
  • France
Е, като си разкъсана на няколко места, ще седиш. За мен престоя след раждането си беше живо наказание. Като има предвид, че бях и сама в стая, а с първото и ММ беше с мен там през цялото време на сглобяемо легло

Общи условия

Активация на акаунт