СПГЕ Джон Атанасов София

• 3 920
  • 71
  •   1
Отговори
# 30
Синът ми е КМ 8 клас тази година. Информация има публикувана с графика и информация за откриването в раздел “Новини” на сайта на училището. Информация коя паралелка е има в Shkolo.

Вие успявате ли да отворите тези новини от сайта на училището? Аз виждам само заглавието, но когато се опитам да отворя линка, се тегли файл, който след това ми казва, че е повреден 🤦♀
И аз не успях на телефона, но на компютъра се отвори
На 15-ти от 09:00 в двора на училището

# 31

Синът ми е КМ 8 клас тази година. Информация има публикувана с графика и информация за откриването в раздел “Новини” на сайта на училището. Информация коя паралелка е има в Shkolo.

Вие успявате ли да отворите тези новини от сайта на училището? Аз виждам само заглавието, но когато се опитам да отворя линка, се тегли файл, който след това ми казва, че е повреден 🤦♀

Да, свалям два нормални word файла. Копирам тук този за откриването :

Тържествено откриване
на учебната 2025/2026 година
в СПГЕ „Джон Атанасов“

Скъпи ученици и учители, уважаеми родители и приятели на СПГЕ „Джон Атанасов“,
Тържественото откриване на учебната 2025/2026 година ще се състои на 15.09.2025 година (понеделник) от 9:00 часа в двора на Софийската професионална гимназия по електроника „Джон Атанасов“.
Каним всички ученици от СПГЕ „Джон Атанасов“ да се включат в училищното тържество. Всеки ученик трябва да застане на определеното за паралелката му място, като е желателно да се избягва смесването на ученици от различни паралелки.
За Ваше улеснение прилагаме график за провеждане на „Час на класа“ за всички паралелки от VIII клас до XII клас с информация за класни ръководители и класни стаи.

РОДИТЕЛСКА СРЕЩА ЗА ВСИЧКИ VIII класове
ще се проведе на 18.09.2025 г. /четвъртък/ от 18.00 часа.

# 32
  • София
Синът ми се чуди от къде си вземат храна децата. Естествено, дюнери и подобни. 20 минути според нас не стигат за до Плиска и обратно плюс ядене... Има ли някое тайно място, примерно около следващата спирка на Цариградско.

# 33
  • София
Синът ми се чуди от къде си вземат храна децата. Естествено, дюнери и подобни. 20 минути според нас не стигат за до Плиска и обратно плюс ядене... Има ли някое тайно място, примерно около следващата спирка на Цариградско.
точно до стълбите на входа има будка за "най-вкусните" бургери с пържено пиле според детето, миналата година бяхме на отворени врати и минахме и от там:)

# 34
  • София
Супер, не сме я видели.

# 35
Моят син сега е в дилема да носи ли цветя на 15-ти или не. Били големи вече, ама ако другите носели… Та въпросът ми е Вашите деца ще носят ли цветя на класните?

# 36
точно до стълбите на входа има будка за "най-вкусните" бургери с пържено пиле според детето, миналата година бяхме на отворени врати и минахме и от там:)

до кой вход е тази будка, ако може да поясните?

# 37
Здравейте, моят син е в паралелка Приложно програмиране Simple Smile гледам сме изцяло мъжки клас Simple Smile))) малко му е неприятно от този факт но... какво да се прави Simple Smile) относно цветята за 15,09, ... мисля да му взема малко цвете в саксия ....

# 38
Аз също смятам, че е хубаво да се занесе цвете на новата класна. Относно изхранването - ще сме благодарни за всякаква информация. Simple Smile

# 39
  • София

Толкова мога с тоя телефон. В дясно се вижда ръба на сградата на СПГЕ и ляво е будката с меню на фасадата

# 40
  • София
На наборът ще му е сефте да има класна, досега беше с класен, така че китка ще носи. Отделно мисля, че баш "мъжете" е добре да свикнат да носят цветя на жени 😉

Моето изобщо не страда, че ще са само момчета, досега беше в момичешки класове, вероятно затова мисли, че ще е по-добре.

# 41
Здравейте, група,

как е настроението и впечатленията на децата от първия учебен ден? Моят се прибра най-притеснен от облеклото, без къси панталони, анцузи, панталони, само с дънки, ризи и тениски.
Цитирирам : " Все едно ще правим сделки за милиони, така трябва да сме облечени".
Аз: " Така се почва със спретнато облекло, после може и сделки за милиони да правите".

Честит Първи Учебен Ден на всички деца и родители, да са здрави, упорити и да срещнат добри приятели!

# 42
Здравейте и успешна учебна година на всички! Младежът е с добри първи впечатления. Ще видим от утре как ще е настроението 😉
Къде в сайта са бланките на документи, формуляри и т.н.? Днес класната им е казала пътуващите ученици да изтеглят заявление от сайта, но аз не откривам къде са…

# 43
Моето дете каза, че е много впечатлено, не ми обясни много добре от какво точно Simple Smile За дрескода ми каза - всякакви панталони стават щом са дълги.

# 44
  • София
Вярно ли е, че не са позволени суичъри и блузи тип худита, т.е. с качулка? Доста прекалено ми се вижда.

Общи условия

Активация на акаунт