КГБ = Клуб на Готините Баби - 236

• 19 726
  • 733
  •   1
Отговори
# 600
  • Кубрат/ Пишурка
Здрасти значи.
Айша, трудно ми е да пиша, защото ми излиза един парцал за чистене на файлове. Когато го изчистя ме изхвърля от мамата. Но му намерих цаката. Малко по - дълго ми отнема, но....
И аз днес се успах. Вчера прочетох във фейса :
Събуждам се сутринта и се поглеждам
Не съм отслабнала!
Не съм забогатяла!
Не съм на плаж!
Значи мога да поспя още!
Та и аз така.
И имам въпрос. Гледате ли новините за кубратските шофьори на линейки. Наказват ги от КАТ за висока скорост и пуснати сирени. Единият е карал дете в кома. Другият - тежко болен. И трябва да дават обяснение по новия закон. Какво мислите?

Последна редакция: чт, 07 авг 2025, 16:07 от Янче-то

# 601
Честит рожден ден на рождениците на патерица!

# 602
Момичета на почивка, кажете нещо за завиждане Wink Радвам ви се!
     В момента сме с внуците, изведохме ги да покарат колела, а сега скачат като Гинко-пружинко на батута в едно квартално кафе. Ние с дЕдо отмаряме. Не искат да се прибират Simple Smile Трябваше да готвя, но предпочетох да излезем с децата. За вечеря ще спретна салата, омлет и диня.

# 603
  • София
Янке, дано Нами те прочете и да каже как да елеминираш проблема.
Успвиване не може да ми се случи. Хем спя малко, хем разни пилци започват да чуруликат още по тъмно в 05 ч. Ако пък затворя прозореца става горещо. Как стигат до 12 ет за мене е загадка. А и няма къде да свиват гнезда.
Гледах за кубратските шофьори. То и за софийските е същото положението. А и като има задръстване никой не им дава път.
Пипи, котарака ли е огромен или мивката на сина е малка?
Мариянка, отминава ли болката?
Днес се вдъхнових от вашите домакински подвизи и поизчистих балкона. Има какво да се желае, но поне изхвърлих кашони с резервни части за отдавна разпродадени брички. Краставичките в саксия загинаха. Така и не пораснаха повече от 2 -3 см, за една нощ увяхнаха и побеляха. Трябваше да ги оскубя, разни други работи изхвърлих.

# 604
  • някъде другаде
Янче , не съм го гледала , но това е безумие. Та нали е бърза помощ. Понякога при тях 5 минути са фатални.
Днес зъболекарката ми сложи АБ на корена на зъба и вече не ме боли. Събрах багажа и утре идва да ме вземе сестра ми.
На работа при ремонта ни смениха и вратите. Коридора беше ремонтира преди няколко години. Та при обръщането на вратите развалиха боята на коридора и не я оправиха. Та ако дойде водата колежката утре ще го боядисва. Аз ще и крепя стълбата. Не знам дали съм ви казвала , но моята колежка е най-работливия човек , който познавам. Умее всичко. У тях тя ремонтира всичко , реди теракот и ламинат , шпаклова. Също така е невероятна домакиня. Готви много добре. Може да шие. Та , като се хване на работа нещо да прави и аз мързеланата се включвам , с каквото мога.

# 605
  • Кубрат/ Пишурка
Айша, Нами се опита в Златоград, но не успя. А щом тя не успя....

# 606
Привет,  малко по ветровито беше днес след снощният дъжд, но това не ни попречи на плажа. Вълните бяха по високи за радост на пИятеля, който се,,мурка,, на воля. И хита на сезона  - минава се по една дървена пътека от плажа към хотела и о,чудо,  на метър от пътеката, в дюните видяхме...костенур.  То беше радост, снимки, чудо! Накрая преместихме костенура далече, за да не го вземат някои лоши хора. След това се обади на всички по телефона за да ги информира за срещата, а в момента сме на дискотека,  аниматорите ги занимават.
Допивам си напитката и го подкарвам към стаята, следват приказки и лека нощ, деца!
Така я караме, от масата на плажа и обратно. Поне си отспах. Не че не ми дрънкат периодично от службата, ама ще загубя форма иначе  Stuck Out Tongue Winking Eye
Приятна да е вечерта на всички ви!

# 607
  • Вила Великула
Айша, това е мивката в тоалетната и не е много голяма, но не е и малка. Но котарака, въпреки, че е на около 7 месеца е огромен. Породата му е " Британска късокосместа котка" и мъжките достигат 15 кг. Той според мен сега е поне 6 кг.

# 608
Макавели, бях оставила няколко ябълки за печене, но реших да ги направя на оцет по твоята рецепта.
Само трябва да купя по-голяма решетка за притискане и да намеря по-добра тежест, че сега съм сложила бурканче с вода.

# 609
Тану, може да сложиш шишета от минерална вода, пълни с вода. И покрий отгоре с тензух да не влизат мушички - те "пият" алкохола като започне ферментацията. Всъщност течността става първо на слабо вино, което после вкисва и става на оцет. Това е технологията на приготвяне.

# 610
  • някъде другаде
Добро утро!
Наспала съм се , макар , че снощи четох до късно. Днес последен работен ден и почивка. Водата дойде , ще боядисва колежката.
Пипи , котаракът е страхотен. Показах го и на колежката , тя много обича котки , има десетина.
Тану , ти отвори фабрика за оцет , а уж беше програмистка.
Янче , колкото можеш , толкова пиши , нищо че е малко.
Макавели , ти ме зариби с една гръцка баница с крем от Лидъл ( в друга тема) , непременно ще си купя другия път , като ходя. Ще отслабвам зимата , сега ще съм просто красива.
Ениса , радвай се  на почивката, а да излезеш от работна форма , няма кой да те остави.
Тетка и Айша продължават да са болногледачки.
Мариан , ти как си?
Прегръдки за всички споменати и неспоменати.

# 611
Добро утро!
Днес съм в нормален режим.
Последен ден на работа и следва седмица почивка.

Вчера се разстроих при бебето.
Докато бях там беше ок. Но после рев...дълъг, истеричен. Научили са го на ръце....
Не знам как да им помогна.
Пък и казват, че няма как...

# 612
Добро утро и от мен ☕🌹
Днес нещо май няма да ми е ден. Ще видим като си доизпия кафето, но ми е омотано. Четох, че бури пак имало.
Тони, какво е тази сладка баница, я ме светни?
Ранела, на колко стана бебчо, да не би да е от колики или зъбки?
Ениса, представих си пИятеля  колко е бил щастлив 😊 Радвам се за него, сбъднал е една от мечтите си!
Спорен и спокоен да е денят ви момичета! 😘

# 613
Малка е, на 2 месеца.
Сигурно са колики.

Те докато минат, ще дойдат зъбките.

# 614
  • София
Добро утро!
Баницата от Лидл е гръцка - Бугаца. Тя е с ванилов крем, сладка е.
https://oferta.bg/offer/bugaca-1 
В постоянния асортимент е, при дълбоко замразените  продукти се намира. Пробвахме я, но май няма да купуваме повече - аз сладко не обичам, а пък на Пл. мама му такова не е правила и я опита с подозрение.
Ранела, така растат децата - колики, зъби.....
Носете я, щом това я успокоява. Не и ли дават капки против колики? Доста опаковки носех от Германия по поръчка на приятели на Ани и гадже. То и тук ги имало, но немските били уж по-качествени. Забравих им името на капките.
Отивам да се правя на домакиня - ще готвя пълнени чушки с кайма и ориз.

Общи условия

Активация на акаунт