Седмокласна Изпитна 21.07 - 27.07 Второ класиране!

• 60 436
  • 1 371
  •   1
Отговори
# 1 080
Търся списъка за Пловдив... Тотално не мога да се оправя в сайта на РУО Пловдив.

https://share.google/vu0kGWrvwdHOVZGh6

# 1 081
Оф, бе, хайде да ги изкарат вече тия списъци за 3 класиране, че ние тук вече оправихме цялото БеГе образование Simple Smile Simple Smile и пак няма и няма списък Simple Smile

https://ruo-sofia-grad.com/wp-content/uploads/2025/07/sv_mesta_3_klasirane_8_klas_2025.xlsx

СМГ - 4 места
НПМГ - 4 места
164 - 2 места
91 - 7 места (4+3)
1ва английска - 2+4
2ра английска - 2+4

Благодаря, ама кажете къде ги гледате тия файлове. Аз цъкам РУО цял ден и такова не намирам!!!

# 1 082
РУО София- Изпити и прием на ученици- Прием в 8 клас

# 1 083
Немската с най-много свободни места и най-големи шансове - 4 мъже и 3 жени за НЕ/АЕ, явно това е най-недолюбван вариант за езици. Не съм гледала обаче с какви балове влязоха там. Simple Smile

# 1 084
Сега видях. Мерси. Там гледам и аз, ама не съм обърнала внимание - те визуално приличат на предните публикации. (срам)

# 1 085
# 1 086
  • София
Аз гледах за математическите паралелки извън СМГ и НПМГ - във всички има места. Интересно ми е с какви балове ще се запълнят.
73. - 2+1 (НЕ +РЕ)
31. - 4 (АЕ +НЕ)
18. - 4 (АЕ+НЕ)
138. - 3 (АЕ + ИЕ)

# 1 087
Скрит текст:
Оф, бе, хайде да ги изкарат вече тия списъци за 3 класиране, че ние тук вече оправихме цялото БеГе образование Simple Smile Simple Smile и пак няма и няма списък Simple Smile

https://ruo-sofia-grad.com/wp-content/uploads/2025/07/sv_mesta_3_klasirane_8_klas_2025.xlsx

СМГ - 4 места
НПМГ - 4 места
164 - 2 места
91 - 7 места (4+3)
1ва английска - 2+4
2ра английска - 2+4

Гато, пиши ги квотите, че е много важно! Някой ще се обърка, че има място, а те са според пола Grinning
Да уточня, че сега ще има коментари Wink - Жени/Мъже
[/spoiler]

Написано е, само да се чете с разбиране.
Но пък от друга страна може да се обърне внимание и на това - според квотите има 32 места за мъже, 43 за жени и още 1576 без значение от пола. Избор да искаш...

# 1 088
Немската с най-много свободни места и най-големи шансове - 4 мъже и 3 жени за НЕ/АЕ, явно това е най-недолюбван вариант за езици. Не съм гледала обаче с какви балове влязоха там. Simple Smile
Основно претенденти за СМГ са там. И ако са във високия диапазон се пробват, и като не стане, пак се връщат. Не разчитайте много да падне бала. Почти всяка година е така в НЕГ. Макар че рядко е имало момичета на трето, но сега и те са се юрнали към математическите.

# 1 089

В НЕГ всички паралелки са НЕ/АЕ. Не е недолюбван вариант Simple Smile

Успех на децата, които ще се пробват за 3то класиране!

Последна редакция: пт, 25 юли 2025, 15:43 от rose_tattoo

# 1 090
Паралелките със свободни места ги има в профила на седмокласника в инфоприем - План-прием, Трети етап☺️

# 1 091
В НЕГ балът на второ класиране падна с 2,5 точки - от 473 на 470,5 при момичетата.

# 1 092
Сега говорим за трето. На второ не помня да не е падал. Навсякъде в елитните падна. В СМГ даже с около пет точки. Аз си го обяснявам с деца от други области, които не са се записали и с частните училища.
Но сега на трето става разместване. Не знам АК дали записват още резерви и заради това да има места

# 1 093
То, това не показва ли, че мат. Профили не са от най-търсените извън МГ?.
Аз гледах за математическите паралелки извън СМГ и НПМГ - във всички има места. Интересно ми е с какви балове ще се запълнят.
73. - 2+1 (НЕ +РЕ)
31. - 4 (АЕ +НЕ)
18. - 4 (АЕ+НЕ)
138. - 3 (АЕ + ИЕ)

# 1 094
Ама те и не са особено математически. По един, два часа повече математика, тук таме някой фуч, слаба работа са и хората им се чудят колко има смисъл в тях

Общи условия

Активация на акаунт