Мъжете вечно в "търсене на себе си" и до колко са виновни жените, че ги търпят?

• 3 950
  • 78
  •   1
Отговори
# 75
  • Обран бостан ;)
Скрит текст:
Мъжът на позната беше много голям директор на предприятие, което се оттегли от БГ. След което, той търсеше само директорска работа, ама цели 7 г. не успя да я намери. Тя поемаше всичко. Накрая след голям скандал той започна работа като охрана в магазин  на минимална заплата. След година, обаче, намери познати и го поканиха на работа по специалността и то на мениджърска позиция в голяма търговска верига. Сега се видя в пари и се наду отново. Ходи си по почивки и екскурзии сам, а жена му си седи тук и бачка. Делят си парите е къщи, той да се мине.
А жена му продължава да бъде с него и търпи всичко това, защото?

Къде ще намери друг такъв мъж - да "скочи" от охрана в топ-мениджър. Trollface

# 76
Revoker, брей, че хубаво си го написал, няма за какво да се хване човек. Е, намерих, де.
Приятни и прекрасни жени, казваш. Ама то за гъди-гъди лесно се намират. Кажи за трайните отношения, какво само ги сменяш и после се хвалиш колко му разбираш.  Не ми скачай, че не е интересно, съвсем дискусионно,  така, те провокирам? Да не ползваш АI, ей,  тази част със здравето не ти се разбира, кое е туй дето го оправдаваш?

# 77
  • Out of the Mix
Като юристите съм викаш, изпипвам. Joy

Брей, пълен съм с изненади. Relieved

Не знам за какъв АI говориш, не ползвам.

Никога не съм бил само за "гъди-гъдито".

Това ми е на щракване с пръст, плащам и имам всякоя, но не искам, нямам тръпка.

Олдскуул съм, обичам ухажване, флирт и първия поглед, усмивката от "здравей".

Приятни и прекрасни не визирам само визия, а комплексност от личностни качества.

Няма скачане, общуваш нормално, общувам нормално, нямам проблем, аз съм за нормален разговор.

Оправдавам, че когато не си на 100%, и го закършиш, тогава може да се уповеш на партньора, който трябва да те вдигне и да ти помага с каквото може, винаги да е там, иначе допринасяш и ти с всичко нужно в пълен реквизит. Nerd

Последна редакция: ср, 30 юли 2025, 22:49 от Revoker

# 78
Няма да ни каже.
Ний сме дърти тетки с успешни връзки и живот.
А той успешен с 25-годишните дрът козел дето няма нищо ценно в живота си и зад гърба, освен конеца за зъби.
Не се аби.

Общи условия

Активация на акаунт