Мъжете вечно в "търсене на себе си" и до колко са виновни жените, че ги търпят?

• 3 930
  • 78
  •   1
Отговори
# 45
Четох някъде тази мисъл и много ми хареса - нарцисист никога не би си посегнал на живота. Така че са празни заплахи това.
Прав си напълно, звучи прекалено хубаво... То не е като да тровиш нечий друг живот.

# 46
Не бих се шегувала така с хора, които заплашват със самоубийство.
Рядко заплахите стигат до реализация, но това пак е вид сигнал. Не винаги е жажда за манипулация.
Бих опитала да помогна на човека и тогава да си тръгна.
Не подценявам подобни заплахи никога.

# 47
  • София
Явно психиката ми е такава, че не поддавам на безработни нарцисисти. Една приятелка е преживяла такъв, че и две деца му е родила. Просто главата ми не го побира този модел на съжителство...

БМ има три опита баш като превъртя след като тръгна да търси себе си. Аз се тревожех, търсех доктори... оффф, не ми се говори. Да е жив и здрав!

# 48
  • Обран бостан ;)
Не бих се шегувала така с хора, които заплашват със самоубийство.
Рядко заплахите стигат до реализация, но това пак е вид сигнал. Не винаги е жажда за манипулация.
Бих опитала да помогна на човека и тогава да си тръгна.
Не подценявам подобни заплахи никога.

И аз не се шегувам. Като ще се самоубива, поне да има файда, ама ти помагай - няма да ти кърша хатъра.

Същото, или айде почти същото е, когато ти кажат " ще си тръгна". Ми тръгвай, не съм те вързал. Вземеш ли да клякаш ти се качват на главата. Мерси.

# 49
Не е същото.
В обкръжението ми хора са се самоубивали. Не ми е забавно.
Казвала съм много пъти "тръгвам си", тръгвала съм си, после ми звънят психотерапевтите им.
Не са шега работа тези неща.
Хубаво, ще си тръгнеш, ще изкараш пари.
После ще ти е на съвестта цял живот.
Ако не ти тежи, си или психопат, или робот.

# 50
  • Обран бостан ;)
Кой ти звъни ?

Ти сериозно ?

# 51
Извънземните, кой друг?

# 52
  • Обран бостан ;)

От СЕТИ.

А може от MiB Wink

# 53
Кой ти звъни ?

Ти сериозно ?
Обясних на лично, няма защо да се възпаляват тук излишно в клюкарене. Laughing

# 54
  • Обран бостан ;)
Гроб съм. Sunglasses

Моля, да не се третира в прекия смисъл. Wink

# 55
Аз познавам само един такъв горканчо, само че майка му го издържа. Има лъскава кола, работа не е практикувал нито един ден - предполагам, че за да не се скърши. Не му е лесно и на него, как се запълва цял един живот с безделие?

Издържани от жените им нямам в обкръжението, не ми и трябва.

# 56
  • Най-красивата страна
В моите очи този вид Мунчовци -вечно безработни и чакащи жена да ги издържа,изобщо не са мъже.
Познавах един ,но всички го бъзикаха ,че жена му го храни.Тя издържа една година и го изхвърли.

# 57
  • Paris, France
Аида така е, какво ще направиш обаче ако тоя сладур те заплаши, че ще се хвърли от някоя сграда или нещо от сорта?
Имала съм вземане-даване с такива мъже, за щастие никога не съм стигала до връзка с тях - но могат да бъдат изключително лукави и прецизни, ако си малко по-хлътнала.
Ще се направя, че не съм чула и ще ида за 3 дена на СПА с приятелка. И съм го правила, при това мъжът не живееше при мене и не го издържах. Тръгна си обиден и толкоз. Повече не се обади. А може и да е успял 🌞.

Какво те интересува какво прави някакъв нестабилен със собствения си живот? Граждански дълг е да се обадим на полиция или да извикаме линейка ако примерно не можем да се свържем с него, а е казал, че ще се самоубива. Това сме го правили за съседка.

Колкото и да съм хлътнала, се вдигам ако разбера, че мъжът е нестабилен психически. Аз слаби мъже не обичам.

Пак повтарям, а и Аида ти го писа - която не харесва подобно положение си тръгва или гони мъжа. Никоя не седи, стискайки зъби.

# 58
Ариел пак е в меланхолично настроение и новата тема с неясен въпрос, отдолу един куп интерпретации и съвети, които Ариел не иска да получи и си кара по старому и след 10 дни нова тема за горките жени и лошите мъже.

# 59
  • София
Аз пък искам да разширя темата и се питам наистина защо търпят жените всякакви идиотски връзки и бракове. Тия дни се наслушах на истории.
1. Нервак, посяга й, отделили са се в едно село до София.
2. Хубавец, крие я и я ползва за секс. През останалото време си излиза където си иска, без нея.
3. Така й е нахлупил контрола, че няма мърдане. Живее с него, работи с него, следи й локацията.
И трите мацки работят, учат, ни са грозни, ни са тъпи, ни са скарани с родителите си.
Оф, мъка...

Общи условия

Активация на акаунт