Мъжете вечно в "търсене на себе си" и до колко са виновни жените, че ги търпят?

• 3 933
  • 78
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Мъжка еманципация - свиквай. Wink
Взе ми думите от устата Laughing Все повече мъжки принцеси и възмъжали жени, аз в това число без да се срамувам си го признавам. Въпреки цялото ми опъване и насилствено налагане, че съм по-слабата ама изобщо не ми се получи. Вината за това е била изцяло моя - като не ми е изнасяло, пътища много. Проспала съм ги - мой си проблем. Имала съм дала съм. Подкрепата е достоен избор и позиция между партньори, но когато системно е едностранна се превръща в самозалъгване и постоянно оправдаване на неестествени обстоятелства. Да се крия под сурдинка и да се правя на приятно разсеяна, че всичко ми е перфектно ми е специалност, но с това на никой услуга не съм направила. Уж намерила себе си, a склонна да давам до безкрай на търсещ себе си склонен да взима също толкова. Най-виновен е даващия. Ако спреш кранчето или ще се влезе у ритъм или ще се търси другъде. И тук не говорим само за парични средства нали Laughing

# 31
Аз не бях търпяла такъв мъж , но няма начин изначално да харесам подобен типаж. Като цяло има жени, които не очакват мъж и сметката в ресторанта да им плати , тяхна работа .

# 32
Вчера докато пътувах дочух оплакване на един ей такъв "вечно търсещ" - на жена му в един момент й писнало и го изгонила.
Казва на приятелят: "Ами аз не съм човек, който може да работи нещо дето не му харесва. Как може пък тя така да не ме разбира?".
Друг мой познат целенасочено търси жена, която да го издържа и изпадна в дълбока депресия от факта, че така и не я намери.
Съпруга на зълва ми също е перманентно безработен просто защото има кой да го издържа.
Все е "депресиран" горкия - пък тя трябва да опъва двойно и заради него.

Този бутон с "вечната депресия" явно омилостивява доста жени.

# 33
Много хора имат нужда да спасяват някой, да има някой нужда от тях, т.е. трябва им външна валидация, за да се почувстват значими. Съответно, други хора се възползват от това. Според мен не е луд този, който яде баницата.

# 34
  • Далечният изток
Ариел, сама си отговаряш с първия пример на въпроса от първи пост. Жена, която не иска да издържа търтей, никой не може да я накара насила. В момента, в който ѝ писне, или го гони, или тя си тръгва, според зависи.

# 35
  • София
или изчаква достатъчо дълго време и той сам си намира по-изгодна партия LaughingLaughingLaughing Има инфлация - разходите му се увеличават... разбираемо е какво...

# 36
Ариел, сама си отговаряш с първия пример на въпроса от първи пост. Жена, която не иска да издържа търтей, никой не може да я накара насила. В момента, в който ѝ писне, или го гони, или тя си тръгва, според зависи.

Аида така е, какво ще направиш обаче ако тоя сладур те заплаши, че ще се хвърли от някоя сграда или нещо от сорта?
Имала съм вземане-даване с такива мъже, за щастие никога не съм стигала до връзка с тях - но могат да бъдат изключително лукави и прецизни, ако си малко по-хлътнала.

# 37
Има си такива и мъже, и жени. Те са използвачески настроени. Така разбират живота, понякога дори не е лично. Начин на мислене, характер, натюрел.
Ако не си ти, друга ще си намери такава дето да го дундурка. Бол жени има такива.
А и такива мъже умеят обикновено да приласкаят някоя спасителка и да ѝ влязат под кожата. Но това в никакъв случай не е едностранно. Обикновено и женат аобслужва свои егоистични нужди да се чувства значима, спасителка ецетера.
Така че - всеки си знае.
Отстрани как изглежда на Пенка, Ценка си е нейната интерпретация според нейния капацитет, опит и акъл.

# 38
  • Далечният изток

Аида така е, какво ще направиш обаче ако тоя сладур те заплаши, че ще се хвърли от някоя сграда или нещо от сорта?
Имала съм вземане-даване с такива мъже, за щастие никога не съм стигала до връзка с тях - но могат да бъдат изключително лукави и прецизни, ако си малко по-хлътнала.
Ще ме е убедил на 100%, че е психично болен и ще бягам силно.

# 39
Е, заради някакви абсурдни заплахи ще стои някоя с него?!
Това са някакви много изкривени отношения, които описваш.

# 40
Ако някой ще се самоубива, бих му помогнала да не се мъчи, човека.
Милосърдие трябва, това също привлича мъжете.😆
На манипулации не робувам, независимо от вида им.

Последна редакция: вт, 22 юли 2025, 14:00 от happy doc

# 41
  • Обран бостан ;)

Ще му направя застраховка "живот" и ще му покажа как да се качи на покрива.

# 42
Брейй Бънди, даде още по- добра идея и пари да се изкарат. Чудно.
Сега чакам някой да иска да се самоубива, заради мен.

# 43
Четох някъде тази мисъл и много ми хареса - нарцисист никога не би си посегнал на живота. Така че са празни заплахи това.

# 44
  • София
Да - игра с вината е това. С една дума манипулация.

Общи условия

Активация на акаунт