Приятели след 30

• 4 099
  • 64
  •   1
Отговори
# 60
Или след като родим ... Simple Smile Бягаг като дявол от тамян, а ми се ще да повярват, че памперсите и пюретата са теми, които истински не искам са обсъждаме.
Аз искам да говоря за всичко.

# 61
  • Melmak
На моминското ми имах приятелка, която разказваше за раждането си на едно от момичетата, доста по-млада от нас и необвързана. Защо, момичета.. недейте.
Аз не съм спряла да излизам с обебилите ми се приятелки, но опре ли разговора до пюре, памперс, кърма и лохии ги подсещам да сменим темата.

# 62
Ако ме питат бих разказала, но ако не ме - няма какво да обяснявам.
Няма лошо обменяне на опит ама ей тъй от нищото. Аз да ви кажа как родих. Ама кво стана. Ама еди си какво😀
Сериозно, аз дори не искам приятелствата ми да се въртят около площадката и памперса. Разбирам защо някои странят от такива приятелки. Но аз искам нормални отношения. Да, може да си кажем по нещо свързано с бременността или децата, ама да можем и да обсъдим, филм, излизане, ситуации, книги, усъвършенстване..

# 63
Точно така... Аз подхващам темата за книги, например, и чувам Оф, аз нямам време, той К*** колко спи следобед? Тя моята еди-какво си..
Да не говорим за женски теми за козметика, гримове, мода Simple Smile Ужас, ужас! Нямали време за себе си, били са занемарили, мъжът ѝ не ѝ обръщал внимание, мале мале ...Някои жени всъщност сами си го правят.

# 64
Аз съм не мнение, че майките, които искат да говорят само за памперси и колко им е тежко, трябва да го правят с други майки на същата вълна. Наскоро една близка роди, беше и голям зор да се видим по женски и 3 часа не спря да се оплаква колко е гадно майчинството и как иска да си ходи по коктейли и да пуши наргилета. Накрая вече ни втрещи като каза как всеки път като бебето и реве и иде да го удря със шишето, докато спре. На масата срещу нея бяхме две жени претърпели скоро загуби и една бременна след проблеми и процедури. Абсолютно егоцентрично, нетактично и не знам как да го нарека поведение. Дори не мисля, че може да се определи случая като следродилна депресия, което би оправдало поведението и. Скоро нямам никакво желание да я виждам.

Общи условия

Активация на акаунт