Майски бебета 2024г. - Тема 7

• 4 722
  • 193
  •   1
Отговори
# 45
Излязоха и пъпки. Температурата е 38,4… пффф

# 46
safemylove, щом са избили пъпчици, може би е розеола. Тук няколко бебета я караха, нищо страшно, ще мине много бързо.

# 47
Аз сега се обърках. При ваксината за морбили излизат ли пъпки или това е розеола/шеста шарка/вирусна шарка? Че ни предстои да сложим тази ваксина, а вече розеолата я изкарахме. Може ли пак да я повтори? То при всяко дете е различно сигурно, но все пак в общия случай…

# 48
Аз сега се обърках. При ваксината за морбили излизат ли пъпки или това е розеола/шеста шарка/вирусна шарка? Че ни предстои да сложим тази ваксина, а вече розеолата я изкарахме. Може ли пак да я повтори? То при всяко дете е различно сигурно, но все пак в общия случай…

Могат да излязат, да, но не мисля, че има връзка с розеолата.

# 49
Ясно. Благодаря 🤗

# 50
Излязоха и пъпки. Температурата е 38,4… пффф

Би трябвало да спадне температурата при избиване на пъпките. Ако продължи температурата, може и вирус да е, добре е да се посети лекар. При по - висока температура може да излезе обрив от самата температура, нямащ общо с шарки и ваксини.

Може да излезе обрив, който се различава от розеолата. Може да напишете името на ваксината за морбили в гугъл и излиза листовка, с описани възможни реакции. Там обрива е описан.

# 51
Тази нощ проби зъб #10. Има поне още 2 на път
Напомням, че Боуен помага при никнене на зъби (изпробвано) и при болести.

# 52
Може ли повече информация за Боуен? Как се процедира при малки деца и специално за зъбките? Благодаря

# 53
Момичета, вдигат ли температура децата ви при никнене на зъбче?Моето дете днес вдигна 38,беше болен последната седмица,като всичко започна с висока Т.Спря да вдига последните дни, но днес пак.В същото време се белее едно горно зъбче.Утре ще то водя да му направят изследвания,че вече се побърках.Незнам от вируса ли още поддържа Т или от зъбчето. Confused

# 54
Може ли повече информация за Боуен? Как се процедира при малки деца и специално за зъбките? Благодаря
Натискат се определени точки отпред около ребрата някъде и отзад на гръбчето. Цялата работа е за няколко минути.
Има регистър на Боуен терапевтите, проверете дари човека, който сте избрали, е вписан там, преди да отидете Hug

# 55
  • Варна
Deni според мен няма как от вируса да има температура няколко дни, после да спре и пак да вдигне. Може да е от зъбчето. Ако е неспокоен, нервен, все гризе нещо, плаче неидържимо. Както казваш, че си видяла да се подава.
Марти досега веднъж е вдигал температура от зъбче. Дадох Панадол.

# 56
Странно ми стана,защото досега от зъбче не е вдигал температура.Чакам го сега да се изпишка и да ходим кръв да му вземат.Дано няма нищо сериозно

# 57
  • Варна
Не мисля, че ще е нещо сериозно.
Аз забелязвам, че при Марти кътниците доста го болят и плаче. Нищо не го разсейва. Не знам дали при вас е кътник.

# 58
Днес ни приеха в инфекциозно.Дехидратирал се е.За пробата за урината неможа да се изпишка 3 часа.Ще видим изследванията какво ще покажат.Та не е зъбче.

# 59
Ехх Дени, съжалявам. Пожелавам му бързо възстановяване 🍀

Общи условия

Активация на акаунт