Майски бебета 2024г. - Тема 7

• 4 798
  • 196
  •   1
Отговори
# 60
Дени, бързо да оздравява малчо и по-скоро да се прибирате вкъщи. ❤️

# 61
Благодаря ви.Дано не е сериозно.Тук пие някакъв рехидратиращ разтвор.Като цяло имаме голям проблем с пиенето на вода.Незнам  как да го накарам да пие Confused

# 62
  • Варна
Ох Дени, много неприятно. Пожелавам ви да се оправи по-бързо и да ви изпишат 🍀. Защо не пробваш да му даваш от нормална чаша. Може да има някакви животинки с цел да пие, че да ги види. Може да му стане интересно.

# 63
Бях започнала да му давам да пие от обикновенна чаша,но като се разболя и всичко отиде на кино.От нищо не искаше да пие,насила със спринцовка му наливах в устата.А педиатърката му ми се скара,че съм го "изпуснала".

# 64
Дени, бързо оправяне! Сега е сезонът на динята, може би ще му помогне с хидратацията, ако даваш. Иначе пробвай всякакви шишета/чаши, все нещо ще му хареса.

# 65
Благодаря.На този етап е на диета.Нищо не позволяват освен сухари,солети.Както и АМ без лактоза.Но попринцип обича диня,като се пооправи ще папка.

# 66
Благодаря.На този етап е на диета.Нищо не позволяват освен сухари,солети.Както и АМ без лактоза.Но попринцип обича диня,като се пооправи ще папка.

Дени, бързо оздравяване! Само тази храна ли разрешават? Моята дъщеря влачи разстройство (сега се пооформя), а от 2 дни е с кашлица и ужасна хрема. Отказва твърда храна освен сухари, солети и бисквитки и го кара само на АМ, но не е без лактоза. Трудно я карам да пие вода. Задължително ли такова АМ да взема?

# 67
  • София
Дени, бързо да се оправя малкият!
Много е неприятно като са болни... И са едни жални. И моето момче от вчера не е добре. Вирусна инфекция. Зачервено гърло и температура. Лекуваме се, дано утре живне малко.

# 68
Давате ли някакви прахчета за оводняване на организма? Важно е при разстройство/повръщане. Бързо оздравяване на всички дечица! 🍀

# 69
Моят син беше 1 седмица с разтройство.По 7,8 пъти се изхождаше.Педиатърката изписа прахчета,ефект имаше след 3 дни.Млякото ни го дадоха тук в болницата.Явно при разтройство е задължително без лактоза,тъй като ни забраниха да пием от нашето-Аптамил.Само сухари,солети и обикновенни бисквити.

# 70
Момичета, дайде съвети за приспиване без носене. Опитах с метода на Зоя, но при нас не се получава. Запачва една истерия (иска да играе), успива се поставям го в кошарката и започва една игра (изхвърляне на чаршафи, възглавници). Наскоро разбрахме, че съм бременна и много искам да го науча да заспива сам.

# 71
MonikaMM, честито първо, лека бременност ти пожелавам! 🥰 Колко време го държиш в кошарата преди да го вземеш отново? В началото сина ми си е играл по 20-30 минути преди да се опита да си легне сам. Естествено не заспива от първото лягане. Сигурно около 10-15 пъти си ляга и се изправя и чак като съвсем се измори и види, че аз не мърдам на съседното легло, тогава и той си ляга и заспива.

# 72
  • Варна
Muffin и на вас бързо да оздравявате🍀.Явно заради жегите има неразположения при децата.
MonicaMM честита и лека бременност!
Относно приспиването и  моят подход е както при zoya. Слагам Марти в кошарата с биба и неговата любима играчка. Казвам му, че е време за сън. Преди стоях и го наблюдавах от съседното легло. Сега направо го оставям сам. Понякога не заспива веднага. Върти се, играе си, изправя се, пак сяда, ляга. Както при zoya може да мине 20-25 минути, преди да се успокои и унесе. Не отивам при него, не го вземам на ръце, не връщам обратно хвърлените играчки, одеало. И в един момент заспива.

# 73
MonicaMM честито! Лека бременност и лесно раждане ти желая!
При нас за дрямката работи да четем книжка гушнати в леглото. Чета суупер монотонно и тихо, понякога просто й разказвам по някоя картинка. Но важно е да си уцелила кога да приспиваш - да не е твърде рано и още да няма достатъчно налягане, но и да не е твърде късно и да е преуморено детето.

# 74
  • София
Моника, честито! Лека бременност ти желая!

Общи условия

Активация на акаунт