ДВАНАДЕСЕТИ клас 2025/2026

• 31 721
  • 582
  •   2
Отговори
# 495
  • София
И ние сме около 20 човека, за толкова малко хора е трудно да се резервира цяло заведение, освен, ако не е някое кафене.
Ние резервирахме преди месец и нещо, последният празен сектор в градината на ресторанта. 110 лв куверт - храна, украса и озвучаване.
Всичко е купено, освен кърпичката за костюма. Разминахме се тънко, около 400 лв е облеклото. Но, тепърва със сестра му трябва да си търсим тоалети.

# 496
  • София
И нашите са около 20. Мисля да сме най-близките роднини. Все още и аз нямам идея къде ще бъдем. Накрая ще го измисля да сме вкъщи. Relaxed

# 497
  • В светлината на слънцето
Нищо не планирам аз още. На сестра му бяхме 20 души с все приятелките й. Една маса хора. Нямахме куверт, а поръчахме хапки и някакви мезенца. Условието беше да има поне 10 лв консумация на човек. Това в пицария “Виктория” в центъра (Военния клуб). Избрахме я заради мястото най-вече. Не сме правили украса. Сега изобщо не знам дали и къде ще се съберем предвид някои особености. Наборът още няма нищо купено. Засега е гол и бос за бала, ама ще се облече. Той сам си избира и купува дрехи от много време, та не го мисля.

# 498
И аз си мислех 20, ама нещо се нароихме... 100лв куверт на човек..  по-скъпо е от кетъринг, да Simple SmileSimple Smile

# 499
  • София
Успех утре на всички, явяващи се на изпита.

# 500
  • Варна
Добро утро и стиснати палци на младежите с ДСД изпит! Да са спокойни и да покажат най-доброто от себе си.
За събирането с роднините в деня на бала ще сме по план 12 души с все абитуриентката. Евентуално и някоя нейна приятелка може да дойде, но вероятно би скучала с нас, защото ще сме в най-тесния семеен кръг. Куверти не са ни искали - колкото си изядем и изпием.

# 501
  • на Мелмак
Добро утро, момичета!
Да стиснете по едно палче за моето момиче днес Hug
10 - ина души сме семейството ние, даже не съм и мислила къде, какво. Приятели може да поканим. Но да минат сега изпитите и ще го мислим.

# 502
  • София
Успех на изпитите!

Нищо не сме подготвяли за бала, но предполагам, че ще сме около 20-ина човека в заведението до нас. 2-3 маси все ще се съберем. Няма да има украса и фотограф.

# 503
  • София
И аз си мислех 20, ама нещо се нароихме... 100лв куверт на човек..  по-скъпо е от кетъринг, да Simple SmileSimple Smile
И на мен ми се видя много, миналата есен празнувахме в същия ресторант юбилей на ММ, кувертът беше 55 лв, сега е двойно. Ама имало украса и озвучаване. 😒
Много мислех за кетъринг - имам възможност да взема хубава зала за приличен наем, но като се замислих за цялата хамалогия -  кетъринга да не е скапан и да е подходящ за всички, двама-трима човека за обслужване, пък маси за възрастните, пък музика за настроение... и ми мина ентусиазма. 😂

# 504
Успех на всички днес на ДСД изпита!
При нас ще има няколко партита за изпращане на абитуриента. Ще са на двора. Едно с неговите приятели - те са маи към 20 и повече човека, едно с приятелските ни семейства и те са доста и решихме да ги разделим на отделни събирания и едно с родата.
Аз ще украся двора и ще направя голяма част от храната и лакомствата. Ще поръчаме и храна от един страхотен ресторант.
Сама ще си подготвя и подаръците за гостите.

# 505
  • София
И подаръци за гостите ли трябва да има? Аз мислех, че абитуриента получава подаръци...

Това с двора много ми харесва, за съжаление нямаме такъв.

# 506
  • София
И подаръци за гостите ли трябва да има? Аз мислех, че абитуриента получава подаръци...

Това с двора много ми харесва, за съжаление нямаме такъв.
Има, някаква нова мода е от няколко години. Разни сувенирчета, меденки и подобни за спомен. Моят ще ме убие, ако реша да правя подобни неща. 😃

# 507
  • София
Успех на тези, които имат изпит днес (ДСД предполагам по времето, поизпуснах ви сериозно).
Снимаха се за албум - първа фотосесия, колко още има - идея нямам. Облеклото беше - old нещо си - питах що е то - скъпа колежанска мода - да не са много официални, да не са като съдрани чували. Показа ми една снимка с приятелите - много им я харесах. Цена за албума - нямам идея. Периодично давам някакви - по 50; 65; 100 ама кое за какво е... Ще ходи на дискотека с всички, защото са всички, защото след това на сутринта имат училищен ритуал и пак да са всички. Дата за бала - мисля 25... Подготовка към момента - нулева почти. Аз имам сякаш разни дрехи, ММ също, каката сигурно ще използва случая да си купи нещо ново, но доста се пообзаведе и тя с официални неща, та може и да не пожелае. Трябва задължително нещо на малката и естествено на абитуриента. А той още не е получавал просветление какво ще иска.
За семейно парти - ще е по-късно, след кандидатсването (да продължим традицията да ни е спокойно, която започнахме с кака му). При нея гостите бяха около 45... Сега се очаква да сме пак толкова може би... но дали наведнъж както преди или ще е малко три дни яли, пили и се веселили в по-малки компании - още не съм си изяснила. Имаме роднини, които не бих си причинила отново да събера на едно място, от друга страна, не съм парти агенция и не ми се иска да празнувам едно и също събитие по сто пъти, защото някой не може да се усмири емоциите.
Подаръци за гостите - предходния път бяха табелките с имената кой къде ще стои в ресторанта - бяха като картички, от едната страна името - от друтага страна - снимка от бала. При семействата - естествено различни снимки на членовете на семейство.
Не сме имали фотограф, имахме диджей, но не бях доволна от него.

# 508
това с подаръчетата ми хареса, ще го обсъдим!

в кои магазини има готини високи елегантни сандали/обувки по сегашно зимно време - не смея да поръчвам, щото тепърва ще се ориентираме какво как й стои... мисля ccc, хуманик...

ние на двор правихме пълнолетния рожден ден, но сега се притеснявм, че няма да стигне мястото за двойно повече хора и най-вече аз няма да мога да направя храната, като предния път, защото ще съм заета покрай абитуриентката и нямам двойно повече прибори, хладилници и ... ръце Simple Smile музика с колонка ми е най-лесно - плейлиста в спотифай Simple Smile
около младост и гео милев дано намеря малко симпатично заведение... ако не - ще видим... на дворчето ще е, но с храната... нз

# 509
  • Пловдив
В Сара пен има някакви елегантни обувки. Нашите ги взехме от Humanic - много удобни и красиви. Повече ни харесаха от тези в Сара Пен - там бяха страшно високи.
Видяха ми се и някакви хубави обувки във Фабиано.
За Пловдив става въпрос, но предполагам, че тези магазини ги има и в София, ако за там е питането.

Общи условия

Активация на акаунт