Да дейтваш вече не е забавно - гледната точка на един мъж

• 27 381
  • 916
  •   1
Отговори
# 780
Да не излезе, че не плащаш сметки, за да гарантираш, че някоя ще повтори излизане с теб, за да се реваншираш уж? Joy
Страх те е да не избягат безвъзвратно, ако ги почерпиш ли?

# 781
  • Out of the Mix
Няма случай да отивам някъде, да съм отишъл някъде, и да не съм подготвен с кеш, абсурд.
Никакви карти по барове и заведения.

Какво излиза - > всичките жени в соц. ми кръг ме уважават и седят в него, защото съм си "изигравал картите" и съм плащал първите, вторите срещи, хапвания и каквото, след което виждаме, че не сме един за друг, разминаваме се, няма смисъл да градим отношения, оставаме добри познати, честитим си празници.

А някои само ми напомнят, и ме гонят да "връщат жестове". Mr. Green

Това, че нещо съм платил не значи абсолютно нищо, част е от етикет, но явно не е така за много хора.

Трашън, оправдания.
Теглиш, тва е, пътьом, няма забравил. Simple Smile

Разсеяни хора, аз им казвам мърди (не казвам, че ти си такъв конкретно) не понасям.

# 782
Да не излезе, че не плащаш сметки, за да гарантираш, че някоя ще повтори излизане с теб, за да се реваншиваш уж? Joy
Страх те е да не избягат безвъзвратно, ако ги почерпиш ли?

Ако с някоя ми харесва, плащам сметката без да се замисля. Ако ми е нещо съмнителна - тествам. Вие го правите същото.

# 783
  • Somewhere far away

Тя ми отговоря "споко, аз ще оправя, изобщо не го мисли". Казвам "нали няма проблем, щото....". И тя "е, това да не е среща". Викам "аааа, ако беше, проблем ли щеше да е". Другият уикенд върнах почерпката, ама са ми странни тези двойни стандарти.
Чакай сега. кое е двойни стандарти? Едното е приятелство, другото е среща. Ако сме наистина приятели и нямаш кеш ок- ще ги оправим парите не бой се, но и добри приятели честни сметки. Ако е среща е нещо друго вече. Разлика има от земята до  космоса. Сериозно ли не разбираш разликата?!

# 784
Имах уговорка за обяд с един претенциозен и самовлюбен зодия лъв. Платих сметката, защото се направи на разсеян. След 5 часа се сети да ме пита колко пари съм платила и като му казах другия път той да плати, отговора беше "ти си много заета, няма кога да те поканя да излезем" 🤣
Това за мъже, които ходят по срещи е ежедневие, споко. Лош подбор. Няма химия. Не си го изкефила грам. Стой в темата да вдигнеш нивото.

Тази mejdinna още ли ми дава наклон след 50 страници къде да си влагам джобните. Много обсебваща, пази боже.

Хаха, не, отдавна се отказах от това. Обсъждам те в публичното пространство и се забавлявам на твой гръб. Няма нужда да се чувстваш чак пък толкова обиден. Laughing

Иначе всичките ти изказвания, дори тези към дамите във форума, съвсем ясно показват нивото ти, както на възпитание, така и като "мъж". Не мисля, че остана някой в тази тема, който реално да "ти дава наклон" или пък да се чуди защо си на това дередже. Но може да не усещаш, че вече по-скоро се майтапят с теб, да става лафа.

# 785
Ако ми е нещо съмнителна - тествам. Вие го правите същото.
Ами не. Просто не повтаряме среща.
Не сме в детската градина да се тестваме.

# 786
Не е въпросът да ти влезе в леглото, въпроса е да не избяга при появила се по-добра възможност.
Какви са тези редпили сега?
Както аз плащам сметки, така и друг ще ги плаща. Не виждам някакъв задържащ фактор тук. Освен да обявим търг за сметки.

Ами не е проблем. Има възрастни богати дами, които с удоволствие ще ти плащат всичко.
Проблема е, че не всеки може да се пласира при тях.
А ти като харесваш млади жени все още дори неразвили се кариерно няма как да стане.

# 787
  • Out of the Mix
Да, защото изборът му вече включва жени до към 50, които не са били част от менюто в 20-те му Laughing
Забравих да едитна, а се насъбраха постове, та в нов...

Твърдо не, това отдавна е изчистено.
На 60-65, като стана, може би жени, като Босилека може и да ми хващат очото. Satisfied

Наборка сега много трудно, просто запазените, съхранени и добре изглеждащи жени са много малко, а знаеш, че съм младолик.

Така че ранни 30 е някаква златна среда, може и късни 20.

# 788
  • Somewhere far away
Има и жени , които са младолики и какво праим тогава  ? Това няма значение, ако важното за теб е само ЕГН-то.
И аз съм младолика - нон стоп ми го казват /не се хваля, защото това си има и негативите /, но това не значи че се държа, нито пък съм на 20, нито се чувствам като на 20г, нито живота ми е какъвто е бил на 20 -колкото и да ми се иска да се върне миналото , не става.

# 789
Има и жени , които са младолики и какво праим тогава  ? Това няма значение, ако важното за теб е само ЕГН-то.
Тях ясно какво ги правим. За другите остава въпроса.

# 790
Тракиецо, сам си отговори някъде в началото, че 'каквото излъчваш, това привличаш'. Колкото и да искаш другите да са ти виновни за неуспехите на любовния фронт, трябват корекции при теб. Не случайно те посъветваха да работиш над себе си, ако искаш да 'вдигнеш нивото' на компанията си.
Смятай, щом дори наркоманката те е френдзоунала, какво изглежда твоето ниво в очите на жените.
Не да се оплакваш от 3 в 1 -то, ми бъде благодарен, че някои все още се навиват да си лягат с теб.

# 791
Това за френдзоната си е някаква твоя интерпретация, anonymiss.
За другото съм съгласен. Всички трябва вдигнем нивото.

# 792
  • Somewhere far away
Тях ясно какво ги правим. За другите остава въпроса.
Нищо не ги правите. Щото като разберем, че сте ни под нивото, а това се разбира доста бързо - ставате само за смях. Wink

# 793
Нищо не ги правите. Щото като разберем, че сте ни под нивото, а това се разбира доста бързо - ставате само за смях. Wink
Ние вече сме взели каквото ни трябва, докато се стигне до смеха. Меренето на ниво не знам на кой би било забавно. На мен не, токсично ми звучи, неотборно. Под нивото си ми на овчарски скок, но няма нужда да ти го показвам. Олимпиадите са навън, а не вътре в отношенията.

# 794
  • Somewhere far away
Ние вече сме взели каквото ни трябва, докато се стигне до смеха. Меренето на ниво не знам на кой би било забавно. На мен не, токсично ми звучи, неотборно. Под нивото си ми на овчарски скок, но няма нужда да ти го показвам. Олимпиадите са навън, а не във връзката.
Хаха- при мен няма да се стигне до нищо и от мен такъв като теб не може да вземе нищо , нито преди смеха , нито след -  спи спокойно.

Общи условия

Активация на акаунт