Да дейтваш вече не е забавно - гледната точка на един мъж

• 27 329
  • 916
  •   1
Отговори
# 900
Васко, я сподели - казваш ли си реалната височина? Става въпрос за онлайн запознанства..
Знаеш ли я въобще?
Да, защо. Принципно не съм много по тоя вид запознанства. Но се е случвало и ако стане дума, казвам си всичко.
Защото съм останала с впечатление, че доста мъже преувеличават височината си, знаейки, че голям процент от жените си падат по високи мъже. Аз един единствен път съм имала онлайн запознанство и господинът се беше писал с 10 см по-висок от мен. На живо беше с 5 см по-нисък от мен.  Joy
Чувала съм и от други жени, че има някаква такава тенденция.

# 901
Васко, я сподели - казваш ли си реалната височина? Става въпрос за онлайн запознанства..
Знаеш ли я въобще?
Да, защо. Принципно не съм много по тоя вид запознанства. Но се е случвало и ако стане дума, казвам си всичко.
Защото съм останала с впечатление, че доста мъже преувеличават височината си, знаейки, че голям процент от жените си падат по високи мъже. Аз един единствен път съм имала онлайн запознанство и господинът се беше писал с 10 см по-висок от мен. На живо беше с 5 см по-нисък от мен.  Joy

Виж, зависи от жената, ако е има-няма 160 см, като мен, ще е по-лошо да лъже. Веднъж излязох с един 2 метра, е...бая зле се чувствах, да ти кажа. Много абсурдно. Ама разбирам, че 80-90% от случаите ще работи в негова полза.

# 902
И други са споделяли същото из темите. Глупаво е не за друго, а заради обратния ефект. Ако излъжеш за нещо, което е видимо от раз, подчертаваш комплекса си от същото. Ето този ако не беше лъгал сега нямаше да го помниш с насмешка. Или поне не точно заради това. По-добре каквито и да са недостатъците да вървят осветени на показ възможно най в началото, та ако се стигне до среща да си знае човек, че това е вече прието от другия, а не че тепърва ще му става ясно. Мой приятел пък продаваше една неугледна къща в някакво село и взе че и нафотошопи едно хубаво прозорче с дограма и цветарник където реално имаше гола мазилка. Същата история - най-много някой купувач да се ядоса, че е дошъл. Друго си е да беше видял къщата в реалния ѝ вид и пак да беше дошъл.

# 903
Ти, сериозно ли ги питаш кой номер си им?
Почвам да разбирам защо дейтваш с много по-малки на възраст жени.
Очакваш да сте на един акъл явно, но и там удряш на камък.

# 904
Ти, сериозно ли ги питаш кой номер си им?
Аз знам, че и да питам - все едно казвам излъжи ме в очите. Те си го казват. Един път казах моята и прецаках нещата, затова си трая.

С една много забавна мацка излизахме няколко месеца и прекарвахме доста време заедно. Та момичето свали бързо гарда и един ден докато си пием кафето ми заговори за бивши. Взе да си припомня и започна да ги реди 1-2-3-4...  викам ей, ей, чакай бе, нали ти бях третия. Тя млъкна, захилихме се и двамата и вика да бе, така беше, прекъсвай ме одма.

Тревожността няма нищо общо с желанието и тенденцията да се лъже.
Разбира се, че има.

# 905
Жените са тревожни и несигурни по природа, затова очаквам в началото да лъже за половината неща, които ще сподели.

Знаете ли на колко съм бил третия? Това е божественото число, затова само се подсмихвам под мустак.

Ти па, не си ли попадал на пряма и откровена жена,  която си казва всичко от началото, без задръжки и свян? Всички ли са актриси?

Сега, дали си третия или двадесет и петия, си мисля,че касае единствено
жената и винаги ми е било адски комплексарско от мъж   да чуя тоя въпрос.
Такъв мъжът ми, никога не ми е задавал, както и други мъже.
Ама от друга мая хора.

# 906
Никога не ми се е случвало да ме лъжат за височина, да ме питат с колко мъже съм спала или да са си забравили портфейла. Канили са ме по паркове, отказвала съм. Като цяло всички, с които стигах до виждане, искаха да се задомяват и бяха ужасно обсебващи след първа среща. Един даже ме преследваше и ми беше изкарал акъла.
Мисля, че така съм ги отсявала несериозните само за чук и бег, че чак съм залитала в другата крайност. Цветя, рози, контрол, проверки, нон-стоп звънене и писане, уговорки за морета за след половин година...

Хубави срещи съм имала само с познати на познати или такива, които съм срещнала на някакво общо събитие с приятели. Мисля, че това си остава най-добрият вариант.

# 907
  • По света и у нас
Не иска сред неговите приятелки и познати защото там се прави на добричък.
Иска някакви непознато, които по-лесно ще разкара.

# 908
Божеее жените лъжели, и то малките....
Божееееееее какво глупостии се леят тук.
Трачко, ти на мамите ли си седнал да продаваш трици?
Не съм наясно как се стига до информация за броя партньори преди.
 Лягат си и жената между другото изстрелва "Хей, ти си ми третия!"
Или
Древния тракийски войн я пронизва с поглед, пита строго - "С колко мъже си била преди мен?", и
клетницата - "Мии, трети, трети си, добре ли е?"

Нито един мъж никога не ме е питал с колко мъже съм спала.
Говорили сме си за предишни връзки, но никой никога директно не е посмял да ми иска бройката на мъжете, с които съм спала.
Колко дребнав трябва да си, за да питаш подобно нещо?

# 909
Аз просто не мога да си представя контекста, в който някой би ме попитал с колко мъже съм спала. Това направо копае ново дъно в отношенията на автора. Даже наркоманката не ми се вижда толкова страшна вече, колкото тази духовна нищета.

Сън, заведи момичето на някой коктейл бар. Ако ти хареса, може и вечеря после, ако ли не - измъкваш се след едно питие. При всички положения плати сметката обаче и се дръж кавалерски.

Никога през живота ми не ми се е случвало да изляза където и да било без пари. Винаги, винаги дори и като студентка в едни бедни години съм имала пари да си платя сметката и таксито до вкъщи. Така съм научена от момиче и да ви кажа, имала съм един-два случая, където съм била безкрайно благодарна за този урок. Няма шанс да бъда заварена в ситуация без пукната пара и да разчитам на милостта на някой да ми плати масрафа, особено като не познавам човека отсреща.

# 910
Колко зле трябва да е един мъж, за да пита и след това да обсъжда с колко мъже била спала някоя...Stuck Out Tongue Winking Eye Верно ще излезе нелюбител на жени, който си измисля легенди за пред хората защо е сингъл.

# 911
Не сварвам да чета, ама нещо мернах за 100 жени…
Не че е невъзможно и повече, ама за този човек тези цифра е абсурдна.
Има вариант да е такава, но това ще значи, че е карал наред, както се казва и с извинение към дамите.
Ако е Брад Пит или подобни хора е друго, ама май е далеч от тях.
А за питането за броя на мъжете се смях много. Че то първата ми приятелка, която беше  на 17год беше имала 3.
Аз лично не виждам смисъл, нито някакво значени за  броя на мъжете, нито на жените и е най-добре никой да не пита, нито да казва.

# 912
А, сега прочетох пак. Приятелките ти не стават, защото нямаш романтични чувства. Към никоя. Колежките не стават. Не обичаш да излизаш и с нови жени не се запознаваш. Никой приятел или приятелка не би те запознал с някоя жена. В приложенията не стават. Младите не стават. Майки не стават.

Ами късмет.

# 913
Всяко следващо поколение прави по-малко секс като цяло, както и по-малко деца.
Има немалко младежи на по 18-19 години, на които не им става и ходят по лекари-познавам уролози и оттам тази и информация. И най-интересното е, че физически са здрави..

Винаги е имало и ще има момичета, които само като някой им каже, ела с мен и са готови.

# 914
И на мен това ми направи впечатление. Вместо да се постарае дамата да се чувства добре, той искал да види реакцията й извън зоната на комфорт. На него дали ще му хареса, ако някой умишлено го кара да се чувства неудобно?

Общи условия

Активация на акаунт