Седмокласна Изпитна 28.07 - 03.08 Трето класиране!

• 39 818
  • 760
  •   1
Отговори
# 225
Ако има лека подигравка към тези деца, най-много да се обидят родителите.
На децата от 157 ГИЧЕ сигурно им е все тая, надали всички са се борили със зъби и нокти за над 90 точки на НВО.
Друго е 35, 133 и подобни, защото те са си високобалови училища, но пак е под въпрос дали ще се обидят децата.

Последна редакция: ср, 30 юли 2025, 08:58 от Аmanda

# 226
Метрото (трета линия) от Военна академия ще  спира на 31-во, 93-то, кръстовището на Гео Милев и Слатинска и след това завива нагоре към Цариградско.
Прави ли ви впечатление, че метрото винаги избягва ловко Плиска? Която е една от най-натоварените спирки.

Мисля, че след този етап ще продължат към Студентски град, но нямам идея за спирките. На някои места не могат да копаят. Излизат много проблеми, пропадания и т.н. За мен Плиска също е ключово място и е желателно да има и метро. Дано се случи.

Успех да децата днес!

# 227
  • софия
Пожелавам успех на всички очакващи 3то класиране. Flowers Four Leaf Clover

Аз съм завършила 157мо преди има няма 100 години, когато се намираше в сградата на 5то училище в кв. Павлово. След това се премести в Слатина. От вас разбирам, че мога да казвам, че съм завършила втора испанска Simple Smile..... само че с италиански

# 228
  • София
Ама каква подигравка към деца, пък било и лека. Моето дете е прието в 35 СЕУ, аз писах, че ми е странно да се нарича трета немска и не го знаех, но да знаете, че не се подигравам на детето си. Rolling Eyes За мен е страхотно училище, известно като 35-то. Пречи ми само руския, но това няма общо с темата. Същото важи и за останалите коментирани училища, които смятам, че са достатъчно добри.

Но няма лошо да пишем да минава време. Днес дали ще ни тормозят до следобед?

# 229
  • София
Миналата година трето класиране излезе в 14:30.

# 230
  • София
Като нищо ще е следобед.
Аз толкова училища нацвъках, дори не съм гледала балообразуване и сега като ги заредиха чак ми е странно откъде се взеха тези точки Simple Smile

# 231
  • София
Поне заредиха баловете, но се съмнявам да излезе преди 14 - 15 часа Rolling Eyes

# 232
Ама каква подигравка към деца, пък било и лека. Моето дете е прието в 35 СЕУ, аз писах, че ми е странно да се нарича трета немска и не го знаех, но да знаете, че не се подигравам на детето си. Rolling Eyes За мен е страхотно училище, известно като 35-то. Пречи ми само руския, но това няма общо с темата. Същото важи и за останалите коментирани училища, които смятам, че са достатъчно добри.

Но няма лошо да пишем да минава време. Днес дали ще ни тормозят до следобед?
               За сведение - 35-то мисля, че от 1951 година е училище с изучаване на руски език.  Някъде през  90-те стана ЕГ с изучаване на НЕ, ФЕ. Дъщеря ми завърши първия випуск с НЕ.

# 233
  • София
Разглеждах училищата с руски, явно във всеки квартал на София е имало такова едно време, като са дошли промените, някои много успешно са се реформирали, явно се имали инициативно ръководство, и са станали водещи училища, въпреки руския. Вероятно зависи и къде се намират. В моя квартал 95 е било такова руско училище, но си е останало квартално училище, предлага и други езици и разбира се профил предприемачество.

# 234
  • София
35то си е било с изучаване на руски още преди много години. И наистина го наричат трета немска, както и втора френска. Не виждам нещо обидно, то си е езиково училище, осигурява много добро ниво на изучаване на немски (вече кой как ще се справи и какви сертификати ще изкара си зависи и от ученика), за френския също се твърди, че е на ниво. Това с номерацията е все едно да кажем, че да учиш във Втора английска е по-обидно, отколкото в Първа, само защото едната е първа, пък другата втора.
Освен приемните балове (които се формират от желанието на кандидатстващите, не от самото училище) има и други критерии за това дали училището е добро или не. Аз поне гледам и резултати от НВО, ДЗИ и т.н. - за мен са по-добър показател какво в крайна сметка можеш да постигнеш в дадена среда.

# 235
  • Пловдив
Аз съм чувала от моя колежка, че преди 50 години е било Руска гимназия, но не съм се интересувала от повече подробности, тъй като и без това не съм от София

# 236
  • София
Успех на всички чакащи деца и родители днес! Flowers Four Leaf Clover

# 237
  • Куциндрел
Много сложно с това 2ра френска, 3та немска, 15 нам си ква.
Аз пуснах, че 157 е 2ра испанска, защото така го знам.

# 238
  • София
Много сложно с това 2ра френска, 3та немска, 15 нам си ква.
Аз пуснах, че 157 е 2ра испанска, защото така го знам.
Споко. И аз така го знам открай време.

# 239
  • София
Успех на чакащите класиране 🍀

На мен изобщо не ми бяха понятни гимназиите до началото на 7ми клас, изобщо не съм се интересувала, откакто кандидатствах преди 30г. Догодина вероятно нищо няма да помня от всичко, което изчетох тази година. Тук е момента да благодаря на всички, които хем помнят, хем се интересуват, хем споделят, без тях такива като мен са загубени 🤗

Последна редакция: ср, 30 юли 2025, 10:16 от Jackobiana

Общи условия

Активация на акаунт