Боледуване на децата ни-тема 91

• 17 232
  • 607
  •   1
Отговори
# 105
Момичета, по запознатите могат ли да ми обяснят малко повече за Чревния микробиом и какво всъщност показва, че никой от лекарите не ми е споменавал нищо по този въпрос а само тест за непоносимости. Вече се чудя има ли смисъл от тези тестове и защо никой не споменава за Чревния микробиом. Следващата седмица сме при гастрото за протокол за градината и ще я питам но имам съмнения.

# 106
  • София
Има няколко опции за теста. Аз съм правила в Геника( за себе си). Като показва доста неща, но не мога да ги разчета трябваше ми човек дето е запознат с тия неща. Лекар не ми го е препоръчвал на мен. Ако се интересувате ми пишете и ще Ви скрииншотна как изглежда.

# 107
Благодаря ви, пиша

Има няколко опции за теста. Аз съм правила в Геника( за себе си). Като показва доста неща, но не мога да ги разчета трябваше ми човек дето е запознат с тия неща. Лекар не ми го е препоръчвал на мен. Ако се интересувате ми пишете и ще Ви скрииншотна как изглежда.

# 108
Мона, къде сте на море? Със счупена ръка сме ходили в Бургас мед и не ни взеха и 1 лев.

# 109
Мона в Царево има топ лекарка педиатър д-р Румяна Георгиева.

# 110
  • shumen
Емилия,дано е по добре детенце.Панадола и моя не го иска.
Мона,питай къде наблизо има лекар и заведи,ако трябва детенце.
Ние в Понеделник заминаваме на Несебър.Моя уж е голям,а днес заради пробиотик превантивно ми спретна цирк.

# 111
В Бургас сме вече, но тук ни насочиха към спешен кабинет в Първа поликлиника, като изрично ни предупредиха, че не са доволни. Утре ще пробваме Бургас мед, дано работят в неделя. Главоболието е от температурата, казва, че я боли челото, всеки път е така. Засега вдига температера до 38.4, редувам нурофен и панадол, като спадне темп е добре, играе, излизаме навън. Но си знам, че без АБ няма да стане, то заради това се притеснявам, нямам никакво доверие на тукашните лекари.

# 112
В неделя навсякъде ще попаднеш на специализанти, да знаеш, но целта е да ти изпишат антибиотик. Или ако имаш познат лекар, каквато и да е специалност може да го направи и почивните нни, личния лекар не може.

# 113
  • shumen
Мона,дано си остане само с Т детенце.То целта е да ти изпишат АБ.С тая Т да не е гнойна ангина?Моя е карал и без кашлица със силно зачервено гърло.
Аз да питам ние Понеделник заминаваме на море,но на мен гинеколог ми изписа вагинални глобули,започнах ги,но забравих да питам дали мога да ги ползвам преди плаж или да ги прекъсна докато сме там.

# 114
Има ли как да му пишеш съобщение и да питаш? Вечер ли трябва да ги слагаш?

# 115
Мона,дано си остане само с Т детенце.То целта е да ти изпишат АБ.С тая Т да не е гнойна ангина?Моя е карал и без кашлица със силно зачервено гърло.
Аз да питам ние Понеделник заминаваме на море,но на мен гинеколог ми изписа вагинални глобули,започнах ги,но забравих да питам дали мога да ги ползвам преди плаж или да ги прекъсна докато сме там.

Какви са и за какво са?
Ако лекуваш бактерия или гъбичка - не, не може. Ще си докараш допълнителни проблеми с резистентност. Слагай си ги вечер и през деня пей сърце, ако не изтичат много.
Полижинакс примерно, при мен се точи до към обяд и после няма нищо. Други са били само сутринта докато се измия. В никакъв случай не слагай тампони.

# 116
  • shumen
The doors,писах,но не отговаря.
Frozen,за вечер ми е ясно,но едните са сутрин само.За тях ми е чуденето дали да ги прекъсна или да ги продължа.За сутринта са  Фемифлора.Почти не изтичат след това.Тампони няма да слагам.

# 117
Момичета,трябва ми съвет. Детето ми не е добре. Без глас се събуди и с кашлица.Незнам къде да го водя вече. Със зверски болки в корема е. Повърна сутринта и му олекна. Писах на частното педи, но тя е в командировка. Не ми е отговорила още.

Чудя се в държавната болница ли да го водя или пак в частната. Утре какви изследвания да му пусна. Мисля,че е с бактерия в стомаха. Някакви идеи. .. Стоя и рева и незнам какво да правя...

# 118
  • София
Ако смяташ, че е с бактерия в стомаха вземи чашка за фецес и пусни проба. И без това се чака 3 работни дни

# 119
Емилия, ако взимаш фецес, го сложи в хладилника до утре, докато го занесеш. Според мен сте за болница...има какви ли не оплаквания от няколко дни и не минава, рошото е, че може да поискат да ви вкарат в инфекциозно. Аз бих завела в частна болница за спешен прием.
Моето днес е доста добре, носа само леко запушен, но не е така отпаднала като вчера.

Общи условия

Активация на акаунт