Боледуване на децата ни-тема 91

• 17 373
  • 607
  •   1
Отговори
# 120
В неделя не знам къде има работеща микробиология, но по принцип може да се съхранява до 24 часа в хладилник. Поне така знам като пускам изследвания преди градина наесен.

# 121
Давам update от нас. Вторник вечерта нали вдигна температура малкото ми, 24 часа беше така, до сряда. После уж ок, ама направи нещо като спазъм, през нощта. Започнах пулмикорт и сега няма суха кашлица, а влажна. Излиза му секрет от носа....дано да приключи бързо тази сага.

# 122
Емилия и Мона, как са децата?

# 123
Моето днес не е вдигало температура, жизнена е, започна да се храни. Стискам палци и през нощта да не вдига. Не сме ходили на лекар засега. Ако се наложи утре ще отидем, поне е понеделник и ще работят, но дано не се налага.

# 124
  • shumen
Емилия,ходихте ли на лекар?С тия оплаквания сте за болница и според мен.
Мона,дано не вдига повече Т детенце.
Ваня,радвам се,че е по добре голямата.
Ние утре заминаваме на Несебър.Дано сме здрави и не се налага да търсим лекар там.

# 125
Ходихме на лекар вчера в частната болница. Ентеровирус казаха пак. Не ни приеха в болницата. Днес пуснах микробиология, ПКК, ЦРП и гърлен секрет. Информативно да ви кажа тези изследвания струват 78лв.

Детето днес е доста по-добре, но е с влажна кашлица и режещ глас. Не го е болял корема. Не е имал разтройство от вчера. Няма хрема.Неговата педиатърка ми отговори вчера в късния следобед, че иска днес да го види и да включа Ентерол към лечението. Та ще го водим.

Радвам се, че другите дечица са по-добре.

# 126
Емилия, радвам се, че детето е по-добре.
Как са му изследванията?

# 127
  • shumen
Емилия,радвам се,че детенце е по добре.Дано това е било.
Мона,твоето как е?

# 128
Емилия, радвам се, че детето е по-добре.
Как са му изследванията?

Кръвните показват вирусна инфекция. ЦРП е 9, а левкоцитите са ниски. Другите ще излязат в сряда.
Днес го водихме при нашата педиатърка. Освен вирусната инфекция се е сдобил и с ларингит (няма глас или гласът му е грачещ) и кашля заради това. Изписа и Пулмикорт. Добави и Ксизал. Бисептола до края на седмицата да го пие.
Каза, че вече няма какво друго да му изписва.

Моля се да мине от сърце и душа, защото от 26 юли не е спрял да боледува.

# 129
  • shumen
Емилия,при ларингит аз съм доволна от калциев глюконат.При моето дете той заедно с Пулмикорт правят чудеса.

# 130
Голамата уж беше добре и сутринта майка ми звънна, че повръща 3 пъти за 15 мин, мъжа ми отиде да си я вземе, продължила да повръща, почнало и разстройство. Той се опита да и даде натриев цитрат 1 лъжичка, но веднага повърнала. До час и нещо се прибирам да видя какво ще я правя. Притеснявам се, че ще се обезводни.

# 131
Емилия,радвам се,че детенце е по добре.Дано това е било.
Мона,твоето как е?
Моето е добре вече, все едно не е боледувала. Даже и на плаж я заведох. Ваканцията продължава засега:)

# 132
  • shumen
Ваня,дано спре да повръща и да не се обезводни.Аз,ако натриев цитрат не действа съм давала и спрайт на глътки.То сега има някакъв вирус с Т и после повръщане и разтройство.
Мона,радвам се,че детенце е по добре.
Ние сме на Несебър.Ходихме на плаж и детето не толкова,но аз съм поизгоряла и гърба ме боли доста.

# 133
Дани, поспспя да повръща по едно време, след час започнах да давам рехидратиращ разтвор. До вечерта изпи 2 чаши и малко джинджифил с лимон, даже хапна малко солети. Дано днес е добре, за сега спи. Дадох пробиотик и ентерол, надявам си днес да няма разстройство.
Мажи си гърба с пантенол.

# 134
  • shumen
Ваня,дано няма разтройство днес и да не зарази и малечка.
Аз не взех нищо за изгаряне и май направих голяма грешка.Като се приберем в Петък ще взема и ще мажа.Другото семейство,с което сме пък детето им е с хрема.

Общи условия

Активация на акаунт