Боледуване на децата ни-тема 91

• 14 852
  • 534
  •   1
Отговори
  • shumen
Пускам  нова тема.Ако някои може да качи линк към старата.

# 1
https://m.bg-mamma.com/?topic=1778439.new#new
Линк към старата

С пожелание темата да остане празна Simple Smile

# 2
FrozenBubble хубаво пожелание.
Моето дете продължава да вдига температура 38,4. Вчера го водихме на лекар и изследвания - Отит (много червени уши), усложнение от гнойната ангина. ЦРП 8. Изписаха Аб Азитрокс на таблетки. Вчера го започнахме в 17:00. Надявам се да помогне, че не иска нищо да яде, само лежи и казва, че го болят ушите. Лошо му е.

# 3
Пожелавам на всички деца (а и възрастни) да оздравяват бързо!
Моето малкото в края на седмицата има преглед и ваксина и от сега съм крайно притеснена покрай случая от Варна от миналата седмица. Не съм антиваксър или нещо от този род, но… страх ме е. Мисля преди да идем на преглед да й пусна изследвания. С две думи - търся лечение за хипохондрията си…

# 4
  • София
На всички пожелавам бързо оздравяване и да се престава вече с тия болести! Време е за почивка.

# 5
Пожелавам на всички деца (а и възрастни) да оздравяват бързо!
Моето малкото в края на седмицата има преглед и ваксина и от сега съм крайно притеснена покрай случая от Варна от миналата седмица. Не съм антиваксър или нещо от този род, но… страх ме е. Мисля преди да идем на преглед да й пусна изследвания. С две думи - търся лечение за хипохондрията си…

Когато слагахме противогрипната ваксина на моето дете и аз ходих да му пускаме ПКК+ЦРП преди това. Grinning

# 6
  • София
Аз не мисля, че е хипохондрия. Ако лекарите неглежират здравето на собствените си пациенти явно родителя трябва да се намеси и да търси начини.

# 7
Ние сме на море,но малката нещо се сополиви ще видим накрая.

# 8
Преди ваксина никога не съм пускала изследвания. Противогрипните ги слагам като видя че са здрави, не чакам седмица, две, че то здравето есента е относително понятие.

# 9
FrozenBubble хубаво пожелание.
Моето дете продължава да вдига температура 38,4. Вчера го водихме на лекар и изследвания - Отит (много червени уши), усложнение от гнойната ангина. ЦРП 8. Изписаха Аб Азитрокс на таблетки. Вчера го започнахме в 17:00. Надявам се да помогне, че не иска нищо да яде, само лежи и казва, че го болят ушите. Лошо му е.

Ох ужас. То гнойната ангина си е достатъчно усложнение.. че сега и отит.
Бързо да се оправя детенцето!

Преди ваксина аз единствено съм давала 3 дни и 3 след противоалергично. Но изследванията може би не са добра идея. Обаче хич не обичам да се врем по лаборатории сред други болни. То и при ЛЛ е същото, де.

# 10
  • shumen
Емилия,милото детенце.Уши много болят.Моя веднъж също направи усложнение след гнойна ангина пневмония и оти,но бяхме в болницата.
Frozen,хубаво пожелание.То и при ЛЛ е същото.
The doors,аз нищо не съм пускала преди ваксина.
Ооор,дано е добре детенце и си изкарате спокойно на морето.
Моя е по добре да не казвам голяма дума.Гърлото казва,че не го боли много,не киха и хремата понамаля.Другата седмица го взема баща му живот и здраве при него на Велико Търново.После се връща и заминаваме на море.Само се моля да е здрав,че да не ни се провалят плановете.

# 11
И моето дете е с хрема, директно както винаги започна да си издухва зелени гъсти сополи. Слагам виброцил, ще видим какво ще ставя. Уикенда на плажа си прави хубави промивки 🤣🤣🤣

# 12
  • shumen
Тони,дано си остане само с хремата твоя.
Моя и сладолед ял днес.Само дано не се скопоса отново и да провали всичките ми планове,че ще се гръмна.

# 13
Как сте момичета? Как са децата. Моето дете днес сефте няма температура... За сметка на това има избил постоянен зъб... На 4,6 години е. Сега звъня да търся зъболекари-ортодонти за ранен час за да направим консултация.

# 14
  • София
При нас казаха тръгне ли отзад зъб да звъня да махнат млечния. До тук всичките са тръгнали така и всичките 3 са извадени от зъболекар... Само да спомена, че при дъщеря ми 2 от 3 зъба не се клатеха изобщо, а постоянните изникваха отзад. И сега ме е яд, защото тя си имаше страхотни зъби и всички бяха подредени, а сега се леко криви. Уж с времето щяха да се намесят, но не вярвам.

Общи условия

Активация на акаунт