Боледуване на децата ни-тема 91

• 15 955
  • 571
  •   5
Отговори
# 60
  • София
Дъщеря ми изкара 5🤣😆Вече имам по 1 бутилка в хладилника

# 61
  • shumen
Гранофурин върши работа при зачервено гърло.Само,че внимавайте,че много цапа и не се пере.

# 62
Аз не бих си давала парите за такъв тип прегледи.
Не знам какъв проблемът, но бих ги дала за качествени добавки и истински манука мед със сертификат.

# 63
Добавки какви ли не давах и от нищо не съм доволна, меда е забранен в момента тъй като е силен алерген а тя е с непоносимости и въпреки това че е на диета от 5 месеца продължава да боледува и то прекалено често

Не знам какъв проблемът, но бих ги дала за качествени добавки и истински манука мед със сертификат.

# 64
Не съм чувала за тази щуротия с пулса и не бих водила детето, само пари на вятъра. Много пъти съм го казвала и ще се повторя, спорта направи чудеса с голямата и спря да боледува. На малката Бронховаксома много и помогна, намали приема на антибиотици май до 1 миналата учебна година. Вече и тя плува активно, та се надявам годината да мине леко...

# 65
Това с пулса си е точно Аюрведа. Има доста верни неща според мен, но не знам за деца колко е приложимо. Понеже става въпрос за различни доши/типове, не знам децата дали имат такъв завършен и дали не се променя с израстването.

# 66
И аз не бих водила детето на преглед с мерене на пулс, по-скоро за себе си бих тествала.
Малкото от днес следобед е с 38, дано е от този кратък вирус само с температура...

# 67
  • shumen
И аз мисля,че за дете не е приложимо това с пулса.
So close,дано е лек вирус.
Ваня,дано и малечка да изкара годината леко.

# 68
  • до най-прекрасния мъж
Точно оздравяхме цялото семейство от вирус с висока Т (само при детето) и проявяващи се кашлица и сополи няколко дни по-късно. Хремата беше брутална при трима ни, кашлицата и тя. Гърбът ме болеше от кашляне. Сополите още се чистят, но поне минахме без АБ, че по едно време натам отиваха при мен и баща ѝ нещата.

# 69
blue,angеl, радвам се, че вече сте добре. Как се справихте с кашлицата и сополите?

# 70
  • shumen
Blue angelрадвам се,че вече сте добре и сте се разминали с АБ.

# 71
Добавки какви ли не давах и от нищо не съм доволна, меда е забранен в момента тъй като е силен алерген а тя е с непоносимости и въпреки това че е на диета от 5 месеца продължава да боледува и то прекалено често

Честно казано като знам масово какви добавки се продават в Бг и ми е ясно, че работа не вършат. На всичкото отгоре пълни със захари и помощни вещества които увреждат чревната флора и от там още повече боледевания. Овен това те не се дават безразборно и без план. И е хубаво преди това да се изследва дали има дефицити плюс анализ на чревната флора. Комбинирани препарати препоръчвам когато няма вече накъде, оорганизма е изтощен и съвсем в началото колкото да се започне от някъде докато има изяснен план за действие.

# 72
  • до най-прекрасния мъж
Но детето нослето промивах с Хюмер и пръсках Назик Кидс, за кашлицата Флудитек и Ериус вечер. И отделно давах витамин С.
За мен и ММ - Ердомед на таблетки за кашлицата, Хюмер и Виброцил за носовете. Отделно си поделихме една опаковка Синулан Форте. По едно време при мен нещата отиваха на зеленеещ сопол, но Слава Богу се размина. Щеше да ми е трети АБ от април насам.

# 73
С кашлицата съм идея по - добре от вчера, като ме почнеше с дразнене на гърлото и като спазми не спира по половин час, особено като тръгна да лягам.  Не пих нищо, само лъжичка мед,  забравям този сезон за сладолед и бира
Страх ме вече, април бях след едни градински сополи цял месец с кашлица
Сопола и аз с виброцил, изби и жълто зелено го влачих 10 дни

# 74
  • Варна
Привет, дами! Предния четвъртък сложихме на каката ваксина (на 6 г.), от днес е с обрив от Коксаки вирус (малката от понеделник е с такъв). Според вас, дали ще се отрази по някакъв начин това,че е много кратък периода между двете събития? Утре сме при личния, но не мога да спра да го мисля...

Общи условия

Активация на акаунт